Mi Hazánk: a jobbikosok átálltak Gyurcsányékhoz

2019. április 8. (hétfő) 7:52 - doszerk

Elegük lett a balliberális oldalból, csalódtak Vona Gáborban és a Jobbikban is, a párt megmaradt tagságáról pedig úgy gondolják, hogy átálltak Gyurcsányékhoz, ezért őket is az ellenségeik között tartják számon – minderről Toroczkai László országjárásán, Dunaújvárosban beszéltek a PestiSrácok.hu-nak a Mi Hazánk Mozgalom tagjai.

Árgyelán János képviselő kérdésünkre válaszolva úgy fogalmazott: nincsenek illúzióikés nem is áltatják szimpatizánsaikat azzal, hogy irreálisan jól szerepelnek majd az Európa Parlamenti választásokon, de mindent megtesznek azért, hogy legalább egy mandátumot szerezzenek. A kampányt a tagdíjakból és a pártszimpatizánsok felajánlásaiból tudják finanszírozni, Árgyelán pedig ezzel kapcsolatban kiemelte:minden fillérrel elszámolnak majd. A portálunk által készített videóban a Jobbik ifjúsági tagozatának egykori tagja is megszólal, aki egyebek mellett arról beszél, hogy Dunaújvárosban az egyéni érdekek és személyi harcok vezettek a párt felbomlásához, ami miatt óriásit csalódott a Jobbikban. Mint mondta: Pintér Tamás jobbikos országgyűlési képviselő például azon kívül, hogy felveszi a fizetését, nem tesz semmit a város érdekében. Egykori párttársáról Toroczkai László sem vélekedett túl kedvesen, szavai szerint Pintér mondott már mindent és annak ellenkezőjét is,vele ellentétben folyamatosan változtatja álláspontját szinte mindenről.

Ásotthalom polgármestere, a Mi Hazánk Mozgalom vezetője úgy gondolja: ez a mentalitás egyébként is jellemző a Jobbikra, akik ráadásul “árgus szemekkel figyelik minden mozdulatukat, hogy aztán a saját ötletükként adják elő az általuk vázolt problémákat”. Példaként Jakab Pétert és Ander Balázst említette, akik  – mint fogalmazott – úgy tűnik, hogy “most fedezték fel a cigánybűnözést maguknak témaként.” Toroczkai László portálunknak adott interjúban aláhúzta: a Mi Hazánk Mozgalom kitart elvei mellett. A videóból pikáns részleteket tudhatnak meg arról is, hogy újjáéledhet – e a gárdamozgalom.  

- pestisracok.hu -

A rovat további hírei: Politika

Szabad megyei jogú városok: mától már szövetségben!

Szabad megyei jogú városok: mától már szövetségben!

2019. december 09. (hétfő)

Tíz megyei jogú város, köztük Dunaújváros polgármestere kötött "stratégiai" szövetséget –  idézi Botka László szegedi polgármester mai facebook-posztját a Mérce.hu. A tét nem kicsi – katt a részletekért!

Közbeszerzésekről is döntöttek

Közbeszerzésekről is döntöttek

2019. december 05. (csütörtök)

Összesen tíz napirendi pontról döntött Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlése a december 5-i rendkívüli ülésen.

Várhelyi Olivér megkapta az EP illetékes bizottságának jóváhagyását

Várhelyi Olivér megkapta az EP illetékes bizottságának jóváhagyását

2019. november 18. (hétfő)

Megkapta Várhelyi Olivér hétfőn az Európai Parlament (EP) illetékes szakbizottságának jóváhagyását, miután a frakciók koordinátorai kielégítőnek találták az írásbeli pótkérdésekre adott válaszait.

Süli János: a legkorszerűbb blokkok épülnek meg a Paks II. projekt keretében

Süli János: a legkorszerűbb blokkok épülnek meg a Paks II. projekt keretében

2019. november 07. (csütörtök)

A Paks II. projekt keretében a legkorszerűbb blokkok épülnek meg, nemzetközi együttműködésben - mondta Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezésért felelős tárca nélküli miniszterrel kedden, a Roszatom vezérigazggatójával tartott közös sajtótájékoztatón Pakson, miután áttekintették a projekt előrehaladását.

EP-választás - Közzétették a végleges eredményeket

EP-választás - Közzétették a végleges eredményeket

2019. október 29. (kedd)

Közzétették a május végi európai parlamenti (EP-) választás végleges eredményeit kedden Brüsszelben, amelyek szerint az átlagos részvételi arány 50,66 százalékos volt a közösségben.

Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában

Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában

2019. október 23. (szerda)

1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulója alkalmából a Zeneakadémián rendezett díszünnepségen.

Orbán: a kormány minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely erre kész

Orbán: a kormány minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely erre kész

2019. október 21. (hétfő)

A kormány álláspontja ismert: minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely maga is kész erre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó, hétfői ülésén.