Nagy izgalmak az Aranyban

2019. január 30. (szerda) 13:23 - spigott

A sírból hozta vissza a Zéró Tolerancia elleni meccset a Labdaérzék Gourmand együttese a városi futsal bajnokság rájátszásában.

Mindössze egy találkozót rendeztek meg kedden este a városi futsal bajnokság rájátszásának küzdelmeiben, ahol az alsóházban szereplő két együttes, a meccs előtt hat ponttal álló Labdaérzék Gourmand, valamint a pont nélküli Zéró Tolerancia csapott össze egymással. A találkozó első félidejében úgy tűnt, hogy utóbbiak végre megszerezhetik első sikerüket, ugyanis sikerült meglepniük az esélyesebb "gurisokat". Séder Norberték sorozatban négy gólt szerezve léptek meg ellenfelüktől, s bár a fordulás után megszakította hosszú gólcsendjét az ellenfél is, bő tíz perccel a meccs vége előtt még mindig három góllal, 5-2-re vezetett a Zéró Tolerancia.

Kép: DO-archív

Innen sem sikerült azonban nyernie a sereghajtónak sőt, még a pontszerzés is elmaradt, mert az egymás után három gólt szerző Hír Olivér vezérletével előbb egalizált a Labdaérzék csapata, mely az utolsó percben szerzett Rajna-találattal a győzelmet is kicsikarta, s ezzel visszaállt az alsóház tabellájának élére.

Eredmény

Labdaérzék Gourmand – Zéró Tolerancia 6-5 (0-4)

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. GBB Zrt. 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. Steelworkers 4 pont, 5. PW-Shield Kft. 4 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 0 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 2. Széchenyi Pékség 6 pont, 3. DUFK 6 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 0 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Dunaújvárosi éremeső Fadd-Domboriban

Dunaújvárosi éremeső Fadd-Domboriban

2019. július 15. (hétfő)

Tizennégy dobogós helyezéssel zárták a Fadd-Domboriban megrendezett Vidék Bajnokság küzdelmeit a Dunaferr SE kajak-kenusai.

Fucsovics két helyet javított

Fucsovics két helyet javított

2019. július 15. (hétfő)

Fucsovics Márton két helyet javítva legutóbbi pozícióján a 49. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A hétfőn kiadott rangsort továbbra is Novak Djokovic vezeti, aki vasárnap megvédte címét Wimbledonban.

Alakul a DPASE bajnoki programja

Alakul a DPASE bajnoki programja

2019. július 15. (hétfő)

Elkészült a teljes őszi szezon menetrendje a Dunaújváros PASE labdarúgói számára az NB III-as bajnokság Közép Csoportjában.

Elmaradt az érem az Eb-n

Elmaradt az érem az Eb-n

2019. július 14. (vasárnap)

Kulcsár Dorináék a nyolcadik, Slihoczi Ádámék a hatodik, míg Mányi Zsófia és Boldis Csenge kettőse az ötödik helyen végzett a csehországi utánpótlás kajak-kenu Európa-bajnokságon.

Történelmi kiütéssel rajtolt válogatott

Történelmi kiütéssel rajtolt válogatott

2019. július 14. (vasárnap)

A magyar női vízilabda-válogatott a papírformának megfelelően a házigazda dél-koreai csapat elleni győzelemmel kezdte vasárnap a Kvangdzsuban zajló világbajnokság csoportküzdelmeit. Bíró Attila együttese 64-0-s sikerével a sportág történetének legnagyobb arányú győzelmét aratta: az eddigi rekordot Jugoszlávia tartotta, amely az 1985-ös Universiadén 62-0-ra ütötte ki Guatemalát.

Universiade-győztes vízilabdázók

Universiade-győztes vízilabdázók

2019. július 13. (szombat)

A döntőben a házigazda olaszokat legyőzve szerezte meg a nápolyi Universiade első helyét a magyar női vízilabda válogatott.

Jó kezdés az Európa-bajnokságon

Jó kezdés az Európa-bajnokságon

2019. július 13. (szombat)

Mind a négy dunaújvárosi versenyző döntőbe jutott a Racicében megrendezett ifjúsági és U23-as Kajak-Kenu Európa-bajnokságon.