Vona Gábor: Itt van az új haverom, hallgatod a vakerom - videó

2019. május 22. (szerda) 16:51 - doszerk

"Sziasztok dude-ok, újra itt a vlog, biztos vagyok benne, hogy hasítani fog, el ne menjél sehova, iratkozzál fel YouTube-ra, itt van egy új haverom, hallgatod a vakerom" - vajon ki rappelte el a következő, kicsit együgyűnek tűnő sorokat? Animal Cannibals? Vagy netalán egy feltörekvő új tehetség? Egyik sem: személyesen Vona Gábor, az antiszemita Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje kezdett gengszterrappelésbe - írja az Origo.

Az ellenzéki térfélen nem példa nélküli a politikusi mélyrepülés, de amit Vona Gábor az elmúlt egy évben bemutatott, az minden eddigin túlmutat. Az antiszemita Jobbik bukott elnöke egy év leforgása alatt valóságos revolúciós csodát prezentált a magyar nyilvánosságnak, amelynek gyönyörűen megmutatkozik az íve:

  • 2018. április 8-áig délután 7 óráig Magyarország miniszterelnökének képzelte magát, hogy aztán
  • 2018 augusztusától már sikeres, tekintélyparancsoló, és széles tömegekre hatást gyakorló vloggernak higgye magát, hogy
  • aztán most keddre eljusson a csúcsok csúcsára: egy sikeres gengszterraper bőrébe bújjon.

Ugyanis nem kevesebb történt, minthogy öt nappal az európai parlamenti választás előtt a Jobbik Magyarországért Mozgalom miniszterelnök-jelöltje a vlogműsorát felvezető videóban gengszterrapperré változott, és az alábbi hatsoros, saját gyártású versikéjét adta elő:

"Sziasztok dude-ok,

Újra itt a vlog, biztos vagyok benne, hogy hasítani fog, el ne menjél sehova,

iratkozzál fel YouTube-ra,

itt van egy új haverom,

hallgatod a vakerom."

Nem könnyű eldönteni, hogy Vonának a politikához vagy a költészethez van nagyobb tehetsége, az mindenesetre biztos, hogy Giajjenno "gengszterrapper/művész/költő" társaságban mutatta be az előadását. Utóbbiról azt érdemes feljegyezni, hogy a Slágergyár című rapköltemény hozta el a hírnevet számára, aminek az alábbiak a legfelemelőbb sorai. 

"Melegítő Jordan meg Marlboro.
Full aranyba jövök, mint egy egyiptomi fáraó!
Nekem állva jó, nektek beállva bro.
Bármit teszek, úgyis bírságol a kárnáló."

Itt tudja megnézni a két rapper produkcióját:

Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni a videó alatti kommentfelületre, ahol a pár jobbikos kötődésű hozzászólón kívül, a többség tetszését nem igazán nyerte el Vona alkotása és előadásmódja. A Jobbik ifjúsági tagozatához kötődő Zmák Tamásis lesújtó véleménnyel volt a produkcióról, és a következőket írta: "Hát ez valami überégő... Ez már az Animal Cannibals-nél is szekunder szégyenérzetet vált ki, de ebben az esetben Reichstag-élmény." Ezen Vona valamiért borzasztóan felhúzta magát, és a következőkkel támadott vissza: 

Most tényleg komolyan vette Tamás? Szerintem pihenjen többet, ha minden ennyire felzaklatja.

FORRÁS: FACEBOOK

- origo.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Továbbra is sok napsütés várható

Továbbra is sok napsütés várható

2020. június 27. (szombat)

Vasárnap akár 34 fokig is felkúszhat a hőmérő higanyszála az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.

Gyorsan feléledt az ingatlanpiac

Gyorsan feléledt az ingatlanpiac

2020. június 26. (péntek)

Gyorsan feléledt a lakóingatlanok piaca, már májusban felülmúlta a lakást keresők száma az egy évvel korábbit, és még a kínálati árak is nőttek.

Emelkedtek a Szép-kártya feltöltések

Emelkedtek a Szép-kártya feltöltések

2020. június 26. (péntek)

Emelkedtek a Szép-kártya feltöltések május végéig a kibocsátók adatai szerint, akik a veszélyhelyzet júniusi feloldását követően a költésekben további emelkedésre számítanak - közölte az OTP Bank, az MKB Bank, és a K&H Bank az MTI érdeklődésére.

Zivatarok, felhőszakadás és UV-sugárzás miatt is figyelmeztetnek

Zivatarok, felhőszakadás és UV-sugárzás miatt is figyelmeztetnek

2020. június 25. (csütörtök)

A zivatarok, a felhőszakadás és az UV-sugárzás veszélye miatt is figyelmeztetéseket adott ki péntekre az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Levonult az árhullám a Dunán

Levonult az árhullám a Dunán

2020. június 25. (csütörtök)

Még tart az első fokú készültség a Tiszán a levonuló árhullám miatt, viszont a Duna vízállása szerdán tetőzött a fővárosnál, azóta csökken a vízszint - mondta Siklós Gabriella, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivője.

Emelkedik az üzemanyag ára

Emelkedik az üzemanyag ára

2020. június 23. (kedd)

Jelentősen emelkedik a benzin és a gázolaj ára is szerdától!

Végre vége az idősek vásárlási idősávjának

Végre vége az idősek vásárlási idősávjának

2020. június 18. (csütörtök)

Megszűnik a 65 év felettiekre vonatkozó, naponta 9 és 12 óra között érvényes vásárlási idősáv a boltokban, piacokon mától – a részletekről a város hivatalos weboldalán látott napvilágot összegzés.