Hát ezt szépen hazavágták

2019. július 20. (szombat) 11:38 - Molnár Emese

Felgyújtották szombatra virradó éjjel a Derkovits utcában található szelektív hulladékgyűjtőt.

Szombat hajnalban, 3 órakor körül érkezett bejelentés a tűzoltóságra, hogy ég a Derkovits utcában lévő szelektív hulladékgyűjtő. A lánglovagok hamar odaértek a helyszínre, és néhány percen belül eloltották a tüzet. Az egyik környéken lakó jelezte az esetet a körzet képviselőjének, Izsák Máténak, aki reggel oda sietett, és feljelentést tett a rendőrségen az ügyben. Jelentős a kár, az úgynevezett harangok a tűz martalékává lettek. A rendőrség helyszínelői vizsgálják, hogy szándékosan történt-e. Közben Izsák Máté jelzésére a DVG Zrt. kollégái eltakarították a romokat. Mint azt a képviselő elmondta, kikéri a lakók véleményét, hogy mi legyen a sorsa az itteni szelektív hulladékgyűjtőnek, hogy kihelyezzenek-e újat, vagy sem. Hozzátette, minden bizonnyal lesz itt szelektív, mert sok lakó igényli. Az ide tervezett térfigyelő kamerát ettől függetlenül is kihelyezik, hiszen az a biztonságot szolgálja.

A rovat további hírei: Sziréna

Súlyos baleset a 6-os úton

Súlyos baleset a 6-os úton

2019. augusztus 24. (szombat)

Árokba hajtott egy minibusz a 6-os főúton, Dunaújváros határában. Egy villanyoszlopot is elsodort a jármű, amelyben öten utaztak.

Huszonnégy óra számokban

Huszonnégy óra számokban

2019. augusztus 24. (szombat)

Fejér megyében, tegnap a rendőrök 6 személyt fogtak el és 7 főt állítottak elő kisebb-nagyobb bűncselekmény elkövetése, vagy annak gyanúja miatt. A járőrök 8 személynél szabálysértési feljelentéssel éltek, valamint 2 fejér megyei lakossal szemben intézkedtek ittas vezetés miatt, akiknek a vezetői engedélyét el is vették a helyszínen. A megye útjain 3 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Eltűnés miatt keresik Hegedüs Jánost

Eltűnés miatt keresik Hegedüs Jánost

2019. augusztus 23. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök keresik a 63 éves férfit, aki augusztus 7-e óta nem adott életjelet magáról.

Halálos baleset Enyingen

Halálos baleset Enyingen

2019. augusztus 22. (csütörtök)

Egy kamion és egy kisbusz ütközött össze csütörtök reggel Enyingen a Fő utcában, utóbbi sofőrje a helyszínen életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján. A helyszíni szemle idején - rendőri irányítás mellett - félpályán halad a forgalom - jelezték.

Baleset a Baracsi úton

Baleset a Baracsi úton

2019. augusztus 17. (szombat)

Összeütközött két személyautó Dunaújvárosban, a Baracsi úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a gépkocsikat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Baleset Nagyvenyimen

Baleset Nagyvenyimen

2019. augusztus 14. (szerda)

Két gépkocsi ütközött össze Nagyvenyimben, a Fő utca és a Rákóczi utca sarkán. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat, amelyek miatt lezárták az érintett útszakaszt. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Lezárták a Fő utca és a Rákóczi utca sarkát a baleset miatt.

Öngyilkosság a Rómain

Öngyilkosság a Rómain

2019. augusztus 14. (szerda)

Öngyilkos lett egy idős nő: a Római körúton a 41-es lépcsőház egyik hetedik emeleti lakásából ugrott ki. A rendőrség az estetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálja.