Közel a címvédés

2019. április 30. (kedd) 12:41 - spigott

Továbbra is hibátlan teljesítménnyel vezeti a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályát a Karmacsi Autó FC együttese.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 14. fordulója a DLSZ Arénában. A játéknap első meccsét a címvédő, s az idei szezonban még hibátlan Karmacsi Autó FC játszotta a hetedik siker Ablak ellen, s ahogy az várható volt, nem okozott gondot számára a három pont megszerzése. Kővári Lászlóék már az első félidő végén 4-1-re vezettek, s mivel a második félidőben további hét góllal szomorították vetélytársukat, végül nagyon sima, 11-3-as sikerrel léptek ismét nagyot a bajnoki cím megszerzése felé.
Nem ígérkezett szorosnak a sereghajtó GBB Zrt., valamint a negyedik Fejó-Therm mérkőzése sem, ám az első felvonásban alaposan megnehezítette ellenfele dolgát a GBB, mely jó védekezéssel tudta tartani a gól nélküli állást az első huszonöt perc végéig. Ugyan a fordulás után sikerült megtörnie a gólcsendet a Fejó gárdájának, erre is volt válasza a sereghajtónak, ám az utolsó öt percben kétszer is betaláltak Balogh Dávidék, s ha nehezen is, de 3-1-re megnyerték a találkozót, megerősítve ezzel negyedik helyüket a tabellán.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától jöhetett a nap rangadója, a második SZP-Asztalos SE és a harmadik Dunaferr Vasas csapatai között. Az összecsapás első félidejében az "asztalosok" elképzelései szerint alakult a csata, ugyanis három gólt szerezve sikerült kétgólos előnyt szerezniük, melyből egyet a szünetig sikerült is megtartaniuk. A térfélcserét követően azonban nagyon feljavult a Dunaferr, mely hamar fordított, s végül egy 5-0-s második felvonást produkálva igen simán, 7-3-ra nyert, így egy pontra csökkentette hátrányát tegnapi ellenfelével szemben a bajnokságban.

Eredmények

Karmacsi Autó FC – Siker Ablak 12-3 (4-1)
GBB Zrt. – Fejó-Therm Kft. 1-3 (0-0)
SZP-Asztalos SE – Dunaferr Vasas 3-7 (3-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 36 pont, 2. SZP-Asztalos SE 25 pont, 3. Dunaferr Vasas 24 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 5. Dunabiztos Micro 19 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Siker Ablak 8 pont, 8. Szil-Ker Ablak 5 pont, 9. GBB Zrt. 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Gólgyárossal erősítettek az Acélbikák

Gólgyárossal erősítettek az Acélbikák

2019. augusztus 20. (kedd)

A védelemben és a csatársorban is erősítettek az Erste Liga rajtjára készülő Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Erős bázis Dunaújvárosban

Erős bázis Dunaújvárosban

2019. augusztus 20. (kedd)

Akár a dobogóért is küzdhet az idei bajnokságban a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának utánpótlása.

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

2019. augusztus 19. (hétfő)

Immáron tizenkettedik alkalommal versenghetnek nemzeti ünnepünkön a strandsportok szerelmesei a Szalki-szigeten.

Hasznos napok Telkiben

Hasznos napok Telkiben

2019. augusztus 19. (hétfő)

Gera Zoltán 27 játékost ismerhetett meg közelebbről a kétnapos összetartás során.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, hazai pályán szenvedett 3-2-es vereséget a Szentlőrinc SE elleni bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Startra készen!

Startra készen!

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Dunaferr SE kenusa, Kiss Balázs felkészülten, versenyre kész állapotban várja az augusztus 21-én kezdődő szegedi NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot.

Érdi siker a zárómeccsen

Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.