Már csak egy hely kiadó

2019. március 4. (hétfő) 14:01 - spigott

A döntőbe jutás lesz a tét a Dunabiztos Micro és a PW-Shield Kft. ma esti rangadóján a városi futsal bajnokság felsőházában.

Egy találkozót rendeztek meg a városi futsal bajnokság legutóbbi játéknapján, melyen a sereghajtó, még pont nélkül álló Real Concord együttese igyekezett megszerezni első sikerét az alsóház élére hajtó DUFK gárdája ellen. Erre a két csapat eddigi eredményei alapján nem volt sok esélye, s ahogy az sejthető volt, DUFK már az első félidőben tudatosította vetélytársával, hogy sok jóra ezúttal sem számíthat. Fejes Csabáék ugyanis már a szünetig hat gólt szerezve döntötték el a pontok sorsát, s a fordulás után hiába talált be háromszor is a Real Concord, erre nyolccal válaszolta a DUFK, mely végül nagyon sima, 14-4-es sikert aratva szerezte meg a három pontot, s ezzel együtt a bajnokság alsóházának első helyét is.

Kép: DO-archív

A városi futsal bajnokság rájátszásából már csak egy mérkőzés van hátra, ez viszont igen izgalmasnak ígérkezik, mivel a felsőház második helyén álló Dunabiztos Micro, valamint a negyedik PW-Shield Kft. találkozóján a döntőbe jutás lesz a tét. A ma este fél nyolckor kezdődő összecsapáson a Dunabiztosnak már egy döntetlen is elég a fináléba jutáshoz, míg a PW-Shield gárdája csak egy győzelem esetén juthat tovább. A mérkőzésnek az Arany iskola tornaterme ad otthont, s a bajnokság szervezői természetesen ezúttal is sok szeretettel várják a sportág helyi kedvelőit.

Eredmény
Real Concord – DUFK 4-14 (1-6)

A mai program
2019. 03. 04. 19:30 Dunabiztos Micro – PW-Shield Kft.

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 18 pont, 2. Dunabiztos Micro 15 pont, 3. GBB Kft. 15 pont, 4. PW-Shield Kft. 13 pont, 5. Varázs Kép 9 pont, 6. Steelworkers 7 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház végeredménye: 1. DUFK 15 pont, 2. Széchenyi Pékség 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Fájdalmas hazai vereség

Fájdalmas hazai vereség

2019. november 17. (vasárnap)

Hiába vezetett még az első félidő után, kettős emberhátrányban, az utolsó percekben kapott góllal szenvedett vereséget a Dabastól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Dunaferr siker Szolnokon!

Dunaferr siker Szolnokon!

2019. november 17. (vasárnap)

A Dunaferr SE NBI-es röplabda csapata idegenben kiváló játékkal 3-0 arányban győzte le a Szolnok együttesét. 

Fontos siker Csurgón

Fontos siker Csurgón

2019. november 17. (vasárnap)

Szinte végig vezetve aratott szoros győzelmet a Csurgó vendégeként lejátszott NB1/B-s felnőtt bajnokin a DKKA U19-es csapata.

Hazai pályán a DPASE

Hazai pályán a DPASE

2019. november 17. (vasárnap)

A Dabas elleni hazai mérkőzéssel folytatja az NB III Közép Csoportjának küzdelmeit ma délután öt órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Győzelemmel avatta a DUE az uszodát

Győzelemmel avatta a DUE az uszodát

2019. november 16. (szombat)

Kétgólos különbséggel győzte le a DUE-Maarks Graphics együttese az FTC csapatát az első osztályú bajnokságban a hosszú idő óta újra a Fabó Éva Sportuszodában megrendezett rangadón.

Idegenben a Szolnok ellen

Idegenben a Szolnok ellen

2019. november 16. (szombat)

A Dunaferr SE röplabda csapata ismét idegenben, ezúttal Szolnokon lép pályára a bajnokság vasárnapi fordulójában.

Közel volt a bravúrhoz a DAB

Közel volt a bravúrhoz a DAB

2019. november 15. (péntek)

Magas hőfokú mérkőzésen aratott győzelmet a Csíkszereda a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói ellen az Erste liga rangadóján.