Mumushoz látogat a DPASE

2019. május 12. (vasárnap) 8:18 - spigott

A nyolcadik helyezett Iváncsa vendégeként folytatja az NB III-as pontvadászatot ma délután öt órától a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Nem úgy alakult az NB III Közép Csoportjának legutóbbi fordulója, ahogy azt a Dunaújváros PASE labdarúgói elképzelték, hiszen a listavezető Szeged-Grosics Akadémia 2-1-es győzelmet aratott Lőrincz Emil tanítványai felett a Dunaújvárosi Stadionban lejátszott rangadón. Sokáig nem búslakodhattak azonban a mieink, mert ma délután öt órától már újabb találkozó vár rájuk a pontvadászatban, méghozzá egy olyan csapat ellen, melyet az elmúlt két szezonban nem sikerült legyőznie labdarúgóinknak. A megyei rivális Iváncsa ugyanis tavaly oda-vissza legyőzte a DPASE gárdáját, míg a két csapat októberi mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszottak mai vetélytársukkal.

Kép: DO-archív

Az Iváncsa jelenleg a nyolcadik helyen áll a bajnokságban úgy, hogy huszonhat lejátszott mérkőzéséből kilencet nyert meg, s nyolc döntetlen mellett kilenc alkalommal szenvedett vereséget. Ahhoz, hogy a mieink végre megtörjék rossz sorozatukat, s legyőzzék vendéglátójukat, muszáj lesz támadásban és védekezésben is előrébb lépniük a Szeged elleni meccshez képest. Az előző heti rangadón sajnos több elkerülhető hibát is elkövettek labdarúgóink saját kapujuk előtt, s ezeket mindenképpen ki kell küszöbölni a remélt sikerhez. Lőrincz Emil együttesének felkészülését több kisebb sérülés is nehezítette a héten, ám a szakvezetés bízik abban, hogy a legerősebb felállásban tudnak nekivágni a délután öt órakor kezdődő iváncsai találkozónak.

A rovat további hírei: Sport

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Keményen edzenek a vízilabdázók

Keményen edzenek a vízilabdázók

2019. május 23. (csütörtök)

A Bíró Attila irányította női válogatott napi három edzéssel készül a montenegrói edzőtáborban a június 4-9. között megrendezésre kerülő Világliga Szuperdöntőre.

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

2019. május 23. (csütörtök)

Az idei évben is a Dunaújváros Stadion adott otthont a Fejér Megyei Kupa négyes döntőjének, melynek fináléjában büntetőkkel dőlt el az aranyérem sorsa.

Rangadók napja a Campusban

Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda)

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.