A végén jött a csattanó

2019. február 12. (kedd) 13:23 - spigott

Életben tartotta reményeit a döntő elérésére a GBB Zrt. gárdája a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásában.

Két összecsapással folytatódott hétfőn este a városi futsal bajnokság alsó- és felsőházi rájátszása az Arany iskola tornatermében. A nap első meccsén az alsóház két élcsapata, az egyaránt 9-9 ponttal álló Széchenyi Pékség és a Labdaérzék Gourmand mérte össze egymással erejét, ám a várt nagy csata ezúttal elmaradt. Hiába kezdték ugyanis jobban a csatát a „gurisok”, s léptek meg 3-1-re ellenfelüktől, a szünethez érve már a Széchenyi vezetett 6-4-re. A fordulás után jött azonban még a neheze a Labdaérzék Gourmand számára, mert ellenfele sorozatban szerezte góljait, s végül kiütéses, 13-4-es sikerrel vette át a vezetést az alsóházi tabellán.

Kép: DO-archív

Az este második találkozóján muszáj volt győznie a GBB Zrt. gárdájának ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnoki döntő elérésére. Ebben a hetedik helyen álló Tízpróbások próbálták megakadályozni Palotai Márkékat, s igen közel is voltak a meglepetéshez. A Tízpróbások ugyanis Cséplő Krisztián két góljával már az első félidő végére 2-1-es előnybe kerültek, s ugyan a második felvonásban egalizált a GBB, egészen a hajráig úgy tűnt, nem lesz győztese a meccsnek. Egészen az utolsó percig, mikor Fekete Tamás is megszerezte második találatát, így, ha nehezen is, de begyűjtötte a három pontot a GBB, s megmaradt az esélye arra, hogy a döntőt jelentő első két hely valamelyikén fejezze be a felsőházi küzdelmeket.

Eredmények

Labdaérzék Gourmand – Széchenyi Pékség 4-13 (4-6)
GBB Zrt. – Tízpróbások 3-2 (1-2)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. GBB Zrt. 12 pont, 4. PW-Shield Kft. 10 pont, 5. Steelworkers 7 pont, 6. Varázs Kép 6 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Széchenyi Pékség 12 pont, 2. DUFK 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Két bronzérem Hollandiából

Két bronzérem Hollandiából

2019. április 24. (szerda)

Népes különítménnyel vett részt az Utrechtben megrendezett utánpótlás nemzetközi versenyen a Dunaferr SE birkózó szakosztálya.

Európa legjobbjai közé kerülhet

Európa legjobbjai közé kerülhet

2019. április 24. (szerda)

Bekerült a bő keretbe, ezzel pedig esélyt kapott Gévai Péter arra, hogy részt vegyen a törökországi Darts Európa Bajnokságon, mindössze tizenhat évesen.

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

2019. április 24. (szerda)

Kialakult a nurszultani divízió I/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 23 fős kerete.

Megvalósult álom!

Megvalósult álom!

2019. április 23. (kedd)

A XVII. Carissa Kupának, a rendezvényen összegyűjtött adományoknak köszönhetően gazdagodott irodai eszközökkel és különböző szűrőberendezésekkel a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezete.

Vereség a helyosztón

Vereség a helyosztón

2019. április 23. (kedd)

Hatgólos vereséget szenvedett a Kazincbarcikai Ördögök otthonában a DUE-RFT floorball csapata a Ligakupa helyosztóján.

Túrára fel!

Túrára fel!

2019. április 23. (kedd)

Évadnyitó kajak-kenu túrát rendez április 28-án a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya.

Fucsovics könnyed győzelemmel kezdett

Fucsovics könnyed győzelemmel kezdett

2019. április 22. (hétfő)

Fucsovics Márton a második fordulóba jutott a 2,7 millió euró (850 millió forint) összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztornán.