Sűrűsödik az élmezőny

2019. február 9. (szombat) 9:47 - spigott

Mégy négy csapatnak van reális esélye arra, hogy bejusson a városi futsal bajnokság fináléjába.

Két összecsapással fejeződött be csütörtökön este a városi futsal bajnokság rájátszásának második fordulója az Arany iskola tornatermében, ahol ezúttal két felsőházi mérkőzésen izgulhattak a sportág helyi kedvelői. A nap első meccsén a harmadik GBB Zrt., valamint az ötödik PW-Shield csapatai mérték össze egymással erejüket, ám utóbbi ezúttal alaposan borítani tudta a papírformát. A PW-Shield gárdája ugyanis kiválóan játszott az első félidőben, s egymás után négy gólt lőve harcolt ki magának tetemes előnyt, s a másodikban hiába próbált meg mindent a felzárkózásért ellenfele, a GBB-nek csak a szépítés jött össze (4-1). Ez egyben azt is jelentette, hogy tovább sűrűsödött a felsőház élmezőnye, ugyanis az elsőt és a negyediket mindössze három pont választja el egymástól, így továbbra is teljesen nyitott a harc a döntőt jelentő első két hely valamelyikének megszerzéséért.

Kép: DO-archív

A forduló zárómeccsén két hárompontos csapat, a Tízpróbások és Varázs Kép játékosai húztak szerelést. A fordulatos összecsapáson utóbbi szerzett kétgólos vezetést, s előnyét a félidei szünetig sikerült is megtartania. A fordulás után azonban Deimel Dávid vezérletével fordítani tudtak a Tízpróbások, ám hiába vették át a vezetést, az utolsó tízpercben már csak a Varázs Kép talált kapuba, mely végül 5-4-es sikerrel tette fontos lépést a középmezőny elérése felé.

Eredmények

PW-Shield Kft. – GBB Zrt. 4-1 (4-0)
Tízpróbások – Varázs Kép 4-5 (1-3)

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. PW-Shield Kft. 10 pont, 4. GBB Zrt. 9 pont, 5. Steelworkers 7 pont, 6. Varázs Kép 6 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 12 pont, 2. Széchenyi Pékség 9 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

Csúfos vereséggel búcsúztak a Bikák

2019. február 22. (péntek)

A dunaújvárosi jégkorong múltjához képest méltatlanul alacsony színvonalú játékkal, nagyarányú vereséggel búcsúzott az idei Erste Liga szezontól a Dunaújvárosi Acélbikák csapata.

Most a Fradi volt a jobb!

Most a Fradi volt a jobb!

2019. február 22. (péntek)

Hiába vezetett a harmadik negyed derekán még két góllal, 10-8-as vereséget szenvedett a Fradi elleni rangadón a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata.

Hazai búcsú a szezontól

Hazai búcsú a szezontól

2019. február 22. (péntek)

Csalódottan, nagyon rossz passzban várja a 2018/2019-es szezon utolsó mérkőzését ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Pécsre utazik a Dunaferr

Pécsre utazik a Dunaferr

2019. február 21. (csütörtök)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapatára újabb nehéz feladat vár a Liga alapszakaszának hatodik fordulójában, hiszen ismét idegenből kellene hazahozna a bajnoki pontokat.

A Ferencváros következik

A Ferencváros következik

2019. február 21. (csütörtök)

A női vízilabda bajnokság alapszakaszának 16. fordulójában a DUE-Maarsk Graphics együttese a Ferencváros ellen száll medencébe.

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

Megalakult a hazai Eb szervezőbizottsága

2019. február 21. (csütörtök)

Megtartotta alakuló ülését a budapesti vízilabda Európa-bajnokság szervezőbizottsága, melynek tagjai elvállalták az idei női Világliga Szuperdöntő szervező bizottságának tagsági feladatait is.

Újabb DAB vereség

Újabb DAB vereség

2019. február 20. (szerda)

Az idei jégkorong bajnokság utolsó előtti mérkőzésén idegenben, a Vasas otthonában szenvedett csúfos vereséget a DAB.