Már csak egy hely kiadó

2019. március 4. (hétfő) 14:01 - spigott

A döntőbe jutás lesz a tét a Dunabiztos Micro és a PW-Shield Kft. ma esti rangadóján a városi futsal bajnokság felsőházában.

Egy találkozót rendeztek meg a városi futsal bajnokság legutóbbi játéknapján, melyen a sereghajtó, még pont nélkül álló Real Concord együttese igyekezett megszerezni első sikerét az alsóház élére hajtó DUFK gárdája ellen. Erre a két csapat eddigi eredményei alapján nem volt sok esélye, s ahogy az sejthető volt, DUFK már az első félidőben tudatosította vetélytársával, hogy sok jóra ezúttal sem számíthat. Fejes Csabáék ugyanis már a szünetig hat gólt szerezve döntötték el a pontok sorsát, s a fordulás után hiába talált be háromszor is a Real Concord, erre nyolccal válaszolta a DUFK, mely végül nagyon sima, 14-4-es sikert aratva szerezte meg a három pontot, s ezzel együtt a bajnokság alsóházának első helyét is.

Kép: DO-archív

A városi futsal bajnokság rájátszásából már csak egy mérkőzés van hátra, ez viszont igen izgalmasnak ígérkezik, mivel a felsőház második helyén álló Dunabiztos Micro, valamint a negyedik PW-Shield Kft. találkozóján a döntőbe jutás lesz a tét. A ma este fél nyolckor kezdődő összecsapáson a Dunabiztosnak már egy döntetlen is elég a fináléba jutáshoz, míg a PW-Shield gárdája csak egy győzelem esetén juthat tovább. A mérkőzésnek az Arany iskola tornaterme ad otthont, s a bajnokság szervezői természetesen ezúttal is sok szeretettel várják a sportág helyi kedvelőit.

Eredmény
Real Concord – DUFK 4-14 (1-6)

A mai program
2019. 03. 04. 19:30 Dunabiztos Micro – PW-Shield Kft.

A felsőház állása: 1. Gazdagok és Szépek 18 pont, 2. Dunabiztos Micro 15 pont, 3. GBB Kft. 15 pont, 4. PW-Shield Kft. 13 pont, 5. Varázs Kép 9 pont, 6. Steelworkers 7 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház végeredménye: 1. DUFK 15 pont, 2. Széchenyi Pékség 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vizes vb - Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságot

Vizes vb - Budapest rendezheti a 2027-es világbajnokságot

2019. július 21. (vasárnap)

Budapest rendezheti a 2027-es olimpiai kvalifikációs vizes világbajnokságot, erről a vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA döntött vasárnap a dél-koreai Kvangdzsuban.

Makovits Mirtill megérkezett Bakuba

Makovits Mirtill megérkezett Bakuba

2019. július 21. (vasárnap)

Ezúttal Azerbajdzsán ad otthont a 25. Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválnak (EYOF), melyen Dunaújvárost Makovits Mirtill és edzője, Török Dániel képviseli.

Dunaújvárosi éremeső a bajnokságon

Dunaújvárosi éremeső a bajnokságon

2019. július 21. (vasárnap)

A Dunaferr SE hét dobogós helyezéséből hatot Kovács-Seres Hunor szerzett az úszók Országos Gyermek Bajnokságán.

Hetet lőtt a DPASE

Hetet lőtt a DPASE

2019. július 20. (szombat)

Könnyedén nyert a megyei első osztályban szereplő Ercsi elleni felkészülési mérkőzésen a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Véget ért a harmadik forduló

Véget ért a harmadik forduló

2019. július 20. (szombat)

A Dunaiztos hozta a kötelezőt, a Labdaérzék Gourmand gárdája viszont meglepetéssel folytatta a Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokság küzdelmeit.

Szoros siker az edzőmeccsen

Szoros siker az edzőmeccsen

2019. július 19. (péntek)

Az utolsó másodpercekben szerzett góllal győzte le első nyári edzőmeccsén a DKKA női kézilabda csapata a Szombathely együttesét.

Megkezdődtek a küzdelmek Dunaújvárosban

Megkezdődtek a küzdelmek Dunaújvárosban

2019. július 19. (péntek)

A Szalki-sziget ad otthont péntektől vasárnapig a MKB-Pannónia Strandröplabda Magyar Bajnokság negyedik fordulójának.