Biztosan nyertek az esélyesek

2019. február 24. (vasárnap) 14:33 - spigott

Továbbra is komoly versenyt futnak a csapatok a városi futsal bajnokság felsőházi rájátszásának első két helyéért.

Az Arany iskola tornatermét elválasztó függöny meghibásodása miatt rövidebb szünetet tartottak a városi futsal bajnokság küzdelemsorozatában, s a héten mindössze kettő összecsapást rendeztek meg a sorozat felsőházának küzdelmeiben. Az elsőn a GBB Zrt. küzdött azért, hogy továbbra is maradjon esélye a fináléba jutást érő első két hely megszerzésére. Ehhez mindenképpen nyernie kellett az ötödik Steelworkers ellen, s ugyan az első félidőben még egálra álltak a felek, a térfélcserét követően sorozatban négy gólt szerzett a GBB, mely végül 9-3-ra behúzta a meccset, így továbbra is második helyen áll a felsőházban, igaz több meccset játszva üldözőinél.

Kép: DO-archív

A felsőházi forduló második összecsapásán a listavezető Dunabiztos Micro már az első félidőben öt találatot szerezve döntötte el az utolsó előtti Tízpróbások elleni csatát, s 9-4-es sikerének köszönhetően szinte már a döntőben érezheti magát.

Eredmények

Steelworkers – GBB Zrt. 3-9 (2-2)
Tízpróbások – Dunabiztos Micro 4-9 (1-5)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 15 pont, 2. GBB. Zrt. 15 pont, 3. Gazdagok és Szépek 12 pont, 4. PW-Shield Kft. 10 pont, 5. Steelworkers 7 pont, 6. Varázs Kép 6 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. Széchenyi Pékség 12 pont, 2. DUFK 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Szoros siker az edzőmeccsen

Szoros siker az edzőmeccsen

2019. július 19. (péntek)

Az utolsó másodpercekben szerzett góllal győzte le első nyári edzőmeccsén a DKKA női kézilabda csapata a Szombathely együttesét.

Megkezdődtek a küzdelmek Dunaújvárosban

Megkezdődtek a küzdelmek Dunaújvárosban

2019. július 19. (péntek)

A Szalki-sziget ad otthont péntektől vasárnapig a MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság negyedik fordulójának.

Lehet rájuk számítani

Lehet rájuk számítani

2019. július 19. (péntek)

Mihók Attila a medence széléről, míg Brezovszki Gerda, Garda Krisztina és Kiss Alexandra a vízben tett meg mindent azért, hogy a magyar női vízilabda válogatott megnyerje a nápolyi Universiadét.

Magyar-szlovák - Augusztus 9-én indul a jegyárusítás

Magyar-szlovák - Augusztus 9-én indul a jegyárusítás

2019. július 18. (csütörtök)

Augusztus 9-én indul a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott következő, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyre szeptember 9-én 20.45 órától kerül sor a Groupama Arénában.

Kikapott az oroszoktól a női vízilabda-válogatott

Kikapott az oroszoktól a női vízilabda-válogatott

2019. július 18. (csütörtök)

A magyar válogatott 17-12-re kikapott az orosz csapattól a Kvangdzsuban zajló világbajnokság olimpiai kvalifikációs női vízilabdatornáján, így a B csoport második helyén végzett. Ez azt jelenti, hogy Bíró Attila együttesének játszania kell a nyolc közé kerülésért, közép-európai idő szerint szombaton 8.30 órától Új-Zélanddal.

Sima meccsek a bajnokságban

Sima meccsek a bajnokságban

2019. július 18. (csütörtök)

A Tízpróbások és a Fejó-Therm együttese is könnyedén szerezte meg a három pontot a Decathlon Nyári Bajnokság újabb fordulójában.

Győzelem az edzőmeccsen

Győzelem az edzőmeccsen

2019. július 17. (szerda)

Egy Szepessy-gól is elég volt a Dunaújváros PASE labdarúgóinak ahhoz, hogy győzelemmel távozzanak a szintén NB III-as Dunaharaszti otthonából.