Negyedik helyen a floorballosok

2019. február 11. (hétfő) 17:28 - spigott

Mindössze egy ponttal csúszott le a bajnoki dobogóról a DUE-RFT floorball csapata az OB II-es pontvadászatban.

Érden, a Dunai Krokodilok elleni mérkőzéssel fejezte be az OB II-es bajnokság idei küzdelmeit a DUE-RFT floorball együttese, mely annak ellenére, hogy a harmadik hely megtartásáért lépett pályára, erősen tartalékosan, mindössze nyolc mezőnyjátékossal tudott elutazni a sorsdöntő meccsre. Ennek ellenére nem kezdték rosszul a találkozót a mieink, mert stabilan védekeztek sőt, a 17. percben Krukk Balázs révén a vezetést is sikerült megszerezniük. Bő fél percig örülhettek azonban ennek a dunaújvárosiak, mert a vendéglátók pillanatokon belül egalizáltak, majd a második felvonás elején és a hajrájában is bevették Majorosi Tamás kapuját, így a záró harmadnak 3-1-es érdi vezetéssel vághattak neki a felek.

Kép forrása: DUE-RFT (Löwinger Zoltán felvétele)

A harmadik húsz percből bő két perc telt el, mikor már háromgólosra nőtt a hazaiak előnye, vagyis óriási hajrá kellett volna a mieinktől ahhoz, hogy maradjon még esélyük a bajnoki bronzérem megszerzésére. Ez azonban elmaradt, mert az 55. percben megszületett az ötödik hazai találat is, s ugyan két perccel a mérkőzés vége előtt Krukk Balázs szépített az álláson, tovább már nem jutottak az egyetemisták, így tíz mérkőzésen elért nyolc pontjukkal a negyedik helyen fejezték be a bajnokságot.

Dunai Krokodilok SE – DUE-RFT 5-2 (1-1, 2-0, 2-1)

DUE-RFT: Majorosi – Dolmán, Kiss, Komjáti, Krukk 2, Lendvai (1), Mitli, Pavlicsek.

A rovat további hírei: Sport

Itthon javíthat a Kohász

Itthon javíthat a Kohász

2019. április 19. (péntek)

Csapatként, egységesen kell játszania kézilabdázóinknak a Mosonmagyaróvár elleni hazai találkozón ahhoz, hogy itthon tartsák a bajnoki pontokat.

Nagy lépés az ezüst felé

Nagy lépés az ezüst felé

2019. április 19. (péntek)

Ötgólos, 6-1-es sikert aratott az SZP-Asztalos gárdája a Dunabiztos Micro elleni rangadón a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Végül könnyed siker

Végül könnyed siker

2019. április 18. (csütörtök)

Az első félidőben még akadozott a gépezet, ám a fordulás után kinyitotta a gólzsák száját a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a Kecskemét elleni edzőmeccsen.

Az UVSE ellen döntőznek a vízilabdázók

Az UVSE ellen döntőznek a vízilabdázók

2019. április 18. (csütörtök)

A címvédő UVSE ellen ugorhat medencébe a bajnoki finálé három nyert mérkőzésig tartó párharcában a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Második helyen a válogatott

Második helyen a válogatott

2019. április 18. (csütörtök)

Két győzelemmel és egy vereséggel fejezte be porecsi nemzetközi tornáját a két Dunaferr-játékossal felálló magyar futsal válogatott.

Óriási fordítás a Campusban

Óriási fordítás a Campusban

2019. április 17. (szerda)

Négygólos hátrányból jött vissza, s aratott fontos győzelmet a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti fordulójában az Akrasz-Bau együttese.

Két bajnoki érem Dunakesziről

Két bajnoki érem Dunakesziről

2019. április 17. (szerda)

Egy arany- és egy bronzéremmel zárták a S.K.A.H. Duna Sportegyesület versenyzői az országos kungfu bajnokság első fordulóját.