Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda) 18:23 - spigott

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.

Három összecsapással kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 20. fordulója a DLSZ Arénában. A nap első találkozóján a hetedik Varázs Kép mérte össze erejét a hatodik Papa SE-vel, s ahogy arra számítani is lehetett, igen kiélezett csatát vívtak egymással a felek. A vezetést utóbbi szerezte meg, ám a Varázs Kép a félidő vége előtt egalizált, majd a fordulást követően három alkalommal is vezetést szerzett. A Papa SE kétszer még egyenlíteni tudott, ám ellenfele negyedik góljára már nem volt válasza, így a Varázs Kép örülhetett a három pontnak, s ezzel együtt annak is, hogy megelőzte a tabellán keddi vetélytársát.
Érdekesnek ígérkezett a második Akrasz-Bau és a negyedik Tízpróbások összecsapása is, hiszen mindkét gárdának volt még esélye arra, hogy megszerezze az első helyet. Ehhez végül az Akrasz-Bau került közelebb, mert hiába tűnt úgy 48 percig, hogy megosztoznak a pontokon a csapatok, a véghajrában előbb Dudás Péter, majd Mészáros István vette be a Tízpróbások kapuját, így a meccset végül 2-0-ra az Akrasz-Bau nyerte, mely újabb sikerével pontszámban beérte a listavezető Hardferr Bau Kft. gárdáját a tabellán.

Kép: DO-archív

A keddi játéknap utolsó meccsén az utolsó előtti B.T. Mirage és a sereghajtó Kemi-Ker Kft. játékosai húztak szerelést. Előbbiek már a találkozó elején megléptek ellenfelüktől, s hiába talált be az első felvonásban kétszer a Kemi-Ker is, a szünetre magabiztosnak tűni, 4-2-es vezetéssel vonulhatott a Mirage. Mely a térfélcserét követően egymás után lőtt három góllal döntötte el végleg a pontok sorsát, s végül sima, 8-4-es sikert aratva gyűjtötte be a három pontot.

Eredmények

Varázs Kép – Papa SE 4-3 (1-1)
Tízpróbások – Akrasz-Bau SE 0-2 (0-0)
B.T. Mirage – Kemi-Ker Kft. 8-4 (4-2)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 43 pont, 2. Akrasz-Bau SE 43 pont, 3. Gaszisportvideo 41 pont, 4. Tízpróbások 37 pont, 5. Gyalog Galopp 34 pont, 6. Varázs Kép 27 pont, 7. Papa SE 26 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. B.T. Mirage 9 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont.

A rovat további hírei: Sport

Az országos döntő volt a tét

Az országos döntő volt a tét

2019. szeptember 17. (kedd)

Jól szerepeltek a Dunaferr SE és fiókszakosztályainak versenyzői a kötöttfogású birkózók diákolimpiájának területi fináléjában.

Éremeső az öbölben

Éremeső az öbölben

2019. szeptember 17. (kedd)

Idén is kitettek magukért a dunaújvárosi versenyzők a kikötői öbölben megrendezett Dunaferr Kupa elnevezésű kajak-kenu viadalon.

A negyeddöntő volt a végállomás

A negyeddöntő volt a végállomás

2019. szeptember 16. (hétfő)

Öt győzelemmel és egy vereséggel zárta az EMF Euro Cup minifutball torna küzdelmeit a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC együttese.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. szeptember 16. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgói nyertek, az U17-esek viszont simán kikaptak a korosztályos bajnokság legutóbbi játéknapján.

Hetedik helyen a juniorok

Hetedik helyen a juniorok

2019. szeptember 16. (hétfő)

A kínaiak elleni nagyon sima, 12-7-es sikerrel szerezte meg a világbajnokság hetedik helyét a magyar női junior vízilabda válogatott.

Az első tíz perc döntött

Az első tíz perc döntött

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Már az első harmad derekán négy góllal vezetett, s végül biztosan nyert a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem megy hazai pályán

Nem megy hazai pályán

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Kétgólos előnyről sem sikerült győzni a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának a Dabas-Gyón elleni hazai mérkőzésen.