Gólzáporral folytatták a futsalosok

2019. január 8. (kedd) 8:30 - spigott

Összesen harminckilenc gólnak örülhettek a csapatok a városi futsal bajnokság ötödik fordulójának első két találkozóján.

Véget ért a szünet a városi futsal bajnokság küzdelmeiben, s tegnap este már két találkozóra is sor került a tizennégy csapatos sorozat újabb fordulójában. Az Arany iskola tornatermében megrendezett mérkőzéseken először az A-csoport utolsó helyén álló Real Concord mérette meg magát a szintén pont nélkül álló Kulcsi SE-vel szemben. A találkozót utóbbi kezdte jobban, tíz perc alatt háromgólos előnyt szerzett, melyet a félidei szünetig tovább is tudott növelni, így a szünetre már 7-2-es előnnyel vonulhattak Balla Dávidék. A fordulást követően valamivel kiegyenlítettebb játékot láthattak azok, akik megtekintették a mérkőzést, ám a Kulcsi SE végül nagyon sima, 10-4-es sikerrel szerezte meg első pontjait a bajnokságban.

Kép: DO-archív

A B-csoportban az ötödik helyezett Széchenyi Pékség a hatodik Tízpróbások ellen próbálta megszerezni második győzelmét a bajnokságban, ám erre most esélyük sem volt, mert Tapaszi Józsefék egy gólokban gazdag mérkőzésen arattak 17-8-as sikert a Széchenyi ellen, s ezzel feljöttek a bajnoki tabella negyedik helyére.

Eredmények

A-csoport
Real Concord – Kulcsi SE 4-10 (2-7)

B-csoport
Széchenyi Pékség – Tízpróbások 8-17

Az A-csoport állása: 1. GBB Zrt. 12 pont, 2. Varázs-Kép 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 9 pont, 4. Papa SE 6 pont, 5. Kulcsi SE 3 pont, 6. Labdaérzék-Gourmand 0 pont, 7. Real Concord 0 pont.

A B-csoport állása: 1. Gazdagok és Szépek 9 pont, 2. PW-Shield Kft. 9 pont, 3. Steelworkers 6 pont, 4. Tízpróbások 6 pont, 5. DUFK 6 pont, 6. Széchenyi Pékség 3 pont, 7. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Váratlan vereség

Váratlan vereség

2019. március 20. (szerda)

A DSE Röplabda Akadémia NB II-es csapata a rájátszás első fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a SZOESE együttesétől.

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

Rossi: nagy lökést adna egy győzelem

2019. március 19. (kedd)

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint hatalmas lökést adna a magyar labdarúgó-válogatottnak, ha csütörtökön győzne az Európa-bajnoki selejtezősorozat rajtján, Szlovákia vendégeként.

Nem pihentek a birkózók

Nem pihentek a birkózók

2019. március 19. (kedd)

Egy-egy hazai és nemzetközi verseny mellett egyhetes edzőtábor várt a Dunaferr SE és a Gurics György BDSE birkózóira az elmúlt napokban.

Bizakodó Gorillák!

Bizakodó Gorillák!

2019. március 19. (kedd)

Új vezetőedzővel, új csapattal, de a rájátszást megcélozva vág neki a Divízió I-es küzdelmeknek a DAK Acél Gorillaz amerikai futball együttese.

Újabb hibátlan hétvége

Újabb hibátlan hétvége

2019. március 19. (kedd)

Huszonhárom gólt szereztek, s egyet sem kaptak a Dunaújváros PASE labdarúgói az utánpótlás bajnokságok hétvégi fordulójában.

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

Magabiztos győzelmet aratott a Dunaferr

2019. március 18. (hétfő)

Remekül kezdett, s végül magabiztos, 7-3-as győzelmet aratott a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Debrecen elleni hazai bajnokin.

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

Szezonnyitó duatlon a Duna-parton

2019. március 18. (hétfő)

Mintegy kétszázötven gyermek és felnőtt nevezett be a Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület által szervezett duatlon versenyre.