Sűrűsödik az élmezőny

2019. február 9. (szombat) 9:47 - spigott

Mégy négy csapatnak van reális esélye arra, hogy bejusson a városi futsal bajnokság fináléjába.

Két összecsapással fejeződött be csütörtökön este a városi futsal bajnokság rájátszásának második fordulója az Arany iskola tornatermében, ahol ezúttal két felsőházi mérkőzésen izgulhattak a sportág helyi kedvelői. A nap első meccsén a harmadik GBB Zrt., valamint az ötödik PW-Shield csapatai mérték össze egymással erejüket, ám utóbbi ezúttal alaposan borítani tudta a papírformát. A PW-Shield gárdája ugyanis kiválóan játszott az első félidőben, s egymás után négy gólt lőve harcolt ki magának tetemes előnyt, s a másodikban hiába próbált meg mindent a felzárkózásért ellenfele, a GBB-nek csak a szépítés jött össze (4-1). Ez egyben azt is jelentette, hogy tovább sűrűsödött a felsőház élmezőnye, ugyanis az elsőt és a negyediket mindössze három pont választja el egymástól, így továbbra is teljesen nyitott a harc a döntőt jelentő első két hely valamelyikének megszerzéséért.

Kép: DO-archív

A forduló zárómeccsén két hárompontos csapat, a Tízpróbások és Varázs Kép játékosai húztak szerelést. A fordulatos összecsapáson utóbbi szerzett kétgólos vezetést, s előnyét a félidei szünetig sikerült is megtartania. A fordulás után azonban Deimel Dávid vezérletével fordítani tudtak a Tízpróbások, ám hiába vették át a vezetést, az utolsó tízpercben már csak a Varázs Kép talált kapuba, mely végül 5-4-es sikerrel tette fontos lépést a középmezőny elérése felé.

Eredmények

PW-Shield Kft. – GBB Zrt. 4-1 (4-0)
Tízpróbások – Varázs Kép 4-5 (1-3)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. PW-Shield Kft. 10 pont, 4. GBB Zrt. 9 pont, 5. Steelworkers 7 pont, 6. Varázs Kép 6 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 12 pont, 2. Széchenyi Pékség 9 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

2019. augusztus 19. (hétfő)

Immáron tizenkettedik alkalommal versenghetnek nemzeti ünnepünkön a strandsportok szerelmesei a Szalki-szigeten.

Hasznos napok Telkiben

Hasznos napok Telkiben

2019. augusztus 19. (hétfő)

Gera Zoltán 27 játékost ismerhetett meg közelebbről a kétnapos összetartás során.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, hazai pályán szenvedett 3-2-es vereséget a Szentlőrinc SE elleni bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Startra készen!

Startra készen!

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Dunaferr SE kenusa, Kiss Balázs felkészülten, versenyre kész állapotban várja az augusztus 21-én kezdődő szegedi NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot.

Érdi siker a zárómeccsen

Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.

Tanulságos meccs volt!

Tanulságos meccs volt!

2019. augusztus 17. (szombat)

Fordulatokban bővelkedő mérkőzésen, a háromgólos előnyét elpuskázó Dunaferr végül egygólos vereséget szenvedett a lengyel Leszno elleni felkészülési találkozón.

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

2019. augusztus 17. (szombat)

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot csütörtökön: a Maty-éri versenypályán jövő szerdán kezdődik az olimpiai kvalifikációs világbajnokság.