Focival emlékeztek a sportcsarnokban

spigott - 2018. november 2. 14:03

A férfiak mezőnyében a Fejó-Therm, míg a hölgyeknél az Ikarus-Maroshegy nyerte VI. Héger Ádám, V. Ádám Anita és I. Komáromi Ádám Kispályás Labdarúgó Emléktornát.

Sporttal, mozgással emlékeztek volt társaikra csütörtökön a labdarúgók a dunaújvárosi Sportcsarnokban. Itt rendezte meg ugyanis a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a VI. Héger Ádám, V. Ádám Anita és I. Komáromi Ádám Kispályás Labdarúgó Emléktornát, melyen összesen tíz férfi és hat női együttes küzdött meg egymással a minél szebb helyezésekért. A férfiak mezőnyében két ötcsapatos csoportra osztották a résztvevőket, s innen az első négy helyezett jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba. A négy közé jutásért lejátszott mérkőzések után a Gaszisportvideo, a Gyalog Galopp, a Siker Ablak, valamint Fejó-Therm Kft. együttesei örülhettek a továbbjutásnak, míg a fináléba kerülésért két rendkívül kiélezett meccset játszottak a csapatok, s a Gaszisportvideo 1-1-es rendes játékidő után büntetőkkel győzte le a Siker Ablak gárdáját, míg a Fejó-Therm a Gyalog Galopp elleni 1-0-s sikerrel biztosította helyét a döntőben.

A bronzmérkőzés lényegesen simábban alakult, ugyanis a Siker Ablak könnyed, 6-0-s győzelemmel szerezte meg a viadal harmadik helyét, s a döntőben is csak egy gárda tudott góloknak örülni: a Fejó-Therm 2-0-s győzelmet aratott a Gaszisportvideo ellen, így idén az Acerbis Osztály jelenlegi negyedik helyezettje hódította el az emléktorna első helyét. A hölgyek mezőnyében az Ikarus-Maroshegy egy kivételével mindegyik meccsét megnyerve szerezte meg az aranyérmet, mindössze egy ponttal megelőzve a Baracs SE és hárommal a Dunaújváros PASE labdarúgóit a sportszerű, jó hangulatú megméretésen.

A VI. Héger Ádám, V. Ádám Anita és I. Komáromi Ádám Kispályás Labdarúgó Emléktorna végeredménye és különdíjasai

Férfiak
1. Fejó-Therm Kft., 2. Gaszisportvideo, 3. Siker Ablak

Különdíjak
Legjobb játékos: Csehi Tamás (Fejó-Therm Kft.), Varga Milán (Siker Ablak)
Legjobb kapus: Kovács Ádám (Gaszisportvideo)
Gólkirály: Varga Milán (Siker Ablak)
DLSZ+: Szili Zoltán (Fejó-Therm Kft.)
Miklós István díj: Cséplő Krisztián (Tízpróbások)

Nők
1. Ikarus-Maroshegy 13 pont, 2. Baracs SE 12 pont, 3. Dunaújváros PASE 10 pont, 4. P.O.N.I. 6 pont, 5. Holler UNFC 3 pont, 6. DPASE Fakó 0 pont.

Különdíjak
Legjobb játékos: Bozsik Brigitta (Baracs SE)
Legjobb kapus: Szilágyi Márta (P.O.N.I.)
Gólkirálynő: Szendrey Viktória (P.O.N.I.)
DLSZ+: Vígh György (DPASE)
Miklós István díj: Gimes Georgina (Ikarus-Maroshegy)

A rovat további hírei: Sport

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.