Közel a címvédés

2019. április 30. (kedd) 12:41 - spigott

Továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezeti a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályát a Karmacsi Autó FC együttese.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 14. fordulója a DLSZ Arénában. A játéknap első meccsét a címvédő, s az idei szezonban még hibátlan Karmacsi Autó FC játszotta a hetedik siker Ablak ellen, s ahogy az várható volt, nem okozott gondot számára a három pont megszerzése. Kővári Lászlóék már az első félidő végén 4-1-re vezettek, s mivel a második félidőben további hét góllal szomorították vetélytársukat, végül nagyon sima, 11-3-as sikerrel léptek ismét nagyot a bajnoki cím megszerzése felé.
Nem ígérkezett szorosnak a sereghajtó GBB Zrt., valamint a negyedik Fejó-Therm mérkőzése sem, ám az első felvonásban alaposan megnehezítette ellenfele dolgát a GBB, mely jó védekezéssel tudta tartani a gól nélküli állást az első huszonöt perc végéig. Ugyan a fordulás után sikerült megtörnie a gólcsendet a Fejó gárdájának, erre is volt válasza a sereghajtónak, ám az utolsó öt percben kétszer is betaláltak Balogh Dávidék, s ha nehezen is, de 3-1-re megnyerték a találkozót, megerősítve ezzel negyedik helyüket a tabellán.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától jöhetett a nap rangadója, a második SZP-Asztalos SE és a harmadik Dunaferr Vasas csapatai között. Az összecsapás első félidejében az "asztalosok" elképzelései szerint alakult a csata, ugyanis három gólt szerezve sikerült kétgólos előnyt szerezniük, melyből egyet a szünetig sikerült is megtartaniuk. A térfélcserét követően azonban nagyon feljavult a Dunaferr, mely hamar fordított, s végül egy 5-0-s második felvonást produkálva igen simán, 7-3-ra nyert, így egy pontra csökkentette hátrányát tegnapi ellenfelével szemben a bajnokságban.

Eredmények

Karmacsi Autó FC – Siker Ablak 12-3 (4-1)
GBB Zrt. – Fejó-Therm Kft. 1-3 (0-0)
SZP-Asztalos SE – Dunaferr Vasas 3-7 (3-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 36 pont, 2. SZP-Asztalos SE 25 pont, 3. Dunaferr Vasas 24 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 5. Dunabiztos Micro 19 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Siker Ablak 8 pont, 8. Szil-Ker Ablak 5 pont, 9. GBB Zrt. 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Keményen edzenek a vízilabdázók

Keményen edzenek a vízilabdázók

2019. május 23. (csütörtök)

A Bíró Attila irányította női válogatott napi három edzéssel készül a montenegrói edzőtáborban a június 4-9. között megrendezésre kerülő Világliga Szuperdöntőre.

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

2019. május 23. (csütörtök)

Az idei évben is a Dunaújváros Stadion adott otthont a Fejér Megyei Kupa négyes döntőjének, melynek fináléjában büntetőkkel dőlt el az aranyérem sorsa.

Rangadók napja a Campusban

Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda)

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.