Összeszokott párosok versenyeztek

Vass Ádám - 2018. november 18. 17:57

Rengetegen jelentkeztek az év utolsó dunaújvárosi rendezésű darts versenyére, ami ezúttal egy páros bajnokság volt, a végén hazai győztesekkel.

Első alkalommal került megrendezésre páros darts verseny a városban. A Dunaújvárosi Darts Club (DDC) szervezésében létrejött programra közel negyven induló jelentkezett. A verseny szombaton délelőtt indult a Munkásművelődési Központban, amire a dunaújvárosiakon kívül érkeztek többek közt Sárbogárdról, Dömsödről, Pusztaszabolcsról, Szekszárdról, Paksról, Kincsesbányáról és Kiskőrösről is. A verseny 501 dupla kiszálló volt és végül nyolc csoportban folytak a meccsek, amikből az első három páros jutott tovább az egyenes kieséses szakaszba a legjobb huszonnégy közé.

Az egész napos, jó hangulatú verseny hazai sikerekkel zárult. Első helyen a Jómadarak fantázia nevű duó, Gévai Péter és Hegedűs László (DDC) végzett egy igazán kiélezett, 6-5 arányú győzelmet aratva a második helyezett Szekszárdi Darts Club versenyzői, Adorján Ádám és Lénárt József (Stan és Pan) felett. A harmadik helyért két dunaújvárosi páros küzdött és szintén éles küzdelmet hozott a meccs, végül 6-5 arányban a Csere Csapat, vagyis Bródi Tibor és Győri Richárd nyert a Hulladékok (Molnár András Horváth Gergely) ellen.

A rovat további hírei: Sport

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

Élesedik a harc a Dunaújváros Kupáért

2024. máj. 13.

Már a legjobb négy közé jutás lesz a tét a kispályás labdarúgók számára a Dunaújváros Kupa következő fordulójában.

Életben maradtak

Életben maradtak

2024. máj. 13.

Remek második félidei játékkal aratott megérdemelt, 2-1-es győzelmet az Érd elleni hazai bajnokin a Dunaújváros FC labdarúgó csapata vasárnap este.

Egri öröm Dunaújvárosban

Egri öröm Dunaújvárosban

2024. máj. 12.

A DFVE és az Eger idei ötödik csatáját is a vendégcsapat nyerte, így női vízilabdázóink a negyedik helyen fejezték be a bajnoki küzdelmeket.

Új lehetőségek a tengerentúlon

Új lehetőségek a tengerentúlon

2024. máj. 12.

Hat szezon után távozik a dunaújvárosi labdarúgás mindennapi életéből a helyi nevelésű Garda Bálint, akinek kezei alatt számtalan gyermek sajátíthatta el a sportág alapjait.

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

Közel volt a bravúrhoz a Kohász

2024. máj. 12.

Ötven percig reális esélye volt a pontszerzésre a DKKA női kézilabda csapatának a Vác otthonában, de a hajrát a hazaiak bírták jobban.

DSTV: a mozgás kedvéért

DSTV: a mozgás kedvéért

2024. máj. 11.

Ha nem is május elsején, de néhány napra rá hétvégén ismét megrendezték a Május 1. Kupát Dunaújvárosban. Tóth Kálmán önkormányzati képviselő szervezője és ötletgazdája a megmérettetésnek, elmondása szerint jó látni képesek mozgásra bírni az idősebb korosztályt is – s persze a hangulatra sem volt panasz. Hangkép.

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

Hajdu Jonatánék parádés bronzérme a Világkupán

2024. máj. 11.

Óriási hajrával végzett a kenu kettesek ötszáz méteres döntőjének harmadik helyén Hajdu Jonatán és Adolf Balázs párosa a szegedi Világkupán.