Biztos siker a rangadón

spigott - 2019. április 20. 8:09

Újabb lépést tett a korosztályos bajnokság megnyerése felé a Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata.

A Dunaújváros PASE labdarúgóinak három utánpótlás együttese is pályára lépett az elmúlt napokban a korosztályos bajnokságok újabb fordulójában. Az U14-esek a sereghajtó Érd ellen mérették meg magukat, s ahogy az várható volt, esélyt sem adtak vetélytársuknak a pontszerzésre. Fiataljaink már az első félidő után 7-0-ra vezettek, s a fordulás után sem vettek vissza a tempóból, így kiütéses, 15-0-s győzelemmel erősítették meg negyedik helyüket a bajnoki tabellán.
A bajnokságot veretlenül vezető U17-esekre komoly rangadó várt, ugyanis a harmadik helyen álló Veszprémi FC USE ellen kellett bizonyítania a dunaújvárosi fiataloknak. A DPASE gárdája azonban remekül felkészült a találkozóra, már az első félidőt követően kétgólos előnyben volt, majd a fordulás után tovább növelte vezetését, s végül teljesen megérdemelten aratott 3-0-s sikert, így tizennyolc lejátszott mérkőzést követően is veretlenül áll a harmadosztályú bajnokság Közép-Nyugat csoportjának élén.

A negyedik helyen álló U19-esek számára viszont túl nagy falatnak bizonyultak az éllovas veszprémiek, akik már az első negyvenöt percben eldöntötték a pontok sorsát az Agrospeciál sporttelepen lejátszott összecsapáson. Ugyan a mérkőzés hajrájában legalább a szépítés összejött fiataljainknak, ám a veszprémiek igen sima, 6-1-es győzelemmel gyűjtötték be a pontokat, így továbbra is vezetik a bajnokságot, míg a mieink maradtak a negyedik helyen.

Eredmények, gólszerzők

U14 (II. osztály Közép-Nyugat)

DPASE – Érdi VSE 15-0 (7-0)
Gólszerzőink: Klauz Botond 5, Tömöri Balázs 4, Gál Benedek 2, Maronyai Zalán Gábor 2, Katona Martin, Kiss Gergely.

U17 (III. osztály Közép-Nyugat)

DPASE – Veszprémi FC USE 3-0 (2-0)
Gólszerzőink: Kovács Barnabás, Farkas Béla, Gaál Milán.

U19 (III. osztály Közép-Nyugat)

DPASE – Veszprémi FC USE 1-6 (0-3)
Gólszerzőnk: Halász Péter.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.