Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek) 7:49 - spigott

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Zaklatott szezont zárnak ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Az idei bajnokságnak nagy reményekkel nekivágó alakulat a Fehérvári Titánok ellen zárja a 2018/2019-es szezont, ám a cél ezúttal nem az elődöntőbe jutás lesz, hanem az, hogy ne csússzon vissza az Erste Liga utolsó helyére a DAB együttese. Utóbbira sajnos meg is van az esély, hiszen abban az esetben, ha a mieink ma vereséget szenvednek hazai pályán a Titánoktól, s a Vasas legyőzni a már rájátszásba jutott Gyergyói HK-t, akkor helyet cserél a kélt gárda a tabellán, s az Acélbikák sereghajtóként fejezik be az idei szezon küzdelmeit.

Azt a szégyent persze szeretnék elkerülni a dunaújvárosi jégkorongozók, ám Borbás Gergely vezetőedző ennek ellenére sem titkolta csalódottságát a szezon utolsó ligameccse előtt.

- Nincsenek szavak arra, hogy milyen mélyen vagyunk jelenleg. Ma azért lépünk jégre, hogy elkerüljük az utolsó helyet, illetve a becsületünkért kell küzdenünk, ahogy korábban is mondtam. Valószínűleg arra is jó lehetőség lesz a mérkőzés, hogy a vezetőség megnézze, hogy ki az, akire lehet számítani a jövő szezonban is, mert véleményem szerint elég élesen körvonalazódik az, hogy kire nem lehet. Megértjük a szurkolóink csalódottságát, és nem is szeretnék nekik mást üzenni, csak azt, hogy köszönjük a kitartásotokat. Mivel mást nem tudunk tenni, ezért a szezon után azonnal el kell kezdenünk építkezni a következő bajnokságra.

A rovat további hírei: Sport

Újpesti előny a kupában

Újpesti előny a kupában

2019. október 22. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói négygólos hátrányból várhatják az Újpest elleni Magyar Kupa mérkőzés visszavágóját.

Továbbjutás a kupában!

Továbbjutás a kupában!

2019. október 22. (kedd)

Remek játékkal aratott kétgólos győzelmet a Magyar Kupa harmadik fordulójában a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Mosonmagyaróvár vendégeként.

Simán nyertek az esélyesek

Simán nyertek az esélyesek

2019. október 22. (kedd)

Két mérkőzésen összesen huszonhárom gólt szereztek a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Kupameccs az UTE ellen

Kupameccs az UTE ellen

2019. október 22. (kedd)

Pár nappal a két gárda fővárosi meccs után ismét az Újpest ellen korcsolyáznak jégre a DAB jégkorongozói.

Kupameccs vár az akadémistákra

Kupameccs vár az akadémistákra

2019. október 21. (hétfő)

Idegenben, a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára kedden este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem

2019. október 21. (hétfő)

Ötgólos hátrányból fordítva szerezte meg idei első győzelmét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es csapata a felnőtt NB I/B-s bajnokságban.

Eredményes hétvége

Eredményes hétvége

2019. október 21. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata pontot rabolt a listavezetőtől, míg az U19-esek idegenben nyertek rangadót a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.