Focival ünnepeltek a sportcsarnokban

2019. március 15. (péntek) 21:50 - spigott

A Nemzeti Kupán a Ködi Generál Kft., míg a seniorok küzdelmében az Africas gárdája örülhetett a végső győzelemnek a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Két kispályás labdarúgó tornának is otthont adott március 15-én a Dunaújvárosi Sportcsarnok, ahol az V. Nemzeti Kupa mellett a XI. Miklós István Acerbis Senior Foci Kupán adhattak számot tudásukról a résztvevő együttesek. A Nemzeti Kupán tíz, míg a seniorok között nyolc együttes vágott neki a küzdelmeknek már reggel nyolc órától, előbbiek a sportcsarnok nagytermében, utóbbiak a kisteremben csatáztak egymással a minél jobb helyezésekért.

A Nemzeti Kupa véghajrájában a Baraqza és a Ködi Generál Kft. csapatai jutottak a fináléba, mely mindössze egyetlen gólt, és utóbbi sikerét hozta. A harmadik helyet a Ruform gárdája szerezte meg, miután a bronzmeccsen büntetőkkel bizonyult jobbnak az Ágyúsok együttesénél. A XI. Miklós István Acerbis Senior Foci Kupán az Africas gárdája örülhetett a végső sikernek, miután a fináléban 2-0-ra legyőzte a Halom Truck Team gárdáját, míg a harmadik helyen ezúttal Csantavér együttese végzett a végig jó hangulatú megméretésen, melynek végén természetesen nemcsak a legjobb csapatokat, hanem az egyéni kategóriákban kiemelkedően teljesítő játékosokat is díjazták a szervezők.

Dobogósok és egyéni díjak

V. Nemzeti Kupa: 1. Ködi Generál Kft., 2. Baraqza, 3. Ruform.

Legjobb játékos: Pasqulin Adrián (Baraqza)
Legjobb kapus: Rauf Rajmund (Ruform)
Gólkirály: Dorogi Benjamin (Ködi Generál Kft.)
DLSZ+ díj: Brindza Csaba (Baraqza)
Miklós István díj: Kecskés Lajos (Mezőföld)

XI. Miklós István Acerbis Senior Foci Kupa: 1. Africas, 2. Halom Truck Team, 3. Csantavér.

Legjobb játékos: Ármai Tamás (Halom Truck Team)
Legjobb kapus: Szodics Szinisa (Csantavér)
Gólkirály: Zemankó Zoltán (Africas, 8 gól)
DLSZ+ díj: Fazekas László (Halom Truck Team)
Miklós István díj: Éliás Zsolt (Africas)

A rovat további hírei: Sport

Kiváló szereplés Gyöngyösön

Kiváló szereplés Gyöngyösön

2019. május 20. (hétfő)

Összesen öt érmes helyezéssel zártak a Spartan SE sportolói a Gyöngyösön megrendezett III. Cheerstars International Open és Cheerleading Magyar Bajnokságon.

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

Harminc euróba kerülnek a legolcsóbb budapesti jegyek

2019. május 20. (hétfő)

Harminc euróba, vagyis körülbelül tízezer forintba kerülnek a legolcsóbb jegyek a jövő nyári labdarúgó Európa-bajnokság budapesti mérkőzésére, az értékesítés június 12-én kezdődik.

Nem hibáztak a fiatalok

Nem hibáztak a fiatalok

2019. május 20. (hétfő)

A DFVE serdülő leány vízilabdázói tizenhárom, míg az ifik huszonnyolc gólos különbséggel nyerték hétvégi mérkőzésüket a korosztályos bajnoságban.

Megosztoztak a pontokon

Megosztoztak a pontokon

2019. május 19. (vasárnap)

Küzdelmes mérkőzésen ért el döntetlent a harmadik helyezett SZEOL SC elleni hazai bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Elkezdte a felkészülést a válogatott

Elkezdte a felkészülést a válogatott

2019. május 19. (vasárnap)

Napi három edzés, majd a jövő hét második felében egy ausztrálok elleni edzőmérkőzés vár a magyar női vízilabda válogatott tagjaira Montenegróban.

Nyerő huszonegyes

Nyerő huszonegyes

2019. május 19. (vasárnap)

Kiütéses győzelemmel zárta az harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportját a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

Vereséggel búcsúzott a Kohász

Vereséggel búcsúzott a Kohász

2019. május 18. (szombat)

Nyolcgólos, 32-24-es vereséget szenvedett az Érd elleni szezonzárón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a sportcsarnokban ma este. Galériával!