Negyedik helyen a floorballosok

2019. február 11. (hétfő) 17:28 - spigott

Mindössze egy ponttal csúszott le a bajnoki dobogóról a DUE-RFT floorball csapata az OB II-es pontvadászatban.

Érden, a Dunai Krokodilok elleni mérkőzéssel fejezte be az OB II-es bajnokság idei küzdelmeit a DUE-RFT floorball együttese, mely annak ellenére, hogy a harmadik hely megtartásáért lépett pályára, erősen tartalékosan, mindössze nyolc mezőnyjátékossal tudott elutazni a sorsdöntő meccsre. Ennek ellenére nem kezdték rosszul a találkozót a mieink, mert stabilan védekeztek sőt, a 17. percben Krukk Balázs révén a vezetést is sikerült megszerezniük. Bő fél percig örülhettek azonban ennek a dunaújvárosiak, mert a vendéglátók pillanatokon belül egalizáltak, majd a második felvonás elején és a hajrájában is bevették Majorosi Tamás kapuját, így a záró harmadnak 3-1-es érdi vezetéssel vághattak neki a felek.

Kép forrása: DUE-RFT (Löwinger Zoltán felvétele)

A harmadik húsz percből bő két perc telt el, mikor már háromgólosra nőtt a hazaiak előnye, vagyis óriási hajrá kellett volna a mieinktől ahhoz, hogy maradjon még esélyük a bajnoki bronzérem megszerzésére. Ez azonban elmaradt, mert az 55. percben megszületett az ötödik hazai találat is, s ugyan két perccel a mérkőzés vége előtt Krukk Balázs szépített az álláson, tovább már nem jutottak az egyetemisták, így tíz mérkőzésen elért nyolc pontjukkal a negyedik helyen fejezték be a bajnokságot.

Dunai Krokodilok SE – DUE-RFT 5-2 (1-1, 2-0, 2-1)

DUE-RFT: Majorosi – Dolmán, Kiss, Komjáti, Krukk 2, Lendvai (1), Mitli, Pavlicsek.

A rovat további hírei: Sport

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.