Fokozódó izgalmak a Campusban

spigott - 2019. április 3. 8:05

Továbbra is nagy küzdelem zajlik a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának első helyéért.

Két találkozóval kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 14. fordulója a DLSZ Arénában. A nap első meccsén a tizedik helyezett Kemi-Ker Kft., valamint a második Akrasz-Bau játékosai húztak szerelést, s vívtak egymással igen nagy csatát. A találkozót Kami-Ker kezdte jobban, 5-4-ig rendre sikerült előnybe kerülnie, ám miután a favorit ötödször is egalizált, újabb két gólt szerezve lépett el vetélytársától, s végül 8-6-os sikerrel szerezte meg a három bajnoki pontot, mellyel át is vette a vezetést a bajnoki tabellán.

Kép: DO-archív

Mindenképpen nyernie kellett így a forduló előtt még listavezető Hardferr Bau Kft. gárdájának ahhoz, hogy visszaszerezze első helyét a bajnokságban, ám ebben a negyedik helyezett Tízpróbások gárdája igyekezett megakadályozni Hamar Erikéket. Nem sok sikerrel, mert a Hardferr már az első felvonásban négy gólt szerezve lépett el vetélytársától, majd a másodikban újabb öt alkalommal talált be vetélytársa kapujába úgy, hogy Tízpróbások csak háromszor tudtak válaszolni összesen, így a meccset simán, 8-3-ra nyerte az esélyesebb Hardferr, mely tizennégy mérkőzést követően is az élen áll a Campus Osztályban.

Eredmények

Kemi-Ker Kft. – Akrasz-Bau SE 6-8 (4-3)
Tízpróbások – Hardferr Bau Kft. 3-8 (2-4)

A további program

2019. 04. 05. 18:00 Irapuato – Széchenyi Pékség
2019. 04. 05. 19:00 Papa SE – Gyalog Galopp
2019. 04. 05. 20:00 Gaszisportvideo – B.T. Mirage

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 33 pont, 2. Akrasz-Bau SE 32 pont, 3. Gaszisportvideo 29 pont, 4. Tízpróbások 25 pont, 5. Gyalog Galopp 22 pont, 6. Papa SE 21 pont, 7. Varázs Kép 18 pont, 8. Széchenyi Pékség 16 pont, 9. Irapuato 13 pont, 10. emi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: biztató bajnoki eredmények

DSTV: biztató bajnoki eredmények

2024. ápr. 19.

Április 9-12. között rendezték meg az országos felnőtt úszó bajnokság küzdelmeit a fővárosban – szép helyi eredmények születtek. A DKSE színeiben Kenyér Lilla, Kovács-Seres Hunor és Eszenyi Ábel indult – utóbbival és Berzlánovits Éva edzővel beszélgettünk a megméretés után. Hangkép.

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

Győzelemmel folytatná a bajnokságot a Kohász

2024. ápr. 19.

A kiesés elől menekülő Békéscsaba lesz a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesének következő bajnoki ellenfele szombaton délután öt órától.

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

Szegeden zárják az alapszakaszt vízilabdázóink

2024. ápr. 19.

Amennyiben nyer Szegeden, a harmadik helyen fejezi be a bajnokság alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata.

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.