Biztos siker a rangadón

2019. április 20. (szombat) 8:09 - spigott

Újabb lépést tett a korosztályos bajnokság megnyerése felé a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

A Dunaújváros PASE labdarúgóinak három utánpótlás együttese is pályára lépett az elmúlt napokban a korosztályos bajnokságok újabb fordulójában. Az U14-esek a sereghajtó Érd ellen mérették meg magukat, s ahogy az várható volt, esélyt sem adtak vetélytársuknak a pontszerzésre. Fiataljaink már az első félidő után 7-0-ra vezettek, s a fordulás után sem vettek vissza a tempóból, így kiütéses, 15-0-s győzelemmel erősítették meg negyedik helyüket a bajnoki tabellán.
A bajnokságot veretlenül vezető U17-esekre komoly rangadó várt, ugyanis a harmadik helyen álló Veszprémi FC USE ellen kellett bizonyítania a dunaújvárosi fiataloknak. A DPASE gárdája azonban remekül felkészült a találkozóra, már az első félidőt követően kétgólos előnyben volt, majd a fordulás után tovább növelte vezetését, s végül teljesen megérdemelten aratott 3-0-s sikert, így tizennyolc lejátszott mérkőzést követően is veretlenül áll a harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportjának élén.

A negyedik helyen álló U19-esek számára viszont túl nagy falatnak bizonyultak az éllovas veszprémiek, akik már az első negyvenöt percben eldöntötték a pontok sorsát az Agrospeciál sporttelepen lejátszott összecsapáson. Ugyan a mérkőzés hajrájában legalább a szépítés összejött fiataljainknak, ám a veszprémiek igen sima, 6-1-es győzelemmel gyűjtötték be a pontokat, így továbbra is vezetik a bajnokságot, míg a mieink maradtak a negyedik helyen.

Eredmények, gólszerzők

U14 (II. osztály Közép-Nyugat)

DPASE – Érdi VSE 15-0 (7-0)
Gólszerzőink: Klauz Botond 5, Tömöri Balázs 4, Gál Benedek 2, Maronyai Zalán Gábor 2, Katona Martin, Kiss Gergely.

U17 (III. osztály Közép-Nyugat)

DPASE – Veszprémi FC USE 3-0 (2-0)
Gólszerzőink: Kovács Barnabás, Farkas Béla, Gaál Milán.

U19 (III. osztály Közép-Nyugat)

DPASE – Veszprémi FC USE 1-6 (0-3)
Gólszerzőnk: Halász Péter.

A rovat további hírei: Sport

Tét nélkül is a sikerben bízva

Tét nélkül is a sikerben bízva

2019. május 27. (hétfő)

Komolyabb tétje már nincs a mai meccsnek, mégis győzni szeretne a Szigetszentmiklós elleni bajnokin a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata.

Harmadik és hatodik hely az ifiknél

Harmadik és hatodik hely az ifiknél

2019. május 27. (hétfő)

A DSE Röplabda Akadémia mindkét ifjúsági csapata kitett magárért a Békéscsabán megrendezett Országos Ifjúsági Bajnokság döntőjében.

Vereség a Honvéd otthonában

Vereség a Honvéd otthonában

2019. május 26. (vasárnap)

Hiába játszott az első félidő végétől emberelőnyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, nem sikerült pontot szereznie a Budapest Honvéd II. elleni bajnokin.

Nagy csaták a Parázs Kupáért

Nagy csaták a Parázs Kupáért

2019. május 26. (vasárnap)

A Chichagoi Palacsinta győzelmével ért véget a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjában megrendezett VII. Parázs Kupa.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2019. május 26. (vasárnap)

Az ötödik helyezett Budapest Honvéd II. otthonában lép pályára ma este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.