Nagy csaták az élvonalban

2019. április 16. (kedd) 8:00 - spigott

A sereghajtó elleni szoros győzelemmel foglalta vissza az Acerbis Osztály harmadik helyét a Dunaferr Vasas kispályás labdarúgó csapata.

Három találkozóval kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 13. fordulója. A játéknap első meccsén a hetedik Siker Ablak és a nyolcadik Szil-Ker Ablak csapatai mérték össze egymással erejüket, s vívtak kiélezett, fordulatos csatát. A meccset utóbbi kezdte jobban, ám hiába vezetett az első félidő után 3-1-re, a térfélcserét követően sorozatban három találatot szerezve fordított a Siker Ablak. A folytatásban felváltva találtak kapuba a csapatok, de az utolsó gólt a Szil-Ker Ablak szerezte, így igazságosnak mondható 6-6-os döntetlennel ért véget a találkozó.

Kép: DO-archív

A negyedik Dunaferr Vasas és a sereghajtó GBB Zrt. meccsén egyértelműen előbbi számított az esélyesnek, ám Ughy Márkéknak ezúttal alaposan meg kellett szenvedniük a három pontért. Az első félidő ugyanis 1-1-es döntetlennel ért véget, míg a másodikban csak egyetlen Vasas-találatot láthattak azok, akik kilátogattak a DLSZ Arénába, így a Dunaferr, ha nehezen is, de 2-1-re nyert, így feljött a tabella harmadik helyére. Érdekesnek ígérkezett az ötödik Fejó-Therm és a hatodik Steelworkers mérkőzése is, ám a szoros, 3-2-es Fejó-vezetést hozó első félidő után Csehi Tamásék már nem adták ki kezükből a vezetést, s az utolsó tíz percben két gólt is szerezve arattak végül meggyőző, 7-3-as sikert.

Eredmények

Siker Ablak – Szil-Ker Ablak 6-6 (1-3)
Dunaferr Vasas – GBB Zrt. 2-1 (1-1)
Fejó-Therm Kft. – Steelworkers 7-3 (3-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 33 pont, 2. SZP-Asztalos SE 22 pont, 3. Dunaferr Vasas 21 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 19 pont, 5. Dunabiztos Micro 19 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Siker Ablak 8 pont, 8. Szil-Ker Ablak 5 pont, 9. GBB Zrt. 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Remek siker Újpesten

Remek siker Újpesten

2019. október 18. (péntek)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es győzelmet az Újpest vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Továbbra is hibátlanul

Továbbra is hibátlanul

2019. október 18. (péntek)

Az éllovas nyerte a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki rangadóját.

Nagy csaták a sportcentrumban

Nagy csaták a sportcentrumban

2019. október 18. (péntek)

Összesen harminc csapat vett részt csütörtökön az Ovi Foci Kupa harmadik és a Suli Foci Kupa első két korosztályának nyitófordulójában.

Először az UTE ellen

Először az UTE ellen

2019. október 18. (péntek)

Az Újpest elleni fővárosi mérkőzéssel folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Előnyben a Dunaferr

Előnyben a Dunaferr

2019. október 17. (csütörtök)

Meggyőző játékkal aratott győzelmet a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első felvonásán a Dunaferr SE röplabda csapata a Szolnok ellen.

Világbajnoki bronz Grúziából

Világbajnoki bronz Grúziából

2019. október 17. (csütörtök)

Egy harmadik és egy ötödik helyezéssel zárták a Veterán Kötött- és Szabadfogású Világbajnokságot a dunaújvárosi birkózók.

Kupameccs előtt a röplabdázóink

Kupameccs előtt a röplabdázóink

2019. október 17. (csütörtök)

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első fordulójában a Dunaferr SE csapata a Szolnoki Röplabda Klubot fogadja.