Triscsuk Krisztina újra Dunaújvárosban

2019. május 21. (kedd) 21:03 - doszerk

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatánál folytatja pályafutását Triscsuk Krisztina, s mellette két új igazolást is bejelentett az együttes vezetése.

Az egyébként kiváló hírről a Dunaújvárosi Hírlap számolt be nem sokkal nyolc óra után, s mint azt megtudhattuk, a DKKA együttesét 2014 és 2016 között erősítő válogatott kiválóság számára szimpatikusak voltak a csapat hosszú távú céljai, s nagy kihívás számára, hogy egy fiatal csapatban játszhat, s adhatja át tudását, tapasztalatát társainak. Mátéfi Eszter, a DKKA szakmai vezető helyettese elmondta, hogy Triscsuk Krisztina profi játékos, aki sokat tesz azért, hogy fitt és jó formában legyen, s a csapat fiataljai számára nagyon sokat jelenthet az, hogy egy ilyen példaképpel játszhatnak majd együtt a következő szezonban.

Kép: DO-archív

Mátéfi Eszter Triscsuk Krisztina mellett két újabb igazolást is bejelentett: a 24 éves horvát kapus, Zelena Stojak a francia Besancon együttesétől érkezik Dunaújvárosba, míg a 21 éves montenegrói beálló, Itana Cavlovic a török Zagnosspor együttesének mezért cseréli a DKKA szerelésére. Utóbbi a közelmúltban már járt próbajátékon akadémiánk felnőtt együttesénél, s Zelena Stojakhoz hasonlóan szintén a következő szezontól csatlakozik a DKKA felnőtt keretéhez.

A rovat további hírei: Sport

Az országos döntő volt a tét

Az országos döntő volt a tét

2019. szeptember 17. (kedd)

Jól szerepeltek a Dunaferr SE és fiókszakosztályainak versenyzői a kötöttfogású birkózók diákolimpiájának területi fináléjában.

Éremeső az öbölben

Éremeső az öbölben

2019. szeptember 17. (kedd)

Idén is kitettek magukért a dunaújvárosi versenyzők a kikötői öbölben megrendezett Dunaferr Kupa elnevezésű kajak-kenu viadalon.

A negyeddöntő volt a végállomás

A negyeddöntő volt a végállomás

2019. szeptember 16. (hétfő)

Öt győzelemmel és egy vereséggel zárta az EMF Euro Cup minifutball torna küzdelmeit a dunaújvárosi Karmacsi Autó FC együttese.

Felemás hétvége

Felemás hétvége

2019. szeptember 16. (hétfő)

A Dunaújváros PASE U19-es labdarúgói nyertek, az U17-esek viszont simán kikaptak a korosztályos bajnokság legutóbbi játéknapján.

Hetedik helyen a juniorok

Hetedik helyen a juniorok

2019. szeptember 16. (hétfő)

A kínaiak elleni nagyon sima, 12-7-es sikerrel szerezte meg a világbajnokság hetedik helyét a magyar női junior vízilabda válogatott.

Az első tíz perc döntött

Az első tíz perc döntött

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Már az első harmad derekán négy góllal vezetett, s végül biztosan nyert a Gyergyói HK elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem megy hazai pályán

Nem megy hazai pályán

2019. szeptember 15. (vasárnap)

Kétgólos előnyről sem sikerült győzni a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának a Dabas-Gyón elleni hazai mérkőzésen.