Lépéselőnyben a Hardferr Bau

spigott - 2019. június 1. 8:18

A papírforma eredmények mellett egy komoly meglepetés is jutott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának pénteki fordulójára.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának utolsó előtti, 21. fordulója. A játéknap igen izgalmasnak ígérkezett, hiszen a tabella első három helyezettje egyaránt pályára lépett, s mivel a forduló előtt mindössze egyetlen pont választotta el a csapatokat egymástól, így komoly izgalmakra lehetett számítani az élmezőnyben.

A nap első meccsét a harmadik Akrasz-Bau játszotta az ötödik Gyalog Galopp ellen, s ugyan utóbbi kezdte jobban a meccset, a Gyalog Galopp 3-1-es vezetése után már csak Mészáros Istvánék lőttek gólokat, szám szerint hatot, így végül sima, 7-3-as győzelemmel léptek előre a tabella első helyére. Ezzel kényszerhelyzetbe hozták legnagyobb riválisaikat, melyek közül a következő találkozót a forduló előtt még második Gaszisportvideo játszotta a hetedik Papa SE ellen. A Gaszisportvideo nem is bírta a nyomást, s nem kis meglepetésre 5-3-as vereséget szenvedett ellenfelétől, így az utolsó forduló előtt komoly lépéshátrányba került az aranyéremért folytatott küzdelemben.

Kép: DO-archív

Az este utolsó mérkőzésén a forduló előtt még éllovas Hardferr Bau a nyolcadik Széchenyi Pékséggel mérte össze erejét. Tóth Norberték semmit nem akartak a véletlenre bízni, s már az első félidőben hatszor mattolták vetélytársukat úgy, hogy cserébe egyetlen gólt sem kapta. A tetemes előny tudatában sem lazított a favorit a második félidőben, s további négy találattal szomorította ellenfelét, így végül kiütéses, 10-0-s győzelemmel állt vissza a tabella élére, s várhatja helyzeti előnyből a Campus Osztály jövő heti utolsó fordulóját.

Eredmények

Akrasz-Bau SE – Gyalog Galopp 7-3 (4-3)
Papa SE – Gaszisportvideo 5-3
Széchenyi Pékség – Hardferr Bau Kft. 0-10 (0-6)

A Campus Osztály állása: 1. Hardferr Bau Kft. 47 pont, 2. Akrasz-Bau SE 46 pont, 3. Gaszisportvideo 44 pont, 4. Tízpróbások 38 pont, 5. Gyalog Galopp 35 pont, 6. Varázs Kép 31 pont, 7. Papa SE 29 pont, 8. Széchenyi Pékség 22 pont, 9. Irapuato 19 pont, 10. B.T. Mirage 12 pont, 11. Kemi-Ker Kft. 4 pont.

A rovat további hírei: Sport

DSTV: eredményes birkózók

DSTV: eredményes birkózók

2024. ápr. 18.

Legyen szó veteránokról, vagy a akár a fiatalabbakról, a DKSE birkózói rendre hozzák a szép eredményeket. Helyzetjelentést kértünk Kiss Károly edzőtől, aki beszélt az utánpótlásról, s persze Pupp Viktóriáról és Nyikos Veronikáról is. Hangkép.

Nem volt esély Gödöllőn

Nem volt esély Gödöllőn

2024. ápr. 18.

A Kistext ellen meccs nélkül nyertek, a házigazda Gödöllőtől viszont kikaptak a DSE Röplabda Akadémia fiataljai az NB II-es felnőtt bajnokságban.

Biztos sikerek idegenben

Biztos sikerek idegenben

2024. ápr. 18.

Nem okozott gondot a két pont megszerzése a DKKA serdülő és ifjúsági csapatának a Csepel elleni korosztályos bajnokin.

DSTV: tudnivalók a horgászatról

DSTV: tudnivalók a horgászatról

2024. ápr. 17.

Egy horgásznak nem kell bemutatni, hogy miért jó, vagy miért különleges a horgászat. Aki még nem próbálta, az talán közelítse meg onnan, hogy ez egy olyan elfoglaltság, amely egyszerre lehet hobbi, sport, és igazi versenyzés – mikor mire van igényünk ugyebár. Arról, hogy ennek mi a szépsége, és mire van szüksége a kezdőknek Szabó Mátéval beszélgettünk a Horgásztanyán. Hangkép.

Újra élen a címvédő

Újra élen a címvédő

2024. ápr. 17.

Magabiztos győzelemmel vette vissza a tabella első helyét a Karmacsi Autó gárdája a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar csoportjában.

Két játékos távozik a DKKA-tól

Két játékos távozik a DKKA-tól

2024. ápr. 17.

Nick Viktória kilenc, Horváth Petra két szezont követően távozik a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttesétől.

Felemás hétvége az utánpótlásnál

Felemás hétvége az utánpótlásnál

2024. ápr. 16.

A DFVE női vízilabdázóinak serdülői kikaptak, az ifjúságiak viszont nyerni tudtak a Ferencváros elleni hazai bajnokin.