Hát ezt szépen hazavágták

2019. július 20. (szombat) 11:38 - Molnár Emese

Felgyújtották szombatra virradó éjjel a Derkovits utcában található szelektív hulladékgyűjtőt.

Szombat hajnalban, 3 órakor körül érkezett bejelentés a tűzoltóságra, hogy ég a Derkovits utcában lévő szelektív hulladékgyűjtő. A lánglovagok hamar odaértek a helyszínre, és néhány percen belül eloltották a tüzet. Az egyik környéken lakó jelezte az esetet a körzet képviselőjének, Izsák Máténak, aki reggel oda sietett, és feljelentést tett a rendőrségen az ügyben. Jelentős a kár, az úgynevezett harangok a tűz martalékává lettek. A rendőrség helyszínelői vizsgálják, hogy szándékosan történt-e. Közben Izsák Máté jelzésére a DVG Zrt. kollégái eltakarították a romokat. Mint azt a képviselő elmondta, kikéri a lakók véleményét, hogy mi legyen a sorsa az itteni szelektív hulladékgyűjtőnek, hogy kihelyezzenek-e újat, vagy sem. Hozzátette, minden bizonnyal lesz itt szelektív, mert sok lakó igényli. Az ide tervezett térfigyelő kamerát ettől függetlenül is kihelyezik, hiszen az a biztonságot szolgálja.

A rovat további hírei: Sziréna

Éjszakai ámokfutás részegen és jogsi nélkül

Éjszakai ámokfutás részegen és jogsi nélkül

2019. november 19. (kedd)

Két autónak is nekiütközött, és vezetői engedéllyel sem rendelkezett a sofőr.

Kigyulladt egy autó az M6-oson

Kigyulladt egy autó az M6-oson

2019. november 18. (hétfő)

Kigyulladt egy gépkocsi motortere az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényénél, Besnyő térségében, a Budapest felé vezető irányban. A tűz átterjedt a jármű utasterére. A vezető időben el tudta hagyni az autót, amelynek lángjait a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékeztek meg.

Razzia lesz az utakon!

Razzia lesz az utakon!

2019. november 18. (hétfő)

A téli átállással kapcsolatos fokozott ellenőrzést végeznek az autópályákon és a főutakon november 19. és 21. között a hatósági szakemberek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

Villanyoszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

Villanyoszlopnak csapódott egy mentőautó Pusztaszabolcson

2019. november 16. (szombat)

Villanyoszlopnak csapódott egy szirénázó mentőautó szombaton Pusztaszabolcson, a balesetben a mentőszolgálat két munkatársa megsérült - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Lélekjelenlétet sokkolással?

Lélekjelenlétet sokkolással?

2019. november 16. (szombat)

Sokkoló reklámfilmet készített az Országos Rendőr-főkapitányság a közlekedési balesetek megelőzésére - mondta Berzai Zsolt alezredes, az Országos Balesetmegelőzési Bizottság főtitkára

Készüljünk a télre, a biztonság legyen az első

Készüljünk a télre, a biztonság legyen az első

2019. november 15. (péntek)

A fűtési szezonnal összefüggő lakástüzek és a téli időszakra jellemző sérülések, veszélyhelyzetek megelőzése érdekében sajtótájékoztatót tartott a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság november 15-én Székesfehérváron. 

Baleset a 6-os úton a város határánál

Baleset a 6-os úton a város határánál

2019. november 11. (hétfő)

Két személyautó ütközött a 6-os főúton, Dunaújvárosnál. Az esethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak és áramtalanították a járműveket. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom. A mentők is a helyszínen vannak.