Már csak egy csapat nyeretlen az alsóházban

2019. február 6. (szerda) 8:28 - spigott

Megszerezte első pontjait a Zéró Tolerancia együttese is a városi futsal bajnokság rájátszásának küzdelmeiben.

Egy összecsapással folytatódott kedden este a városi futsal bajnokság rájátszása az arany iskola tornatermében, ahol ezúttal az alsóház sereghajtója, a Real Concord, valamint az utolsó előtti helyen álló Zéró Tolerancia mérte össze egymással erejét. Ahhoz képest, hogy a forduló előtti mindkét csapat szerzett pont nélkül szerénykedett a tabella végén, igen élvezetes, fordulatos meccset játszottak a felek.

Kép: DO-archív

Az első félidőben háromszor is vezetést szerzett a Zéró Tolerancia, mely a szünethez érve 3-2-re vezetett, ám a fordulás után két Szepesi Árpád találattal fordítani tudott a sereghajtó. A hajrát azonban jobban bírta a Zéró Tolerancia gárdája, mely az összesen négy gólt szerző Gergelyfi Mihály vezérletével visszavette a vezetést, s végül 5-4-es sikerrel szerezte meg első pontjait a sorozatban.

Eredmények

Zéró Tolerancia – Real Concord 5-4 (3-2)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. GBB Zrt. 9 pont, 4. Steelworkers 7 pont, 5. PW-Shield Kft. 7 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 9 pont, 2. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 3. Széchenyi Pékség 6 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fájdalmas hazai vereség

Fájdalmas hazai vereség

2019. november 17. (vasárnap)

Hiába vezetett még az első félidő után, kettős emberhátrányban, az utolsó percekben kapott góllal szenvedett vereséget a Dabastól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Dunaferr siker Szolnokon!

Dunaferr siker Szolnokon!

2019. november 17. (vasárnap)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapata idegenben kiváló játékkal 3-0 arányban győzte le a Szolnok együttesét. 

Fontos siker Csurgón

Fontos siker Csurgón

2019. november 17. (vasárnap)

Szinte végig vezetve aratott szoros győzelmet a Csurgó vendégeként lejátszott NB1/B-s felnőtt bajnokin a DKKA U19-es csapata.

Hazai pályán a DPASE

Hazai pályán a DPASE

2019. november 17. (vasárnap)

A Dabas elleni hazai mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit ma délután öt órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Győzelemmel avatta a DUE az uszodát

Győzelemmel avatta a DUE az uszodát

2019. november 16. (szombat)

Kétgólos különbséggel győzte le a DUE-Maarks Graphics együttese az FTC csapatát az első osztályú bajnokságban a hosszú idő óta újra a Fabó Éva Sportuszodában megrendezett rangadón.

Idegenben a Szolnok ellen

Idegenben a Szolnok ellen

2019. november 16. (szombat)

A Dunaferr SE röplabda csapata ismét idegenben, ezúttal Szolnokon lép pályára a bajnokság vasárnapi fordulójában.

Közel volt a bravúrhoz a DAB

Közel volt a bravúrhoz a DAB

2019. november 15. (péntek)

Magas hőfokú mérkőzésen aratott győzelmet a Csíkszereda a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói ellen az Erste liga rangadóján.