Tovább száguld a Karmacsi

spigott - 2019. április 2. 8:02

Sima győzelmet aratott a második SZP-Asztalos ellen is a címvédő Karmacsi Autó FC gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának hétfői fordulójában.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 11. fordulója. A nap első mérkőzésén az utolsó előtti Siker Ablak, valamint a sereghajtó GBB Zrt. együttesei vívtak egymással nagy csatát. Az első félidőben mindkét gárda egy-egy gólnak örülhetett, ám a fordulás után a Siker Ablak két találattal meglépett ellenfelétől, s a GBB hiába kapaszkodott, hátrányát már nem tudta ledolgozni, így végül 4-3-as vereséget szenvedett.
Este hét órától a címvédő, s az idei szezonban még hibátlan Karmacsi Autó FC a második SZP-Asztalos ellen húzott szerelést. A várt nagy küzdelem azonban elmaradt, mert az éllovas már az első felvonásban öt gólt szerezve lépett el legnagyobb vetélytársától, s tetemes előnyét a második félidőben tovább növelve aratott nagyon sima, 10-2-es győzelmet, így tíz mérkőzést követően is hibátlanul áll a bajnokságban.

Kép: DO-archív

A nap utolsó összecsapásán a negyedik Dunaferr Vasas és a harmadik Fejó-Therm csapatai léptek pályára a DLSZ Arénában. A találkozót a Dunaferr kezdte erősebben, s az első félidő elején megszerezte a vezetést, melyet a második felvonás harmadik percében sikerült megdupláznia. Ugyan a Fejó-Therm nem sokkal később szépített, ám a hajrá is a Vasasé volt, mely újabb két találatot szerezve döntötte el a mérkőzést, s 4-1-es sikerével megelőzte tegnapi ellenfelét a tabellán.

Eredmények
Siker Ablak – GBB Zrt. 4-3 (1-1)
Karmacsi Autó FC – SZP-Asztalos SE 10-2 (5-0)
Dunaferr Vasas – Fejó-Therm Kft. 4-1 (1-0)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 30 pont, 2. SZP-Asztalos SE 19 pont, 3. Dunaferr Vasas 18 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 16 pont, 5. Dunabiztos Micro 13 pont, 6. Steelworkers 12 pont, 7. Siker Ablak 7 pont, 8. Szil-Ker Ablak 4 pont, 9. GBB Zrt. 2 pont.

A rovat további hírei: Sport

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.

Eredményes utánpótlás

Eredményes utánpótlás

2024. már. 26.

Pupp Viktória magabiztos győzelemmel lépett nagyot a válogatottság felé az év első országos válogató versenyén.