Ez sajnos sima volt

2018. november 1. (csütörtök) 8:28 - spigott

Nem volt esélye a pontszerzésre a DUE-RFT floorball csapatának az éllovas Kazincbarcikai Ördögök elleni OB II-es találkozón.

A listavezető Kazincbarcikai Ördögök otthonában folytatta az OB II-es bajnokság küzdelmeit a DUE-RFT floorball csapata. A mérkőzésnek egyértelműen a házigazdák voltak az esélyesei, s az Ördögök úgy is kezdtek, ahogy azt elvárták tőlük drukkereik, s már a 2. percben megszerezték a vezetést. Négy perccel később azonban Jadlószki Ákos révén egalizáltak a dunaújvárosiak, ám sokáig nem örülhettek ennek a mieink, mert a vendéglátók 50 másodpercen belül duplázni tudtak, majd a harmad hajrájában szerzett negyedik góljukkal még jobban megléptek floorballosainktól (4-4).

Kép forrása: Kazincbarcikai Ördögök

A második felvonásban is az éllovas dominált, mert hiába sikerült a mieinktől Kiss Péternek és Boa Attilának is betalálni, a Kazincbarcika hatszor vette be a dunaújvárosi kaput, így a záró etap előtt már csak az lehetett a kérdés, hogy milyen arányban nyeri a meccset a favorit (10-3). A harmadik etapra hiába cserélt kapust a DUE-RFT, az Ördögök Pribék Istvánnak is négyet vágva növelték tovább előnyüket, s ugyan ez a harmad sem ért véget dunaújvárosi gól nélkül, Siklósi Zoltán találata maximum szépségtapasznak volt elegendő, mert a hazaiak végül simán, 14-4-re nyerték a találkozót, így három fordulót követően továbbra is hibátlanok, míg a mieink a negyedik helyről várják a bajnokság vasárnapi folytatását a Neumann Wombats ellen.

Kazincbarcikai Ördögök – DUE-RFT 14-4 (4-1, 6-2, 4-1)

DUE-RFT: Majorosi (Pribék) – Balázs, Boa 1, Jadlószki 1, Kiss P. 1 (1), Kiss T., Komjáti, Mitli, Pász, Petrovickij, Siklósi 1, Sója (1).

A rovat további hírei: Sport

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

2020. január 25. (szombat)

Parádés második félidei védekezésének is köszönhetően aratott 10-8-as győzelmet a hollandok elleni Európa-bajnoki bronzmérkőzésen a magyar női vízilabda válogatott.

Fontos győzelem!

Fontos győzelem!

2020. január 24. (péntek)

Az első félidőben még akadozott a gépezet, ám a fordulás után bedarálta a Békéscsabát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a két gárda szekszárdi összecsapásán.

Jelentős támogató a DKKA mellett

Jelentős támogató a DKKA mellett

2020. január 24. (péntek)

Példás együttműködést, komoly támogatást jelentő hírről számolt be percekkel ezelőtt a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia.

Győzelemre tör a Kohász

Győzelemre tör a Kohász

2020. január 24. (péntek)

Nehéz meccs vár a DKKA csapatára ma este is, ám kézilabdázóink győzelmet remélnek a tabella utolsó előtti helyezettje ellen.

Egy álommal kevesebb

Egy álommal kevesebb

2020. január 23. (csütörtök)

Hiába hajrázott óriásit, végül egygólos, 11-10-es vereséget szenvedett a spanyolok elleni Európa-bajnoki elődöntőben a magyar női vízilabda válogatott.

Ünnep együtt – a legjobbak között

Ünnep együtt – a legjobbak között

2020. január 23. (csütörtök)

A Speciális Olimpia múlt márciusi világjátékán aratott kolosszális siker után az Év Sportolója Díjra jelölték kategóriájukban Latinovics Líviát és Juhász Szebasztiánt – a két dunaújvárosi tornász edzőjük, Salamonné Szabó Éva kíséretében vehetett részt az Év Sportolója Gálán a Nemzeti Színházban múlt csütörtökön. Örök emlék, nem vitás!

Legyen jövőkép az akadémián

Legyen jövőkép az akadémián

2020. január 23. (csütörtök)

Terjedelmes interjúban foglalkozik a DKKA körüli helyzettel az akadémia honlapján Mátyás Gábor ügyvezető. Betűhív közlés!