Óriási fordítás a Campusban

2019. április 17. (szerda) 17:53 - spigott

Négygólos hátrányból jött vissza, s aratott fontos győzelmet a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti fordulójában az Akrasz-Bau együttese.

Két összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 16. fordulója. A DLSZ Arénában lejátszott találkozókon először a kilencedik Irapuato, valamint az aranyéremre hajtó Akrasz-Bau csapatai mérték össze egymással erejüket. a mérkőzésnek utóbbi volt az esélyese, ám az Irapuato lényegesen jobban kezdett, az első félidő után 2-0-ra, míg a 36. percben már 4-0-ra vezetett, s ekkor úgy tűnt, hogy simán meg is szerzi a három pontot. Az Akrasz-Bau azonban óriási hajrát nyitott, s az összese öt gólt szerző Szarka Balázs vezérletével tizenhárom perc alatt fordítani tudott, így hiába talált be a véghajrában ismét az Irapuato, végül az Akrasz-Bau örülhetett a 6-5-ös győzelemnek, s ezzel együtt annak is, hogy feljött a tabella második helyére.

Kép: DO-archív

Érdekesnek ígérkezett a nyolcadik Varázs Kép és az ötödik Gyalog Galopp találkozója is, s az első félidőben nem is igazán találtak fogást a másikon a felek, így 1-1-es döntetlennel várhatták a folytatást. A második felvonásban Topp Attila és Papp Attila találataival sikerült két góllal meglépnie a Gyalog Galoppnak, s bár ellenfele küzdött becsülettel, ezt az előnyt már nem adták ki kezükből Petrás Gáborék, akik végül 5-3-s sikert aratva erősítették meg ötödik helyüket a Campus Osztály tabelláján.

Eredmények

Irapuato – Akrasz-Bau SE 5-6 (2-0)
Varázs Kép – Gyalog Galopp 3-5 (1-1)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 36 pont, 2. Akrasz-Bau SE 35 pont, 3. Gaszisportvideo 32 pont, 4. Tízpróbások 28 pont, 5. Gyalog Galopp 28 pont, 6. Széchenyi Pékség 22 pont, 7. Papa SE 19 pont, 8. Varázs Kép 18 pont, 9. Irapuato 16 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Vereség a Honvéd otthonában

Vereség a Honvéd otthonában

2019. május 26. (vasárnap)

Hiába játszott az első félidő végétől emberelőnyben a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata, nem sikerült pontot szereznie a Budapest Honvéd II. elleni bajnokin.

Nagy csaták a Parázs Kupáért

Nagy csaták a Parázs Kupáért

2019. május 26. (vasárnap)

A Chichagoi Palacsinta győzelmével ért véget a Lemezalakító Kft. Duna-parti szabadidő parkjában megrendezett VII. Parázs Kupa.

Rangadó idegenben

Rangadó idegenben

2019. május 26. (vasárnap)

Az ötödik helyezett Budapest Honvéd II. otthonában lép pályára ma este fél hattól a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a bajnokság utolsó előtti fordulójában.

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.