Sűrűsödik az élmezőny

2019. február 9. (szombat) 9:47 - spigott

Mégy négy csapatnak van reális esélye arra, hogy bejusson a városi futsal bajnokság fináléjába.

Két összecsapással fejeződött be csütörtökön este a városi futsal bajnokság rájátszásának második fordulója az Arany iskola tornatermében, ahol ezúttal két felsőházi mérkőzésen izgulhattak a sportág helyi kedvelői. A nap első meccsén a harmadik GBB Zrt., valamint az ötödik PW-Shield csapatai mérték össze egymással erejüket, ám utóbbi ezúttal alaposan borítani tudta a papírformát. A PW-Shield gárdája ugyanis kiválóan játszott az első félidőben, s egymás után négy gólt lőve harcolt ki magának tetemes előnyt, s a másodikban hiába próbált meg mindent a felzárkózásért ellenfele, a GBB-nek csak a szépítés jött össze (4-1). Ez egyben azt is jelentette, hogy tovább sűrűsödött a felsőház élmezőnye, ugyanis az elsőt és a negyediket mindössze három pont választja el egymástól, így továbbra is teljesen nyitott a harc a döntőt jelentő első két hely valamelyikének megszerzéséért.

Kép: DO-archív

A forduló zárómeccsén két hárompontos csapat, a Tízpróbások és Varázs Kép játékosai húztak szerelést. A fordulatos összecsapáson utóbbi szerzett kétgólos vezetést, s előnyét a félidei szünetig sikerült is megtartania. A fordulás után azonban Deimel Dávid vezérletével fordítani tudtak a Tízpróbások, ám hiába vették át a vezetést, az utolsó tízpercben már csak a Varázs Kép talált kapuba, mely végül 5-4-es sikerrel tette fontos lépést a középmezőny elérése felé.

Eredmények

PW-Shield Kft. – GBB Zrt. 4-1 (4-0)
Tízpróbások – Varázs Kép 4-5 (1-3)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. PW-Shield Kft. 10 pont, 4. GBB Zrt. 9 pont, 5. Steelworkers 7 pont, 6. Varázs Kép 6 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 12 pont, 2. Széchenyi Pékség 9 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Európa legjobbjai közé kerülhet

Európa legjobbjai közé kerülhet

2019. április 24. (szerda)

Bekerült a bő keretbe, ezzel pedig esélyt kapott Gévai Péter arra, hogy részt vegyen a törökországi Darts Európa Bajnokságon, mindössze tizenhat évesen.

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

2019. április 24. (szerda)

Kialakult a nurszultani divízió I/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 23 fős kerete.

Megvalósult álom!

Megvalósult álom!

2019. április 23. (kedd)

A XVII. Carissa Kupának, a rendezvényen összegyűjtött adományoknak köszönhetően gazdagodott irodai eszközökkel és különböző szűrőberendezésekkel a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezete.

Vereség a helyosztón

Vereség a helyosztón

2019. április 23. (kedd)

Hatgólos vereséget szenvedett a Kazincbarcikai Ördögök otthonában a DUE-RFT floorball csapata a Ligakupa helyosztóján.

Túrára fel!

Túrára fel!

2019. április 23. (kedd)

Évadnyitó kajak-kenu túrát rendez április 28-án a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztálya.

Fucsovics könnyed győzelemmel kezdett

Fucsovics könnyed győzelemmel kezdett

2019. április 22. (hétfő)

Fucsovics Márton a második fordulóba jutott a 2,7 millió euró (850 millió forint) összdíjazású barcelonai salakpályás férfi tenisztornán.

Vereséggel zártak a jégkorongozók

Vereséggel zártak a jégkorongozók

2019. április 22. (hétfő)

A magyar férfi jégkorong-válogatott kikapott utolsó felkészülési mérkőzésén a nurszultani divízió I/A világbajnokság előtt, miután vasárnap Milton Keynesben 3-1-es vereséget szenvedett az A csoportos Nagy-Britanniától.