Szoros csaták az alsóházban

2019. február 7. (csütörtök) 13:03 - spigott

Háromgólos győzelemmel erősítette meg első helyét a városi futsal bajnokság alsóházában a DUFK együttese.

Ahogy azt már megszokhattuk, két újabb találkozóval folytatódott szerdán este a városi futsal bajnokság rájátszása az Arany iskola tornatermében, ahol ezúttal négy alsóházi csapat lépett pályára.
Az esti program azonnal egy rangadóval kezdődött, ugyanis két kilencpontos csapat, a DUFK és a Labdaérzék Gourmand együttesei mérték össze egymással erejüket. A találkozót a "gurisok" kezdték jobban, ám hiába vezettek 2-0-ra, majd 3-2-re is, a félidő hajrájában két perc alatt három gólt szerzett ellenfelük, így a szünetre már a DUFK vonulhatott kétfás előnnyel. A fordulás után egyszer még feljött egy gólra a Labdaérzék gárdája, ám közelebb már nem jutott, így a négy gólt szerző Rabijász Dávid vezérletével a DUFK végül 9-6-os sikert aratva erősítette meg első helyét a tabellán.

Kép: DO-archív

Este nyolctól a harmadik Széchenyi Pékség és a negyedik Kulcsi SE játékosai húztak szerelést, s vívtak egymással kiélezett, nagy csatát. Az első felvonás eleje hasonlóan alakult, mint az előző mérkőzésen, ugyanis a kulcsiak 2-0-ra és 3-2-re is vezettek, ám a szünetre már 3-3-as állással vonultak a felek. A második félidő elején a Széchenyi szerezte meg a vezetést, s bár erre még volt válasza a Kulcsi SE-nek, a hajrában Broschek Dávid meglőtte önmaga negyedik, csapata ötödik találatát, így Széchenyi Pékség örülhetett az 5-4-es sikernek, s ezzel együtt annak is, hogy feljött az alsóházi tabella második helyére.

Eredmények

DUFK – Labdaérzék Gourmand 9-6 (5-3)
Széchenyi Pékség – Kulcsi SE 5-4 (3-3

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. GBB Zrt. 9 pont, 4. Steelworkers 7 pont, 5. PW-Shield Kft. 7 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 12 pont, 2. Széchenyi Pékség 9 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fontos információkat osztott meg a szurkolókkal az MLSZ

Fontos információkat osztott meg a szurkolókkal az MLSZ

2019. november 13. (szerda)

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) arra kéri a szurkolókat, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel közelítsék meg a Puskás Arénát a pénteki, Uruguay elleni stadionavató előtt.

Ma már a Vasas következik

Ma már a Vasas következik

2019. november 13. (szerda)

A bajnoki címvédő elleni öldöklő küzdelem után a sereghajtó otthonába látogatnak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Rangadó előtt a vízilabdázók!

Rangadó előtt a vízilabdázók!

2019. november 13. (szerda)

A DUE-Maarsk Graphics OBI-es női vízilabdázói a bajnokság hetedik fordulójában a mindig veszélyes BVSC-Zugló Diapolo együtteséhez utaznak.

Hosszabbításban nyert a Fradi!

Hosszabbításban nyert a Fradi!

2019. november 12. (kedd)

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata rendkívül kiélezett mérkőzésen, a ráadásban szenvedett vereséget a Ferencváros elleni Erste Liga mérkőzésen.

Később játszunk a Siófok ellen

Később játszunk a Siófok ellen

2019. november 12. (kedd)

Az ellenfél utazási viszontagságai miatt elmarad a Siófok és a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia szerda estére kiírt bajnoki mérkőzése.

Egy pont jutott

Egy pont jutott

2019. november 12. (kedd)

Csak az U17-es labdarúgók örülhettek pontszerzésnek a Dunaújváros PASE utánpótlás csapatainak hétvégi bajnoki találkozóin.

A Fradi érkezik

A Fradi érkezik

2019. november 11. (hétfő)

Kőkemény hatvan perc vár a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatára a címvédő Ferencváros elleni hazai találkozón.