Magabiztos Karmacsi

spigott - 2018. november 6. 17:50

Sorozatban nyolcadik mérkőzését is megnyerte a címvédő Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Három összecsapással kezdődött meg a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának kilencedik fordulója a Lorántffy iskola udvarán található DLSZ Arénában. A nap első mérkőzésén a -1 ponttal álló GBB ZRT. hajtott arra, hogy pozitívra hozza mérlegét, s ebben a nyolcadik Szil-Ker Ablak igyekezett megakadályozni. A csatát a GBB kezdte jobban, mely az első félidőt követően 2-0-ra vezetett, s bár a Szil-Ker a fordulást követően Csuka János találataival kiegyenlített, az utolsó percben szerzett gólnak köszönhetően végül Barics Péterék örülhettek a 3-2-es sikernek, s ezzel együtt annak is, hogy megelőzték tegnapi ellenfelüket a táblázaton.

Kép: DO-archív

A nap második meccsén a negyedik Fejó-Therm és a hetedik Siker Ablak mérte össze egymással erejét, s ahogy az várható volt, itt elmaradt a szoros küzdelem. A Fejó-Therm ugyanis már az első felvonásban háromgólos előnyre tett szert, s ugyan az ablakosok a szünetig minimálisra csökkentették hátrányukat, a térfélcserét követően visszaállt a rend, s Balogh Dávidék újabb három találatot szerezve arattak 6-3-as győzelmet. A nap utolsó találkozóján a listavezető Karmacsi autó az ötödik Steelworkers ellen igyekezett tovább nyújtani hibátlan sorozatát. Ez nem is okozott különösebb gondot Aradi Csabáéknak, akik már az első felvonásban négy gólt szerezve léptek el vetélytársuktól, s mivel a másodikban is eljutottak háromig, így 7-3-as sikerrel szerezték meg a három pontot, így nyolc mérkőzést követően is pontveszteség nélkül vezetik a bajnoki tabellát.

Eredmények

GBB ZRT. – Szil-Ker Ablak 3-2 (2-0)
Fejó-Therm Kft. – Siker Ablak 6-3 (3-2)
Steelworkers - Karmacsi Autó FC 3-7 (1-4)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó 24 pont, 2. SZP-Asztalos SE 19 pont, 3. Fejó-Therm Kft. 15 pont, 4. Dunaferr Vasas 12 pont, 5. Dunabiztos Micro 12 pont, 6. Steelworkers 12 pont, 7. Siker Ablak 4 pont, 8. GBB ZRT. 2 pont, 9. Szil-Ker Ablak 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.