Nagy izgalmak az Aranyban

2019. január 30. (szerda) 13:23 - spigott

A sírból hozta vissza a Zéró Tolerancia elleni meccset a Labdaérzék Gourmand együttese a városi futsal bajnokság rájátszásában.

Mindössze egy találkozót rendeztek meg kedden este a városi futsal bajnokság rájátszásának küzdelmeiben, ahol az alsóházban szereplő két együttes, a meccs előtt hat ponttal álló Labdaérzék Gourmand, valamint a pont nélküli Zéró Tolerancia csapott össze egymással. A találkozó első félidejében úgy tűnt, hogy utóbbiak végre megszerezhetik első sikerüket, ugyanis sikerült meglepniük az esélyesebb "gurisokat". Séder Norberték sorozatban négy gólt szerezve léptek meg ellenfelüktől, s bár a fordulás után megszakította hosszú gólcsendjét az ellenfél is, bő tíz perccel a meccs vége előtt még mindig három góllal, 5-2-re vezetett a Zéró Tolerancia.

Kép: DO-archív

Innen sem sikerült azonban nyernie a sereghajtónak sőt, még a pontszerzés is elmaradt, mert az egymás után három gólt szerző Hír Olivér vezérletével előbb egalizált a Labdaérzék csapata, mely az utolsó percben szerzett Rajna-találattal a győzelmet is kicsikarta, s ezzel visszaállt az alsóház tabellájának élére.

Eredmény

Labdaérzék Gourmand – Zéró Tolerancia 6-5 (0-4)

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 12 pont, 2. GBB Zrt. 9 pont, 3. Dunabiztos Micro 6 pont, 4. Steelworkers 4 pont, 5. PW-Shield Kft. 4 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 0 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 2. Széchenyi Pékség 6 pont, 3. DUFK 6 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 0 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Újpesti előny a kupában

Újpesti előny a kupában

2019. október 22. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói négygólos hátrányból várhatják az Újpest elleni Magyar Kupa mérkőzés visszavágóját.

Továbbjutás a kupában!

Továbbjutás a kupában!

2019. október 22. (kedd)

Remek játékkal aratott kétgólos győzelmet a Magyar Kupa harmadik fordulójában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Mosonmagyaróvár vendégeként.

Simán nyertek az esélyesek

Simán nyertek az esélyesek

2019. október 22. (kedd)

Két mérkőzésen összesen huszonhárom gólt szereztek a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Kupameccs az UTE ellen

Kupameccs az UTE ellen

2019. október 22. (kedd)

Pár nappal a két gárda fővárosi meccs után ismét az Újpest ellen korcsolyáznak jégre a DAB jégkorongozói.

Kupameccs vár az akadémistákra

Kupameccs vár az akadémistákra

2019. október 21. (hétfő)

Idegenben, a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára kedden este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem

2019. október 21. (hétfő)

Ötgólos hátrányból fordítva szerezte meg idei első győzelmét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es csapata a felnőtt NB I/B-s bajnokságban.

Eredményes hétvége

Eredményes hétvége

2019. október 21. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata pontot rabolt a listavezetőtől, míg az U19-esek idegenben nyertek rangadót a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.