Nem hibázott a Dunabiztos

spigott - 2019. március 5. 11:08

A Dunabiztos Micro lesz a Gazdagok és Szépek csapatának ellenfele a városi futsal bajnokság fináléjában.

A rájátszás egyik legfontosabb meccsét játszották hétfőn este a városi futsal bajnokság küzdelmeiben, melyen a felsőházi tabella második helyén álló Dunabiztos Micro, valamint a negyedik PW-Shield Kft. együttese mérte össze egymással erejét. A találkozó tétje ezúttal a fináléba jutás volt, s ehhez a Dunabiztosnak elég lett volna egy döntetlen is, míg a PW-Shield csapatának mindenképpen győznie kellett ahhoz, hogy megelőzze vetélytársát. Nem is kezdte rosszul az összecsapást a "pajzsosok" gárdája, s már a 6. percben megszerezte a vezetést, ám erre két góllal válaszolt a Dunabiztos, mely Palkovics második találata után sem bicsaklott meg, s a félidei szünetre 3-2-es vezetéssel vonulhatott.

A térfélcsere után már egyértelműen úgy alakult a találkozó, ahogy azt a Dunabiztos eltervezte, mert Schrancz Lászlóék egymás után szerzett három góllal szakították le vetélytársukat, s végül sima, 8-3-as győzelemmel gyűjtötték be a három pontot. Ezzel pedig eldőlt, hogy felsőházi rájátszást a Dunabiztos Micro együttese nyerte, a második helyen a szintén 18 pontos Gazdagok és Szépek gárdája végzett, így ez a két csapat játszhatja majd a városi futsal bajnokság fináléját, melyet március 11-én este hét órától rendeznek meg az egyetemi sportcsarnokban.

Eredmény

Dunabiztos Micro – PW-Shield Kft. 8-3 (3-2)

A felsőház végeredménye: 1. Dunabiztos Micro 18 pont, 2. Gazdagok és Szépek 18 pont, 3. GBB Kft. 15 pont, 4. PW-Shield Kft. 13 pont, 5. Varázs Kép 9 pont, 6. Steelworkers 7 pont, 7. Tízpróbások 3 pont, 8. Papa SE 0 pont.

Az alsóház végeredménye: 1. DUFK 15 pont, 2. Széchenyi Pékség 12 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 9 pont, 4. Kulcsi SE 6 pont, 5. Zéró Tolerancia 3 pont, 6. Real Concord 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.