Nagy harc a dobogóért

2019. május 11. (szombat) 17:55 - spigott

A tizennyolcadik forduló után is óriási a csatát vívnak egymással a csapatok a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának dobogós helyeiért.

Három összecsapással folytatódott és ért is véget pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 18. fordulója. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a harmadik Gaszisportvideo és a nyolcadik Széchenyi Pékség mérette meg magát, s vívott egymással kiélezett, nagy csatát. A 2-1-es Gaszisportvideo vezetéssel véget ért első félidő után azonban hiába fordítottak a "pékek", a hajráta jobban bírta a favorit, mely végül 6-4-es sikert aratva zárkózott fel közvetlenül a második helyezett Akrasz-Bau mögé.
A sereghajtó B.T. Mirage és az ötödik Gyalog Galopp találkozóján utóbbi tűnt esélyesebbnek, ám a Mirage óriásit küzdve négy alkalommal is meg tudta szerezni a vezetést. Subi Tamásék végig rohantak ellenfelük után, ám az utolsó perceket jobban bírták idegekkel, a 47. percben negyedszer is egyenlítettek, majd a lefújás előtti pillanatokban Petrás Gábor találatával kicsikarták a győzelmet, megerősítve ezzel ötödik helyüket a bajnokságban (4-5).

Kép: DO-archív

Az első tíz perc után úgy tűnt, hogy a Tízpróbások és az Irapuato mérkőzésén is meglepetés születhet, mert utóbbiak két góllal megléptek ellenfelüktől, ám Antal Tamásék még idejében kapcsoltak, a félidei szünetre már 4-2-es előnnyel vonulhattak, s mivel vezetésüket a fordulás után még növelni is tudták, így sima, 8-3-as sikert aratva maradtak harcban a dobogós helyekért.

Eredmények

Gaszisportvideo – Széchenyi Pékség 6-4 (2-1)
B.T. Mirage – Gyalog Galopp 4-5 (1-1)
Tízpróbások – Irapuato 8-3 (4-2)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 42 pont, 2. Akrasz-Bau SE 39 pont, 3. Gaszisportvideo 38 pont, 4. Tízpróbások 37 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 24 pont, 7. Papa SE 23 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Keményen edzenek a vízilabdázók

Keményen edzenek a vízilabdázók

2019. május 23. (csütörtök)

A Bíró Attila irányította női válogatott napi három edzéssel készül a montenegrói edzőtáborban a június 4-9. között megrendezésre kerülő Világliga Szuperdöntőre.

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

2019. május 23. (csütörtök)

Az idei évben is a Dunaújváros Stadion adott otthont a Fejér Megyei Kupa négyes döntőjének, melynek fináléjában büntetőkkel dőlt el az aranyérem sorsa.

Rangadók napja a Campusban

Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda)

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.