Gólzáporral folytatták a futsalosok

2019. január 8. (kedd) 8:30 - spigott

Összesen harminckilenc gólnak örülhettek a csapatok a városi futsal bajnokság ötödik fordulójának első két találkozóján.

Véget ért a szünet a városi futsal bajnokság küzdelmeiben, s tegnap este már két találkozóra is sor került a tizennégy csapatos sorozat újabb fordulójában. Az Arany iskola tornatermében megrendezett mérkőzéseken először az A-csoport utolsó helyén álló Real Concord mérette meg magát a szintén pont nélkül álló Kulcsi SE-vel szemben. A találkozót utóbbi kezdte jobban, tíz perc alatt háromgólos előnyt szerzett, melyet a félidei szünetig tovább is tudott növelni, így a szünetre már 7-2-es előnnyel vonulhattak Balla Dávidék. A fordulást követően valamivel kiegyenlítettebb játékot láthattak azok, akik megtekintették a mérkőzést, ám a Kulcsi SE végül nagyon sima, 10-4-es sikerrel szerezte meg első pontjait a bajnokságban.

Kép: DO-archív

A B-csoportban az ötödik helyezett Széchenyi Pékség a hatodik Tízpróbások ellen próbálta megszerezni második győzelmét a bajnokságban, ám erre most esélyük sem volt, mert Tapaszi Józsefék egy gólokban gazdag mérkőzésen arattak 17-8-as sikert a Széchenyi ellen, s ezzel feljöttek a bajnoki tabella negyedik helyére.

Eredmények

A-csoport
Real Concord – Kulcsi SE 4-10 (2-7)

B-csoport
Széchenyi Pékség – Tízpróbások 8-17

Az A-csoport állása: 1. GBB Zrt. 12 pont, 2. Varázs-Kép 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Papa SE 6 pont, 5. Kulcsi SE 3 pont, 6. Labdaérzék-Gourmand 0 pont, 7. Real Concord 0 pont.

A B-csoport állása: 1. Gazdagok és Szépek 9 pont, 2. PW-Shield Kft. 9 pont, 3. Steelworkers 6 pont, 4. Tízpróbások 6 pont, 5. DUFK 6 pont, 6. Széchenyi Pékség 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. január 17. (csütörtök)

Fegyelmezetlenül, sok hibával játszva kapott nagy pofont hazai pályán megyei riválisától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

Elmaradtak az izgalmak az Aranyban

2019. január 17. (csütörtök)

A Labdaérzék-Gourmand tizenhárom, a Tízpróbások tizenkét gólt szerezve győzték le ellenfelüket a városi futsal bajnokság szerda esti fordulójában.

Megyei rangadó a hatodik helyért

Megyei rangadó a hatodik helyért

2019. január 17. (csütörtök)

A Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzéssel folytatja az Erste Liga küzdelmeit ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Magabiztos előny a kupában

Magabiztos előny a kupában

2019. január 16. (szerda)

Óriásit lépett a továbbjutás felé a Magyar Kupában a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, mely a negyeddöntő első meccsén 7-2-es sikert aratott Csömörön.

Elkészült a középszakasz programja

Elkészült a középszakasz programja

2019. január 16. (szerda)

Két legerősebb ellenfelével kezdi meg az Erste Liga középszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A Dunaferr célja a továbbjutás

A Dunaferr célja a továbbjutás

2019. január 16. (szerda)

Idegenben, Csömörön lép pályára ma este fél nyolctól a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Könnyed magyar siker Franciaországban

Könnyed magyar siker Franciaországban

2019. január 15. (kedd)

A magyar női vízilabda-válogatott 12-5-re nyert a francia csapat vendégeként kedden a világliga B csoportjának negyedik fordulójában.