Sima meccsek a Campusban

spigott - 2019. május 1. 8:30

Hozta a kötelezőt a listavezető Hardferr Bau gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának kedd esti fordulójában.

Két találkozóval kezdődött meg kedden este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának 17. fordulója a DLSZ Arénában. A nap első meccsén a hetedik Széchenyi Pékség és a nyolcadik Varázs Kép mérte össze egymással erejét, ám a várt nagy csata ezúttal elmaradt, mert a Varázs Kép már az első félidőben négy gólt szerezve került közelebb a sikerhez. A fordulás után is pontosabban, eredményesebben játszott a tabella nyolcadik helyezettje, mely Krahulecz Ákos és Fehér Krisztián három-három találatának köszönhetően végül 6-2-es sikerrel zárkózott fel tegnapi ellenfelére a bajnoki táblázaton.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától a listavezető Hardferr Bau Kft., valamint a sereghajtó B.T. Mirage nézett egymással farkasszemet, s a favorit ezúttal is magabiztos győzelmet aratva gyűjtötte be a három pontot. Balogh Zoltánék már az első félidő után 2-0-ra vezettek, majd a fordulás után három perc alatt két újabb gólt szerezve léptek meg ellenfelüktől. Ugyan a Mirage 4-0 után szépíteni tudott, a hajrában két újabb találatnak örülhetett a Hardferr Bau, mely végül 6-1-es sikerrel erősítette meg első helyét a bajnokságban.

Eredmények

Széchenyi Pékség – Varázs Kép 2-6 (1-4)
Hardferr Bau Kft. – B.T. Mirage 6-1 (2-0)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 42 pont, 2. Akrasz-Bau SE 38 pont, 3. Gaszisportvideo 32 pont, 4. Tízpróbások 31 pont, 5. Gyalog Galopp 31 pont, 6. Papa SE 22 pont, 7. Széchenyi Pékség 22 pont, 8. Varázs Kép 21 pont, 9. Irapuato 16 pont, 10. Kemi-Ker Kft. 4 pont, 11. B.T. Mirage 3 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes lövészek

DSTV: eredményes lövészek

2024. ápr. 25.

Nagyjából fél évvel ezelőtt forgattunk utoljára a Főnix Lövész SE alakulatánál – azóta is sikert sikerre halmoztak, és nagyon sok versenyen vettek részt a tagok. Ráadásul azóta újra birtokba vehették a lőteret is, amely jelentős segítség az egyesület számára – örömteli hírekről számolt be Vinczellér Imre. Hangkép.

Jól hajráztak az akadémisták

Jól hajráztak az akadémisták

2024. ápr. 25.

A Szolnok és a Miskolc ellen sem veszítettek szettet a DSE Röplabda Akadémia fiataljai a bajnoki középszakasz utolsó előtti fordulójában.

Hátrányban a DFVE

Hátrányban a DFVE

2024. ápr. 25.

Védekezésben nem ment női vízilabdázóinknak a Ferencváros ellen, így a zöld-fehérek kerültek előnybe a bajnoki döntőért vívott párharc első felvonásán a fővárosban.

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.