Újra bajnok a Karmacsi

2019. május 14. (kedd) 13:36 - spigott

Legnagyobb riválisa ellen aratott háromgólos győzelmével védte meg bajnoki címét a városi kispályás focibajnokság Acerbis Osztályában a Karmacsi Autó FC csapata.

Három összecsapással kezdődött meg hétfőn este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának 16. fordulója a DLSZ Arénában. Az este leginkább várt mérkőzése a listavezető Karmacsi Autó FC és a második Dunaferr Vasas csatája volt, melyen ezúttal elmaradt a remélt nagy csata. Az idei szezonban hibátlan éllovas ugyanis ezúttal sem hibázott, már az első félidő után 2-0-ra vezetett, majd a szünet után újabb két találatot szerezve döntötte el a pontok sorsát. A Dunaferr erejéből ezúttal csak a szépítésre futotta, ám meccset végül igen simán, 4-1-re nyerte a Karmacsi, mely ezzel bebiztosította bajnoki címét is.

Kép: DO-archív

Érdekes meccset vívott egymással a sereghajtó Szil-Ker Ablak és a negyedik Fejó-Therm gárdája, mert hiába számított utóbbi az egyértelmű favoritnak, ezúttal borult a papírforma. A Szil-Ker ugyanis hiába került korán hátrányba, remekül küzdött a folytatásban, s már az első félidőben öt gólt szerezve fordított, s előnyét végig megtartva aratott 6-4-es sikert, amivel két helyet is sikerült előrébb lépnie a tabellán.

A nap utolsó találkozóján végletekig kiélezett csatát vívott egymással az SZP-Asztalos és a Steelworkers együttese. Előbbiek kezdtek jobban, négy perc alatt lőtt három góllal húztak el vetélytársuktól, ám az "acélmunkások" nem adták fel, s a mérkőzés hajrájában sikerült egyenlíteniük. A pontszerzéshez azonban most ez is kevésnek bizonyult, mert két perccel a meccs vége előtt hatodszor is betaláltak az SZP-Asztalos, mely végül 6-5-ös sikert aratva vette át a tabella második helyét a Dunaferr Vasas gárdájától.

Eredmények

Szil-Ker Ablak – Fejó-Therm Kft. 6-4 (5-3)
Karmacsi Autó FC – Dunaferr Vasas 4-1 (2-0)
SZP-Asztalos SE – Steelworkers 6-5 (3-2)

Az Acerbis Osztály állása: 1. Karmacsi Autó FC 39 pont, 2. SZP-Asztalos SE 28 pont, 3. Dunaferr Vasas 27 pont, 4. Fejó-Therm Kft. 22 pont, 5. Dunabiztos Micro 22 pont, 6. Steelworkers 15 pont, 7. Szil-Ker Ablak 8 pont, 8. Siker Ablak 8 pont, 9. GBB Zrt. 5 pont.

A rovat további hírei: Sport

Gólgyárossal erősítettek az Acélbikák

Gólgyárossal erősítettek az Acélbikák

2019. augusztus 20. (kedd)

A védelemben és a csatársorban is erősítettek az Erste Liga rajtjára készülő Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Erős bázis Dunaújvárosban

Erős bázis Dunaújvárosban

2019. augusztus 20. (kedd)

Akár a dobogóért is küzdhet az idei bajnokságban a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapatának utánpótlása.

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

Újra a Szent István Kupáért küzdenek

2019. augusztus 19. (hétfő)

Immáron tizenkettedik alkalommal versenghetnek nemzeti ünnepünkön a strandsportok szerelmesei a Szalki-szigeten.

Hasznos napok Telkiben

Hasznos napok Telkiben

2019. augusztus 19. (hétfő)

Gera Zoltán 27 játékost ismerhetett meg közelebbről a kétnapos összetartás során.

Vereség a hibák ára

Vereség a hibák ára

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Hiába vezetett két góllal is, hazai pályán szenvedett 3-2-es vereséget a Szentlőrinc SE elleni bajnokin a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Startra készen!

Startra készen!

2019. augusztus 18. (vasárnap)

A Dunaferr SE kenusa, Kiss Balázs felkészülten, versenyre kész állapotban várja az augusztus 21-én kezdődő szegedi NKM olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságot.

Érdi siker a zárómeccsen

Érdi siker a zárómeccsen

2019. augusztus 18. (vasárnap)

Szoros csatában, egygólos vereséget szenvedett a házigazdáktól a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata a IX. Érdi Kupa utolsó találkozóján.