Negyedik helyen a floorballosok

2019. február 11. (hétfő) 17:28 - spigott

Mindössze egy ponttal csúszott le a bajnoki dobogóról a DUE-RFT floorball csapata az OB II-es pontvadászatban.

Érden, a Dunai Krokodilok elleni mérkőzéssel fejezte be az OB II-es bajnokság idei küzdelmeit a DUE-RFT floorball együttese, mely annak ellenére, hogy a harmadik hely megtartásáért lépett pályára, erősen tartalékosan, mindössze nyolc mezőnyjátékossal tudott elutazni a sorsdöntő meccsre. Ennek ellenére nem kezdték rosszul a találkozót a mieink, mert stabilan védekeztek sőt, a 17. percben Krukk Balázs révén a vezetést is sikerült megszerezniük. Bő fél percig örülhettek azonban ennek a dunaújvárosiak, mert a vendéglátók pillanatokon belül egalizáltak, majd a második felvonás elején és a hajrájában is bevették Majorosi Tamás kapuját, így a záró harmadnak 3-1-es érdi vezetéssel vághattak neki a felek.

Kép forrása: DUE-RFT (Löwinger Zoltán felvétele)

A harmadik húsz percből bő két perc telt el, mikor már háromgólosra nőtt a hazaiak előnye, vagyis óriási hajrá kellett volna a mieinktől ahhoz, hogy maradjon még esélyük a bajnoki bronzérem megszerzésére. Ez azonban elmaradt, mert az 55. percben megszületett az ötödik hazai találat is, s ugyan két perccel a mérkőzés vége előtt Krukk Balázs szépített az álláson, tovább már nem jutottak az egyetemisták, így tíz mérkőzésen elért nyolc pontjukkal a negyedik helyen fejezték be a bajnokságot.

Dunai Krokodilok SE – DUE-RFT 5-2 (1-1, 2-0, 2-1)

DUE-RFT: Majorosi – Dolmán, Kiss, Komjáti, Krukk 2, Lendvai (1), Mitli, Pavlicsek.

A rovat további hírei: Sport

A liga egyik legjobbja érkezik

A liga egyik legjobbja érkezik

2020. január 27. (hétfő)

Rendkívül nehéz hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára kedden este a Csíkszereda ellen.

Játékkal emlékeztek

Játékkal emlékeztek

2020. január 27. (hétfő)

A DKKA fiataljainak győzelmével ért véget a Dunaújvárosi Sportcsarnokban 11. alkalommal megrendezett Gutenkunst Anna és Árva Csaba Emléktorna.

Hajrávereség Debrecenben

Hajrávereség Debrecenben

2020. január 26. (vasárnap)

Hiába vezetett még tíz perccel a meccs vége előtt, egygólos vereséget szenvedett Debrecenben a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

Hozta a kötelezőt a Dunaferr

2020. január 26. (vasárnap)

Esélyt sem adott a szegedieknek a Dunaferr SE röplabda csapata a két gárda dunaújvárosi találkozóján az NB I Liga alapszakasz második körében.

Szabadkai siker a jégcsarnokban

Szabadkai siker a jégcsarnokban

2020. január 26. (vasárnap)

Udvarias házigazdáknak bizonyultak a dunaújvárosiak a második alkalommal megrendezett Hokillák Jégkorong Tornán.

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

Bronzzal zártuk az Európa-bajnokságot!

2020. január 25. (szombat)

Parádés második félidei védekezésének is köszönhetően aratott 10-8-as győzelmet a hollandok elleni Európa-bajnoki bronzmérkőzésen a magyar női vízilabda válogatott.

Fontos győzelem!

Fontos győzelem!

2020. január 24. (péntek)

Az első félidőben még akadozott a gépezet, ám a fordulás után bedarálta a Békéscsabát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia a két gárda szekszárdi összecsapásán.