Fordulat és gólzápor a Campusban

spigott - 2018. november 14. 13:05

Az utolsó négy percben három gólt szerezve fordította meg a Gaszisportvideo elleni rangadót a Tízpróbások együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság tizenegyedik fordulója a DLSZ Arénában. Az idei esztendő utolsó előtti játéknapján először a kilencedik Irapuato, valamint a tizedik Black & White csapatai mérték össze egymással erejüket, s előbbi végül esélyt sem adott ellenfelének a pontszerzésre. Az Irapuato játékosai ugyanis már az első felvonásban négy góllal terhelték meg vetélytársuk kapuját, s bár a fordulás után feljavult a Black & White gárdája is, a meccset végig kézben tartották Egressy Gáborék, akik 5-3-as győzelemmel léptek előre a tabella nyolcadik helyére.

A nap rangadóján a negyedik Tízpróbások és a második Gaszisportvideo lépett pályára, s ahogy az várható volt, óriási csatát vívtak egymással a felek. Pedig nem úgy tűnt, hogy izgalmas lesz a vége, mert a Gaszisportvideo a 39. percben még 3-0-ra vezetett, ám a Tízpróbások nem adták fel, a véghajrá előtt szépítettek, majd két perccel a rendes játékidő előtt minimálisra csökkentették hátrányukat. A fordulat az utolsó percekben jött a mérkőzésen, mert az 50. percben Antal Tamás kiegyenlített, majd a hosszabbításban a győztes gólt is megszerezte csapatának, lényegesen közelebb hozva ezzel egymáshoz a bajnoki élmezőny csapatait (4-3).

Kép: DO-archív

Érdekes csatát hozott az utolsó előtti Kemi-Ker Kft. és a harmadik Gazdagok és Szépek randevúja is, melyen nem sokat törődtek a védekezéssel a felek, s ez az eredmény alakulásán is nyomot hagyott. Az első félidőben nyolc alkalommal találtak kapuba a felek, majd a térfélcserét követően még tizenegy alkalommal zörgették meg a hálókat a csapatok. a Megoszlás azonban meglehetősen egyenlőtlen volt, így a tizenhárom gólt szerző Gazdagok és Szépek gárdája végül sima győzelemmel erősítette meg harmadik helyét a Campus Osztály tabelláján.

Eredmények

Irapuato – Black & White 5-3 (4-0)
Tízpróbások – Gaszisportvideo 4-3 (0-2)
Kemi-Ker Kft. – Gazdagok és Szépek 6-13 (3-5)

A Campus Osztály állása: 1. Akrasz-Bau SE 27 pont, 2. Gaszisportvideo 25 pont, 3. Gazdagok és Szépek 24 pont, 4. Tízpróbások 22 pont, 5. Papa SE 18 pont, 6. Gyalog Galopp 16 pont, 7. Varázs Kép 14 pont, 8. Irapuato 13 pont, 9. Széchenyi Pékség 10 pont, 10. Black & White 7 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 12. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

Vereséggel búcsúzott a szezontól a DKSE

2024. ápr. 22.

Csak a harmadik szettben tudta megszorítani az alsóházi tabellát vezető Miskolc gárdáját a DKSE felnőtt röplabda csapata az Extraliga hazai szezonzáróján.

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

Egyre nehezebb helyzetben a DFC

2024. ápr. 21.

Félidőnként két-két gólt kapva szenvedett vereséget a több élvonalbeli játékossal megerősített Fehérvár FC II. vendégeként a Dunaújváros FC labdarúgó csapata.

Hozta a kötelezőt a DFVE

Hozta a kötelezőt a DFVE

2024. ápr. 21.

Minden negyedet megnyerve aratott sima, 12-5-ös sikert az alapszakasz utolsó találkozóján a DFVE női vízilabda csapata a Szeged otthonában szombaton este.