Mumushoz látogat a DPASE

2019. május 12. (vasárnap) 8:18 - spigott

A nyolcadik helyezett Iváncsa vendégeként folytatja az NB III-as pontvadászatot ma délután öt órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Nem úgy alakult az NB III Közép Csoportjának legutóbbi fordulója, ahogy azt a Dunaújváros PASE labdarúgói elképzelték, hiszen a listavezető Szeged-Grosics Akadémia 2-1-es győzelmet aratott Lőrincz Emil tanítványai felett a Dunaújvárosi Stadionban lejátszott rangadón. Sokáig nem búslakodhattak azonban a mieink, mert ma délután öt órától már újabb találkozó vár rájuk a pontvadászatban, méghozzá egy olyan csapat ellen, melyet az elmúlt két szezonban nem sikerült legyőznie labdarúgóinknak. A megyei rivális Iváncsa ugyanis tavaly oda-vissza legyőzte a DPASE gárdáját, míg a két csapat októberi mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszottak mai vetélytársukkal.

Kép: DO-archív

Az Iváncsa jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban úgy, hogy huszonhat lejátszott mérkőzéséből kilencet nyert meg, s nyolc döntetlen mellett kilenc alkalommal szenvedett vereséget. Ahhoz, hogy a mieink végre megtörjék rossz sorozatukat, s legyőzzék vendéglátójukat, muszáj lesz támadásban és védekezésben is előrébb lépniük a Szeged elleni meccshez képest. Az előző heti rangadón sajnos több elkerülhető hibát is elkövettek labdarúgóink saját kapujuk előtt, s ezeket mindenképpen ki kell küszöbölni a remélt sikerhez. Lőrincz Emil együttesének felkészülését több kisebb sérülés is nehezítette a héten, ám a szakvezetés bízik abban, hogy a legerősebb felállásban tudnak nekivágni a délután öt órakor kezdődő iváncsai találkozónak.

A rovat további hírei: Sport

Kupameccs az UTE ellen

Kupameccs az UTE ellen

2019. október 22. (kedd)

Pár nappal a két gárda fővárosi meccs után ismét az Újpest ellen korcsolyáznak jégre a DAB jégkorongozói.

Kupameccs vár az akadémistákra

Kupameccs vár az akadémistákra

2019. október 21. (hétfő)

Idegenben, a Mosonmagyaróvár vendégeként lép pályára kedden este a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a Magyar Kupa harmadik fordulójában.

Megvan az első győzelem

Megvan az első győzelem

2019. október 21. (hétfő)

Ötgólos hátrányból fordítva szerezte meg idei első győzelmét a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia U19-es csapata a felnőtt NB I/B-s bajnokságban.

Eredményes hétvége

Eredményes hétvége

2019. október 21. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U17-es labdarúgó csapata pontot rabolt a listavezetőtől, míg az U19-esek idegenben nyertek rangadót a korosztályos bajnokságok hétvégi fordulójában.

A Pénzügyőr már túl nagy falat volt

A Pénzügyőr már túl nagy falat volt

2019. október 20. (vasárnap)

A Dunaferr SE röplabda csapata Budapesten, a csoportelsőségre pályázó Pénzügyőr együttesének otthonában szenvedett vereséget.

Újabb három pont a zsebben

Újabb három pont a zsebben

2019. október 20. (vasárnap)

Az első félidőben mutatott jó játékának köszönhetően tartotta itthon a három bajnoki pontot a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata a Budapest Honvéd II. elleni találkozón.

Győzelem, ha szűken is

Győzelem, ha szűken is

2019. október 20. (vasárnap)

A DSE Röplabda Akadémia U21-es csapata szoros csatában győzte le a Győr együttesét az NB II-es bajnokságban.