Szoros csaták az alsóházban

2019. február 7. (csütörtök) 13:03 - spigott

Háromgólos győzelemmel erősítette meg első helyét a városi futsal bajnokság alsóházában a DUFK együttese.

Ahogy azt már megszokhattuk, két újabb találkozóval folytatódott szerdán este a városi futsal bajnokság rájátszása az Arany iskola tornatermében, ahol ezúttal négy alsóházi csapat lépett pályára.
Az esti program azonnal egy rangadóval kezdődött, ugyanis két kilencpontos csapat, a DUFK és a Labdaérzék Gourmand együttesei mérték össze egymással erejüket. A találkozót a "gurisok" kezdték jobban, ám hiába vezettek 2-0-ra, majd 3-2-re is, a félidő hajrájában két perc alatt három gólt szerzett ellenfelük, így a szünetre már a DUFK vonulhatott kétfás előnnyel. A fordulás után egyszer még feljött egy gólra a Labdaérzék gárdája, ám közelebb már nem jutott, így a négy gólt szerző Rabijász Dávid vezérletével a DUFK végül 9-6-os sikert aratva erősítette meg első helyét a tabellán.

Kép: DO-archív

Este nyolctól a harmadik Széchenyi Pékség és a negyedik Kulcsi SE játékosai húztak szerelést, s vívtak egymással kiélezett, nagy csatát. Az első felvonás eleje hasonlóan alakult, mint az előző mérkőzésen, ugyanis a kulcsiak 2-0-ra és 3-2-re is vezettek, ám a szünetre már 3-3-as állással vonultak a felek. A második félidő elején a Széchenyi szerezte meg a vezetést, s bár erre még volt válasza a Kulcsi SE-nek, a hajrában Broschek Dávid meglőtte önmaga negyedik, csapata ötödik találatát, így Széchenyi Pékség örülhetett az 5-4-es sikernek, s ezzel együtt annak is, hogy feljött az alsóházi tabella második helyére.

Eredmények

DUFK – Labdaérzék Gourmand 9-6 (5-3)
Széchenyi Pékség – Kulcsi SE 5-4 (3-3

A felsőház állása: 1. Dunabiztos Micro 12 pont, 2. Gazdagok és Szépek 12 pont, 3. GBB Zrt. 9 pont, 4. Steelworkers 7 pont, 5. PW-Shield Kft. 7 pont, 6. Varázs Kép 3 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház állása: 1. DUFK 12 pont, 2. Széchenyi Pékség 9 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 3 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Hetet lőtt a DPASE

Hetet lőtt a DPASE

2019. július 20. (szombat)

Könnyedén nyert a megyei első osztályban szereplő Ercsi elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Véget ért a harmadik forduló

Véget ért a harmadik forduló

2019. július 20. (szombat)

A Dunaiztos hozta a kötelezőt, a Labdaérzék Gourmand gárdája viszont meglepetéssel folytatta a Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokság küzdelmeit.

Szoros siker az edzőmeccsen

Szoros siker az edzőmeccsen

2019. július 19. (péntek)

Az utolsó másodpercekben szerzett góllal győzte le első nyári edzőmeccsén a DKKA női kézilabda csapata a Szombathely együttesét.

Megkezdődtek a küzdelmek Dunaújvárosban

Megkezdődtek a küzdelmek Dunaújvárosban

2019. július 19. (péntek)

A Szalki-sziget ad otthont péntektől vasárnapig a MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság negyedik fordulójának.

Lehet rájuk számítani

Lehet rájuk számítani

2019. július 19. (péntek)

Mihók Attila a medence széléről, míg Brezovszki Gerda, Garda Krisztina és Kiss Alexandra a vízben tett meg mindent azért, hogy a magyar női vízilabda válogatott megnyerje a nápolyi Universiadét.

Magyar-szlovák - Augusztus 9-én indul a jegyárusítás

Magyar-szlovák - Augusztus 9-én indul a jegyárusítás

2019. július 18. (csütörtök)

Augusztus 9-én indul a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott következő, szlovákok elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, amelyre szeptember 9-én 20.45 órától kerül sor a Groupama Arénában.

Kikapott az oroszoktól a női vízilabda-válogatott

Kikapott az oroszoktól a női vízilabda-válogatott

2019. július 18. (csütörtök)

A magyar válogatott 17-12-re kikapott az orosz csapattól a Kvangdzsuban zajló világbajnokság olimpiai kvalifikációs női vízilabdatornáján, így a B csoport második helyén végzett. Ez azt jelenti, hogy Bíró Attila együttesének játszania kell a nyolc közé kerülésért, közép-európai idő szerint szombaton 8.30 órától Új-Zélanddal.