Mi Hazánk: a jobbikosok átálltak Gyurcsányékhoz

2019. április 8. (hétfő) 7:52 - doszerk

Elegük lett a balliberális oldalból, csalódtak Vona Gáborban és a Jobbikban is, a párt megmaradt tagságáról pedig úgy gondolják, hogy átálltak Gyurcsányékhoz, ezért őket is az ellenségeik között tartják számon – minderről Toroczkai László országjárásán, Dunaújvárosban beszéltek a PestiSrácok.hu-nak a Mi Hazánk Mozgalom tagjai.

Árgyelán János képviselő kérdésünkre válaszolva úgy fogalmazott: nincsenek illúzióikés nem is áltatják szimpatizánsaikat azzal, hogy irreálisan jól szerepelnek majd az Európa Parlamenti választásokon, de mindent megtesznek azért, hogy legalább egy mandátumot szerezzenek. A kampányt a tagdíjakból és a pártszimpatizánsok felajánlásaiból tudják finanszírozni, Árgyelán pedig ezzel kapcsolatban kiemelte:minden fillérrel elszámolnak majd. A portálunk által készített videóban a Jobbik ifjúsági tagozatának egykori tagja is megszólal, aki egyebek mellett arról beszél, hogy Dunaújvárosban az egyéni érdekek és személyi harcok vezettek a párt felbomlásához, ami miatt óriásit csalódott a Jobbikban. Mint mondta: Pintér Tamás jobbikos országgyűlési képviselő például azon kívül, hogy felveszi a fizetését, nem tesz semmit a város érdekében. Egykori párttársáról Toroczkai László sem vélekedett túl kedvesen, szavai szerint Pintér mondott már mindent és annak ellenkezőjét is,vele ellentétben folyamatosan változtatja álláspontját szinte mindenről.

Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője úgy gondolja: ez a mentalitás egyébként is jellemző a Jobbikra, akik ráadásul “árgus szemekkel figyelik minden mozdulatukat, hogy aztán a saját ötletükként adják elő az általuk vázolt problémákat”. Példaként Jakab Pétert és Ander Balázst említette, akik  – mint fogalmazott – úgy tűnik, hogy “most fedezték fel a cigánybűnözést maguknak témaként.” Toroczkai László portálunknak adott interjúban aláhúzta: a Mi Hazánk Mozgalom kitart elvei mellett. A videóból pikáns részleteket tudhatnak meg arról is, hogy újjáéledhet – e a gárdamozgalom.  

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Politika

Ellenzéki hitelvesztés a Jobbik miatt

Ellenzéki hitelvesztés a Jobbik miatt

2019. augusztus 20. (kedd)

Angela Merkel mondataival kiállt Orbán Viktor politikája mellett. Ezzel egyértelművé vált, hogy a magyar ellenzék reménye a külső segítségről, a kormány nemzetközi ellehetetlenülése zsákutca.

Orbán Viktor: Mi szabadságharcosok tudtuk, csak egy Európa van

Orbán Viktor: Mi szabadságharcosok tudtuk, csak egy Európa van

2019. augusztus 19. (hétfő)

Ökumenikus istentiszteletet tartottak hétfőn, a Páneurópai Piknik harmincadik évfordulója alkalmából a soproni Evangélikus templomban Orbán Viktor magyar miniszterelnök és Angela Merkel német kancellár részvételével.  A Páneurópai Pikniket 1989. augusztus 19-én tartották a magyarországi Sopronpusztán, a magyar-osztrák határ közvetlen közelében. Az ideiglenesen megnyitott határon több száz NDK-állampolgár jutott Ausztriába.

Merkel: a németek mindig hálásak lesznek Magyarországnak

Merkel: a németek mindig hálásak lesznek Magyarországnak

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A németek mindig hálásak lesznek Magyarországnak a német újraegyesítéshez nyújtott hozzájárulásért - mondta Angela Merkel német kancellár szombaton megjelent szokásos hétvégi videóüzenetében, amelyben ezúttal a Sopron mellett harminc éve tartott úgynevezett páneurópai pikniket idézte fel. 

Csak tartózkodási helyre lehet átjelentkezni az önkormányzati választáson

Csak tartózkodási helyre lehet átjelentkezni az önkormányzati választáson

2019. augusztus 16. (péntek)

Szigorúbbak az átjelentkezés feltételei az önkormányzati választáson, mint a többi voksolás esetében: a választópolgár nem jelentkezhet át tetszőleges magyarországi településre, csak arra, ahol a választás kitűzése előtt 30 nappal már tartózkodási helyet létesített.

Toronyóra lánccal

Toronyóra lánccal

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Vajon mit köszönhet Fejér megye 04-es számú választókerülete Pintér Tamásnak? A válasz nem meglepő és elfér egy szalvétán is, mert bizony semmit.

Márki-Zay jobboldalinak próbálta eladni magát, de a valóságban Gyurcsányékkal szövetkezik

Márki-Zay jobboldalinak próbálta eladni magát, de a valóságban Gyurcsányékkal szövetkezik

2019. augusztus 15. (csütörtök)

Választási szövetséget kötött a Gyurcsány Ferenc-féle Demokratikus Koalíció és Márki-Zay Péter Hódmezővásárhelyen - a napokban erről írt Mucsi Tamás, a DK választókerületi elnöke közösségi oldalán. Ezzel a magát minden fórumon jobboldalinak való politikus újabb dermesztő hazugsága dőlt meg - írja az Origo.

Orosházán borította az ellenzéki összefogást az MSZP

Orosházán borította az ellenzéki összefogást az MSZP

2019. augusztus 14. (szerda)

Elunta az MSZP az "ellenzéki dagonyázást", régi-új polgármesterjelölttel rukkoltak elő - írja a hvg.hu.