Éremeső a fővárosban

2019. április 16. (kedd) 12:39 - doszerk

Összesen öt alkalommal állhattak a dobogó legfelső fokára a Spartan Cheerleading SE sportolói a hétvégén megrendezett II. ELTE Spring Open Nemzetközi Bajnokságon.

A fővárosban rendezték meg április 14-én a II. ELTE Spring Open Nemzetközi Bajnokságot, melyen három ország 250 sportolója küzdött meg a minél szebb eredményekért. A viadalon a dunaújvárosi Spartan Cheerleading Sportegyesület versenyzői is megmérették magukat. Az egyesületből tizenkilenc sportoló indult el hat kategóriában, s minden divízióban szinte hibátlan kivitelezéssel mutatták be új, a tavaszi szezonra készült gyakorlataikat, így öt aranyéremmel és egy negyedik helyezéssel térhettek haza. A versenyzők előtt még több viadal áll a szezon végéig: május közepén a cheerleading magyar bajnokságon vesznek részt, majd külföldi nemzetközi versenyek sora vár a csapatra, számolt be a verseny eredményeiről és a közeljövő céljairól Árgyelán Dominika, a Spartan Cheerleading Sportegyesület elnöke.

Kép forrása: Spartan Cheerleading SE

Részletes eredmények

- Mini Freestyle Pom Double: Hingyi Eszter-Tarr Jázmin: I. hely

- Mini Individual: Tarr Jázmin: IV. hely

- Senior Freestyle Pom Double: Simon Vanessza-Tarr Petra: I. hely

- Senior Partnerstunt: Gyimesi Klaudia-Kiss Balázs: I. hely

- Senior Allgirl Groupstunt: Spartan Wildkatz: I. hely (Árgyelán Dominika, Gyimesi Klaudia, Jankovics Orsolya, Simon Vanessza)

- Senior Coed Cheer Team L5: Spartan Warriors: I. hely (Árgyelán Dominika, Árgyelán Edmond, Gyimesi Bettina, Jankovics Attila, Jankovics Orsolya, Kiss Balázs, Méhes Anett, Molnár Dóra, Nemoda Dóra, Pletser Laura Lotti, Sárközi Roland Márk, Simon Vanessza, Szabó Vanda Rebeka, Tóth Boróka, Zorics Regina)

A rovat további hírei: Sport

Vereség a Honvéd otthonában

Vereség a Honvéd otthonában

2019. május 26. (vasárnap)

Hiába játszott az első félidő végétől emberelőnyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, nem sikerült pontot szereznie a Budapest Honvéd II. elleni bajnokin.

Nagy csaták a Parázs Kupáért

Nagy csaták a Parázs Kupáért

2019. május 26. (vasárnap)

A Chichagoi Palacsinta győzelmével ért véget a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjában megrendezett VII. Parázs Kupa.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2019. május 26. (vasárnap)

Az ötödik helyezett Budapest Honvéd II. otthonában lép pályára ma este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.