Két játékosával hosszabbított a Kohász

2018. december 18. (kedd) 21:55 - spigott

Nick Viktória mellett Sirián Szederke is aláírta a következő szezonra szóló szerződését a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatával.

Sajtótájékoztatón jelentette be a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia vezetése ma este azt, hogy két felnőtt játékosával is sikerült megállapodnia abban, hogy a következő szezonban is Dunaújvárosban folytassák pályafutásukat. Mint azt Imre Vilmos sportigazgató elmondta, akadémiánk vezetése megkezdte a játékoskeret kialakítását a 2019/2020-as szezonra, s ennek első lépéseként Nick Viktória, valamint Sirián Szederke szerződését sikerült meghosszabbítani. A szakember elmondta, bízik abban, hogy ez egy folyamat kezdete és a mai szerződéskötéseket hamarosan újabbak követik majd.

Nyakacska Zsolt, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ügyvezetője kiemelte, hogy a megállapodások aláírását komoly munka előzte meg, de a tulajdonossal egyeztetve kerültek végül aláírásra a szerződések.
"Úgy gondolom, rendeződött a DKKA sorsa, innentől egy jó csapatot, egy nagyon jó csapatot szeretnénk építeni, mindenképpen hosszú távra tervezve" – fogalmazott a DKKA ügyvezetője.

Nick Viktória: - Már öt éve játszom Dunaújvárosban, nagyon szeretek itt lenni, egy fiatal közösségben vagyunk, tetszik az edzésmunka, ráadásul a fejlődésem is biztosított, ezért hosszabbítottam.

Sirián Szederke: Az elmúlt hónapokban volt már szó a hosszabbításról, de most gyorsultak fel igazából a történések. Amikor először beszéltünk a szerződésről, akkor is pozitívan álltam hozzá, s bíztam abban, hogy a klub is szeretné a hosszabbítást, így örömmel írtam alá a jövő évi szerződésemet.

A rovat további hírei: Sport

Megyei rangadó előtt

Megyei rangadó előtt

2020. január 18. (szombat)

Székesfehérváron, a MÁV-Bericap vendégeként folytatja a bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE röplabda csapata.

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

Négyből négy – csoportelső a magyar válogatott

2020. január 17. (péntek)

A görögök ellen sem hibázott a magyar női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon.

Csak támadásban ment a Kohásznak!

Csak támadásban ment a Kohásznak!

2020. január 17. (péntek)

Fordulatos, gólokban gazdag mérkőzésen szenvedett 36-35-ös vereséget a Vác elleni szekszárdi bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Folytatódik a hagyomány

Folytatódik a hagyomány

2020. január 17. (péntek)

Kilenc együttes számára rendeznek szombaton női és férfi kézilabda tornát az Arany iskola tornatermében.

A Vác következik!

A Vác következik!

2020. január 16. (csütörtök)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatára a Vác elleni szekszárdi rangadón.

Előnyben a Haladás

Előnyben a Haladás

2020. január 16. (csütörtök)

Kétgólos hátrányból várhatja a Magyar Kupa negyeddöntőjének hazai visszavágóját a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Sikerrel zárta az alapszakaszt a DAB

Sikerrel zárta az alapszakaszt a DAB

2020. január 15. (szerda)

Gólokban gazdag mérkőzésen aratott győzelmet a Brassó ellen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga alapszakaszának utolsó fordulójában.