Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek) 7:49 - spigott

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Zaklatott szezont zárnak ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Az idei bajnokságnak nagy reményekkel nekivágó alakulat a Fehérvári Titánok ellen zárja a 2018/2019-es szezont, ám a cél ezúttal nem az elődöntőbe jutás lesz, hanem az, hogy ne csússzon vissza az Erste Liga utolsó helyére a DAB együttese. Utóbbira sajnos meg is van az esély, hiszen abban az esetben, ha a mieink ma vereséget szenvednek hazai pályán a Titánoktól, s a Vasas legyőzni a már rájátszásba jutott Gyergyói HK-t, akkor helyet cserél a kélt gárda a tabellán, s az Acélbikák sereghajtóként fejezik be az idei szezon küzdelmeit.

Azt a szégyent persze szeretnék elkerülni a dunaújvárosi jégkorongozók, ám Borbás Gergely vezetőedző ennek ellenére sem titkolta csalódottságát a szezon utolsó ligameccse előtt.

- Nincsenek szavak arra, hogy milyen mélyen vagyunk jelenleg. Ma azért lépünk jégre, hogy elkerüljük az utolsó helyet, illetve a becsületünkért kell küzdenünk, ahogy korábban is mondtam. Valószínűleg arra is jó lehetőség lesz a mérkőzés, hogy a vezetőség megnézze, hogy ki az, akire lehet számítani a jövő szezonban is, mert véleményem szerint elég élesen körvonalazódik az, hogy kire nem lehet. Megértjük a szurkolóink csalódottságát, és nem is szeretnék nekik mást üzenni, csak azt, hogy köszönjük a kitartásotokat. Mivel mást nem tudunk tenni, ezért a szezon után azonnal el kell kezdenünk építkezni a következő bajnokságra.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a Honvéd otthonában

Vereség a Honvéd otthonában

2019. május 26. (vasárnap)

Hiába játszott az első félidő végétől emberelőnyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, nem sikerült pontot szereznie a Budapest Honvéd II. elleni bajnokin.

Nagy csaták a Parázs Kupáért

Nagy csaták a Parázs Kupáért

2019. május 26. (vasárnap)

A Chichagoi Palacsinta győzelmével ért véget a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjában megrendezett VII. Parázs Kupa.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2019. május 26. (vasárnap)

Az ötödik helyezett Budapest Honvéd II. otthonában lép pályára ma este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.