Újra bajnok a Karmacsi

2019. május 14. (kedd) 13:36 - spigott

Legnagyobb riválisa ellen aratott háromgólos győzelmével védte meg bajnoki címét a városi kispályás focibajnokság Acerbis Osztályában a Karmacsi Autó FC csapata.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója a DLSZ Arénában. Az este leginkább várt mérkőzése a listavezető Karmacsi Autó FC és a második Dunaferr Vasas csatája volt, melyen ezúttal elmaradt a remélt nagy csata. Az idei szezonban hibátlan éllovas ugyanis ezúttal sem hibázott, már az első félidő után 2-0-ra vezetett, majd a szünet után újabb két találatot szerezve döntötte el a pontok sorsát. A Dunaferr erejéből ezúttal csak a szépítésre futotta, ám meccset végül igen simán, 4-1-re nyerte a Karmacsi, mely ezzel bebiztosította bajnoki címét is.

Kép: DO-archív

Érdekes meccset vívott egymással a sereghajtó Szil-Ker Ablak és a negyedik Fejó-Therm gárdája, mert hiába számított utóbbi az egyértelmű favoritnak, ezúttal borult a papírforma. A Szil-Ker ugyanis hiába került korán hátrányba, remekül küzdött a folytatásban, s már az első félidőben öt gólt szerezve fordított, s előnyét végig megtartva aratott 6-4-es sikert, amivel két helyet is sikerült előrébb lépnie a tabellán.

A nap utolsó találkozóján végletekig kiélezett csatát vívott egymással az SZP-Asztalos és a Steelworkers együttese. Előbbiek kezdtek jobban, négy perc alatt lőtt három góllal húztak el vetélytársuktól, ám az "acélmunkások" nem adták fel, s a mérkőzés hajrájában sikerült egyenlíteniük. A pontszerzéshez azonban most ez is kevésnek bizonyult, mert két perccel a meccs vége előtt hatodszor is betaláltak az SZP-Asztalos, mely végül 6-5-ös sikert aratva vette át a tabella második helyét a Dunaferr Vasas gárdájától.

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Fejó-Therm Kft. 6-4 (5-3)
Karmacsi Autó FC – Dunaferr Vasas 4-1 (2-0)
SZP-Asztalos SE – Steelworkers 6-5 (3-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 39 pont, 2. SZP-Asztalos SE 28 pont, 3. Dunaferr Vasas 27 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 5. Dunabiztos Micro 22 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Szil-Ker Ablak 8 pont, 8. Siker Ablak 8 pont, 9. GBB Zrt. 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Mintha most kezdenék

Mintha most kezdenék

2019. május 25. (szombat)

Két fordulóval a bajnokság vége előtt még három csapatnak van reális esélye a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának megnyerésére.

Nottinghamben selejtez a válogatott

Nottinghamben selejtez a válogatott

2019. május 25. (szombat)

A magyar férfi jégkorong-válogatott februárban Nottinghamben kapcsolódik be a 2022-es pekingi téli olimpia selejtezősorozatába.

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

Ljubljanában lesz a jövő évi divízió I/A jégkorong-világbajnokság

2019. május 24. (péntek)

Ljubljana ad otthont április 24. és 30. között a 2020-as divízió I/A jégkorong-világbajnokságnak.

Újra második a Dunaferr

Újra második a Dunaferr

2019. május 24. (péntek)

Magabiztosan hozta a kötelező győzelmet a Dunaferr Vasas csapata a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.

Keményen edzenek a vízilabdázók

Keményen edzenek a vízilabdázók

2019. május 23. (csütörtök)

A Bíró Attila irányította női válogatott napi három edzéssel készül a montenegrói edzőtáborban a június 4-9. között megrendezésre kerülő Világliga Szuperdöntőre.

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

Az Ercsi nyerte a megyei döntőt

2019. május 23. (csütörtök)

Az idei évben is a Dunaújváros Stadion adott otthont a Fejér Megyei Kupa négyes döntőjének, melynek fináléjában büntetőkkel dőlt el az aranyérem sorsa.

Rangadók napja a Campusban

Rangadók napja a Campusban

2019. május 22. (szerda)

Továbbra sem lehet megjósolni, hogy ki nyeri a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának idei küzdelmeit.