Vereség a hazai rangadón

2018. november 19. (hétfő) 17:19 - spigott

Mindhárom harmadot megnyerve aratott 8-4-es győzelmet a Campus Arénában a Dunai Krokodilok floorball csapata.

A negyedik helyezett Dunai Krokodilok elleni hazai mérkőzéssel folytatta az OB 2 küzdelmeit hétvégén a DUE-RFT floorball csapata. A mieink egyik legnagyobb vetélytársa meglehetősen fiatal kerettel érkezett a Campus Arénába, ám ennek ellenére már a 10. percben megszerezte a vezetést Niko Suoraniemi találatával. A DUE szerencsére hamar fordított, ugyanis a 14. percben Lendvai Gábor, majd másfél perccel később Kiss Tibor vette be a vendégek kapuját, ám erre is volt válasza az érdieknek, akik az első harmad hajrájában háromszor mattolták a hazaiakat, s az első szünetre már 4-2-es előnnyel vonulhattak.

Kép: DO-archív (Lőwinger Zoltán felvétele)

A második felvonás kiegyenlített játékot hozott, melyben hiába volt meg a lehetősége mieinknek a feljebb zárkózásra, csak az ellenfél tudott kapuba találni, így a záró etapnak már háromgólos hátrányból vágtak neki a dunaújvárosiak (2-5). A harmadik húsz percre hiába cserélt kapust a DUE, a vendégek egy perc alatt lőtt két góllal növelték tovább vezetésüket, s ekkor végleg eldőlni látszott a találkozó (2-7). A mieink ugyan ekkor sem adták fel a küzdelmet, s Kiss Péter két góljának köszönhetően sikerült is közelebb férkőzni vetélytársukhoz, ám Nagy Tibor találata végleg eldöntötte a meccset, melyet végül 8-4-re a Dunai Krokodilok együttese nyert meg, mely sikerével leszorította együttesünket a tabella harmadik helyéről.

DUE-RFT – Dunai Krokodilok 4-8 (2-4, 0-1, 2-3)

DUE-RFT: Majorosi (Pribék) – Magosi (1), Balázs, Komjáti, Krukk (1), Pász, Lendvai 1, Kiss P. 2 (1), Kiss T. 1, Dolmán, Pavlicsek, Petrovickij, Sója (1), Siklósi, Vidákovics.

A rovat további hírei: Sport

Hátrányból nyertek a fiatalok

Hátrányból nyertek a fiatalok

2020. január 29. (szerda)

Fordulatos mérkőzésen győzte le az Újpest együttesét a Dunaferr DUE Dutrade FC U20-as futsal csapata a bajnokság legutóbbi fordulójában.

Megyei rangadó a kupában

Megyei rangadó a kupában

2020. január 29. (szerda)

Az Alba Fehérvár KC elleni hazai mérkőzésen juthat be a Magyar Kupa legjobb nyolc együttese közé a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Ismét meghajolt a Csíkszereda

Ismét meghajolt a Csíkszereda

2020. január 28. (kedd)

Végletekig kiélezett csatában aratott 3-2-es győzelmet a Csíkszereda elleni hazai rangadón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Véget ért az UDL első fordulója

Véget ért az UDL első fordulója

2020. január 28. (kedd)

A férfiaknál kiskőrösi, míg a nőknél szekszárdi győzelem született az Újvárosi Darts Liga első fordulójában.

A liga egyik legjobbja érkezik

A liga egyik legjobbja érkezik

2020. január 27. (hétfő)

Rendkívül nehéz hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára kedden este a Csíkszereda ellen.

Játékkal emlékeztek

Játékkal emlékeztek

2020. január 27. (hétfő)

A DKKA fiataljainak győzelmével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 11. alkalommal megrendezett Gutenkunst Anna és Árva Csaba Emléktorna.

Hajrávereség Debrecenben

Hajrávereség Debrecenben

2020. január 26. (vasárnap)

Hiába vezetett még tíz perccel a meccs vége előtt, egygólos vereséget szenvedett Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.