Sima volt a rangadó

2019. április 14. (vasárnap) 13:14 - spigott

Háromgólos győzelmet aratott a Gyalog Galopp ellen, így továbbra is harcban áll a dobogóért a Tízpróbások gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három találkozót rendeztek volna meg pénteken a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában, ám végül a Széchenyi Pékség és a Papa SE, valamint az Akrasz-Bau és a B.T. Mirage egymás elleni összecsapását is elmaradt, s ez egyben azt is jelentette, hogy ezúttal csak egy mérkőzést, a Gyalog Galopp és a Tízpróbások csatáját tekinthették meg a sportág helyi szerelmesei a DLSZ Arénában. Ez viszont érdekesnek ígérkezett, mert a forduló előtt mindkét csapat 25 szerzett ponttal állt a tabella negyedik és ötödik helyén.

Kép: DO-archív

A várt nagy küzdelem azonban most elmaradt, mert a Tízpróbások már az első félidőben háromgólos előnyre tettek szert, majd a második felvonás elején lőtt újabb két találattal már 6-1-re megléptek ellenfelüktől. Ugyan innen még sikerült visszakapaszkodnia kettőre a Gyalog Galoppnak, ám a hajrában Antal Tamás harmadik gólja végleg eldöntötte a meccset, melyet 7-4-re a Tízpróbások nyertek, s újabb sikerükkel megerősítették negyedik helyüket a bajnoki tabellán.

A Campus Osztály 15. fordulójának eredményei

Kedd
Kemi-Ker Kft. – Irapuato 4-7 (1-4)
Hardferr Bau Kft. – Varász Kép 5-2 (2-1)

Péntek
Gyalog Galopp – Tízpróbások 4-7 (1-4)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 36 pont, 2. Gaszisportvideo 32 pont, 3. Akrasz-Bau SE 32 pont, 4. Tízpróbások 28 pont, 5. Gyalog Galopp 25 pont, 6. Széchenyi Pékség 22 pont, 7. Papa SE 19 pont, 8. Varázs Kép 18 pont, 9. Irapuato 16 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Aranyos Rudas!

Aranyos Rudas!

2019. április 25. (csütörtök)

Óriási küzdelemben szerezte meg a VI. korcsoportos országos diákolimpia bajnoki címét Miskolcon a Rudas iskola floorball csapata.

Kezdődik a döntő!

Kezdődik a döntő!

2019. április 25. (csütörtök)

Pénteken este megkezdődik a három győztes mérkőzésig tartó női vízilabda döntő párharca a Dunaújvárosi Egyetem – Maarsk Graphics és az UVSE Hungest Hotels között.

Ismét a Parázs Kupáért fociznak

Ismét a Parázs Kupáért fociznak

2019. április 25. (csütörtök)

Nyolc együttes vesz részt az idei Parázs Kupán, melyet a Családi Hétvége második napján rendeznek meg a Lemezalakító Kft. szabadidő parkjában.

Két bronzérem Hollandiából

Két bronzérem Hollandiából

2019. április 24. (szerda)

Népes különítménnyel vett részt az Utrechtben megrendezett utánpótlás nemzetközi versenyen a Dunaferr SE birkózó szakosztálya.

Európa legjobbjai közé kerülhet

Európa legjobbjai közé kerülhet

2019. április 24. (szerda)

Bekerült a bő keretbe, ezzel pedig esélyt kapott Gévai Péter arra, hogy részt vegyen a törökországi Darts Európa Bajnokságon, mindössze tizenhat évesen.

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

Kijelölték a magyar világbajnoki keretet

2019. április 24. (szerda)

Kialakult a nurszultani divízió I/A világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott 23 fős kerete.

Megvalósult álom!

Megvalósult álom!

2019. április 23. (kedd)

A XVII. Carissa Kupának, a rendezvényen összegyűjtött adományoknak köszönhetően gazdagodott irodai eszközökkel és különböző szűrőberendezésekkel a Magyar Vöröskereszt Dunaújvárosi Területi Szervezete.