Nagy harc a dobogóért

2019. május 11. (szombat) 17:55 - spigott

A tizennyolcadik forduló után is óriási a csatát vívnak egymással a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának dobogós helyeiért.

Három összecsapással folytatódott és ért is véget pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 18. fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a harmadik Gaszisportvideo és a nyolcadik Széchenyi Pékség mérette meg magát, s vívott egymással kiélezett, nagy csatát. A 2-1-es Gaszisportvideo vezetéssel véget ért első félidő után azonban hiába fordítottak a "pékek", a hajráta jobban bírta a favorit, mely végül 6-4-es sikert aratva zárkózott fel közvetlenül a második helyezett Akrasz-Bau mögé.
A sereghajtó B.T. Mirage és az ötödik Gyalog Galopp találkozóján utóbbi tűnt esélyesebbnek, ám a Mirage óriásit küzdve négy alkalommal is meg tudta szerezni a vezetést. Subi Tamásék végig rohantak ellenfelük után, ám az utolsó perceket jobban bírták idegekkel, a 47. percben negyedszer is egyenlítettek, majd a lefújás előtti pillanatokban Petrás Gábor találatával kicsikarták a győzelmet, megerősítve ezzel ötödik helyüket a bajnokságban (4-5).

Kép: DO-archív

Az első tíz perc után úgy tűnt, hogy a Tízpróbások és az Irapuato mérkőzésén is meglepetés születhet, mert utóbbiak két góllal megléptek ellenfelüktől, ám Antal Tamásék még idejében kapcsoltak, a félidei szünetre már 4-2-es előnnyel vonulhattak, s mivel vezetésüket a fordulás után még növelni is tudták, így sima, 8-3-as sikert aratva maradtak harcban a dobogós helyekért.

Eredmények

Gaszisportvideo – Széchenyi Pékség 6-4 (2-1)
B.T. Mirage – Gyalog Galopp 4-5 (1-1)
Tízpróbások – Irapuato 8-3 (4-2)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 42 pont, 2. Akrasz-Bau SE 39 pont, 3. Gaszisportvideo 38 pont, 4. Tízpróbások 37 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 24 pont, 7. Papa SE 23 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Startra készen!

Startra készen!

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Dunaferr SE kenusa, Kiss Balázs felkészülten, versenyre kész állapotban várja az augusztus 21-én kezdődő szegedi NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot.

Érdi siker a zárómeccsen

Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.

Tanulságos meccs volt!

Tanulságos meccs volt!

2019. augusztus 17. (szombat)

Fordulatokban bővelkedő mérkőzésen, a háromgólos előnyét elpuskázó Dunaferr végül egygólos vereséget szenvedett a lengyel Leszno elleni felkészülési találkozón.

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot

2019. augusztus 17. (szombat)

Átadták a felújított Nemzeti Evezős és Kajak-Kenu Olimpia Központot csütörtökön: a Maty-éri versenypályán jövő szerdán kezdődik az olimpiai kvalifikációs világbajnokság.

Lengyel vendégjáték a sportcsarnokban

Lengyel vendégjáték a sportcsarnokban

2019. augusztus 17. (szombat)

A lengyel első ligába idén feljutott Futsal Leszno ellen lép pályára a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata a sportcsarnokban ma este hat órától.

Bíztató játékot mutatott a DAB

Bíztató játékot mutatott a DAB

2019. augusztus 16. (péntek)

Folyamatosan javuló teljesítményt nyújtott, de végül hosszabbítás után 3-2-es vereséget szenvedett a Jesenice otthonában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

A szünet után hengerelt a Kohász

A szünet után hengerelt a Kohász

2019. augusztus 16. (péntek)

Parádés második félidei játékkal győzte le 31-25-re a Kisvárdát a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese a IX. Érdi Kupa második napján.