A végén jött a csattanó

2019. február 12. (kedd) 13:23 - spigott

Életben tartotta reményeit a döntő elérésére a GBB Zrt. gárdája a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásában.

Két összecsapással folytatódott hétfőn este a városi futsal bajnokság alsó- és felsőházi rájátszása az Arany iskola tornatermében. A nap első meccsén az alsóház két élcsapata, az egyaránt 9-9 ponttal álló Széchenyi Pékség és a Labdaérzék Gourmand mérte össze egymással erejét, ám a várt nagy csata ezúttal elmaradt. Hiába kezdték ugyanis jobban a csatát a „gurisok”, s léptek meg 3-1-re ellenfelüktől, a szünethez érve már a Széchenyi vezetett 6-4-re. A fordulás után jött azonban még a neheze a Labdaérzék Gourmand számára, mert ellenfele sorozatban szerezte góljait, s végül kiütéses, 13-4-es sikerrel vette át a vezetést az alsóházi tabellán.

Kép: DO-archív

Az este második találkozóján muszáj volt győznie a GBB Zrt. gárdájának ahhoz, hogy maradjon esélye a bajnoki döntő elérésére. Ebben a hetedik helyen álló Tízpróbások próbálták megakadályozni Palotai Márkékat, s igen közel is voltak a meglepetéshez. A Tízpróbások ugyanis Cséplő Krisztián két góljával már az első félidő végére 2-1-es előnybe kerültek, s ugyan a második felvonásban egalizált a GBB, egészen a hajráig úgy tűnt, nem lesz győztese a meccsnek. Egészen az utolsó percig, mikor Fekete Tamás is megszerezte második találatát, így, ha nehezen is, de begyűjtötte a három pontot a GBB, s megmaradt az esélye arra, hogy a döntőt jelentő első két hely valamelyikén fejezze be a felsőházi küzdelmeket.

Eredmények

Labdaérzék Gourmand – Széchenyi Pékség 4-13 (4-6)
GBB Zrt. – Tízpróbások 3-2 (1-2)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. GBB Zrt. 12 pont, 4. PW-Shield Kft. 10 pont, 5. Steelworkers 7 pont, 6. Varázs Kép 6 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Széchenyi Pékség 12 pont, 2. DUFK 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Újra a Centrum Kupáért fociztak!

Újra a Centrum Kupáért fociztak!

2019. február 19. (kedd)

A fiúknál a rudasosok, a lányoknál a Kereskedelmi diákjai nyertek a Centrum Kupa második fordulójában.

Telt ház lesz az első hazai Eb-selejtezőn

Telt ház lesz az első hazai Eb-selejtezőn

2019. február 19. (kedd)

Telt ház előtt játszhat majd a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes horvátokkal az Európa-bajnoki selejtezősorozat első hazai mérkőzésén.

Mindenből jutott a kajak-kenusoknak

Mindenből jutott a kajak-kenusoknak

2019. február 19. (kedd)

Egy arany-, egy ezüst- és egy bronzéremmel zárták a Pakson megrendezett fizikai felmérő versenyt a Dunaferr SE ifjú kajak-kenusai.

A Fradi ellen elődöntőzik a Kohász!

A Fradi ellen elődöntőzik a Kohász!

2019. február 18. (hétfő)

A Ferencváros együttese lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupa négyes döntőjének első elődöntőjében.

Remekelt az utánpótlás

Remekelt az utánpótlás

2019. február 18. (hétfő)

A serdülő és az ifjúsági bajnokság mellett az NB I/B-s felnőtt pontvadászatban is nagyon szép győzelmeket arattak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatai.

Dunaújvárosi bronz Százhalombattáról

Dunaújvárosi bronz Százhalombattáról

2019. február 18. (hétfő)

Kevés hiányzott a döntőbe jutáshoz, ám így is a szép eredményt ért el a Halom Truck Kupán a DLSZ Dunaújváros kispályás labdarúgó csapata.

Remekelt az utánpótlás

Remekelt az utánpótlás

2019. február 17. (vasárnap)

A DFVE serdülő és ifjúsági női vízilabda csapata is győzni tudott a BVSC elleni fővárosi rangadón.