Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda) 18:23 - spigott

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 20. fordulója a DLSZ Arénában. A nap első találkozóján a hetedik Varázs Kép mérte össze erejét a hatodik Papa SE-vel, s ahogy arra számítani is lehetett, igen kiélezett csatát vívtak egymással a felek. A vezetést utóbbi szerezte meg, ám a Varázs Kép a félidő vége előtt egalizált, majd a fordulást követően három alkalommal is vezetést szerzett. A Papa SE kétszer még egyenlíteni tudott, ám ellenfele negyedik góljára már nem volt válasza, így a Varázs Kép örülhetett a három pontnak, s ezzel együtt annak is, hogy megelőzte a tabellán keddi vetélytársát.
Érdekesnek ígérkezett a második Akrasz-Bau és a negyedik Tízpróbások összecsapása is, hiszen mindkét gárdának volt még esélye arra, hogy megszerezze az első helyet. Ehhez végül az Akrasz-Bau került közelebb, mert hiába tűnt úgy 48 percig, hogy megosztoznak a pontokon a csapatok, a véghajrában előbb Dudás Péter, majd Mészáros István vette be a Tízpróbások kapuját, így a meccset végül 2-0-ra az Akrasz-Bau nyerte, mely újabb sikerével pontszámban beérte a listavezető Hardferr Bau Kft. gárdáját a tabellán.

Kép: DO-archív

A keddi játéknap utolsó meccsén az utolsó előtti B.T. Mirage és a sereghajtó Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést. Előbbiek már a találkozó elején megléptek ellenfelüktől, s hiába talált be az első felvonásban kétszer a Kemi-Ker is, a szünetre magabiztosnak tűni, 4-2-es vezetéssel vonulhatott a Mirage. Mely a térfélcserét követően egymás után lőtt három góllal döntötte el végleg a pontok sorsát, s végül sima, 8-4-es sikert aratva gyűjtötte be a három pontot.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 4-3 (1-1)
Tízpróbások – Akrasz-Bau SE 0-2 (0-0)
B.T. Mirage – Kemi-Ker Kft. 8-4 (4-2)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 43 pont, 2. Akrasz-Bau SE 43 pont, 3. Gaszisportvideo 41 pont, 4. Tízpróbások 37 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 27 pont, 7. Papa SE 26 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. B.T. Mirage 9 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont.

A rovat további hírei: Sport

Kiss Balázsék a döntőbe jutottak

Kiss Balázsék a döntőbe jutottak

2019. június 25. (kedd)

Az előfutamból még nem, de a középfutamból már bejutott az Európa Játékok fináléjába a kenu kettesek 1000 méteres számában Kiss Balázs és Dóri Bence párosa.

Elkészült a menetrend

Elkészült a menetrend

2019. június 25. (kedd)

Összesen tizenegy edzőmérkőzés vár a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesére a nyári felkészülés ideje alatt.

David Mazurek az Acélbikáknál

David Mazurek az Acélbikáknál

2019. június 25. (kedd)

Remek fizikai adottságokkal rendelkező kanadai centert igazoltak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Már a helyszínen a kajak-kenusok, fókuszban a párosok

Már a helyszínen a kajak-kenusok, fókuszban a párosok

2019. június 24. (hétfő)

Vasárnap megérkezett a magyar kajak-kenu válogatott is a minszki Európa Játékokra, amely idén a legjelentősebb kontinentális verseny a sportágban. A viadal kedden délelőtt kezdődik és csütörtökig tart.

Fucsovics előrébb lépett

Fucsovics előrébb lépett

2019. június 24. (hétfő)

Fucsovics Márton egy helyet javított, így az 50. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján.

Három nap múlva kezdődik a világbajnokság!

Három nap múlva kezdődik a világbajnokság!

2019. június 24. (hétfő)

Minden nemzet, így a magyar junior tornász válogatott is megérkezett Győrbe, a június 27-én kezdődő I. Junior Torna Világbajnokság helyszínére.

Most a döntő volt a maximum

Most a döntő volt a maximum

2019. június 24. (hétfő)

Három döntős helyezésnek örülhettek a Dunaferr SE úszói a Kecskeméten megrendezett Serdülő Országos Bajnokságon.