Hát ezt szépen hazavágták

2019. július 20. (szombat) 11:38 - Molnár Emese

Felgyújtották szombatra virradó éjjel a Derkovits utcában található szelektív hulladékgyűjtőt.

Szombat hajnalban, 3 órakor körül érkezett bejelentés a tűzoltóságra, hogy ég a Derkovits utcában lévő szelektív hulladékgyűjtő. A lánglovagok hamar odaértek a helyszínre, és néhány percen belül eloltották a tüzet. Az egyik környéken lakó jelezte az esetet a körzet képviselőjének, Izsák Máténak, aki reggel oda sietett, és feljelentést tett a rendőrségen az ügyben. Jelentős a kár, az úgynevezett harangok a tűz martalékává lettek. A rendőrség helyszínelői vizsgálják, hogy szándékosan történt-e. Közben Izsák Máté jelzésére a DVG Zrt. kollégái eltakarították a romokat. Mint azt a képviselő elmondta, kikéri a lakók véleményét, hogy mi legyen a sorsa az itteni szelektív hulladékgyűjtőnek, hogy kihelyezzenek-e újat, vagy sem. Hozzátette, minden bizonnyal lesz itt szelektív, mert sok lakó igényli. Az ide tervezett térfigyelő kamerát ettől függetlenül is kihelyezik, hiszen az a biztonságot szolgálja.

A rovat további hírei: Sziréna

Teljes terjedelmében égett egy ház Nagyvenyimen

Teljes terjedelmében égett egy ház Nagyvenyimen

2019. szeptember 15. (vasárnap)

A tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Hiába menekült a börtön elől

Hiába menekült a börtön elől

2019. szeptember 15. (vasárnap)

A járőrök a Korányi Sándor utcában ellenőriztek tegnap egy 49 éves dunavecsei lakost, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Kecskeméti Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja a körözését rendelte el elzárás letöltése miatt. A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Országos razzia lesz az utakon

Országos razzia lesz az utakon

2019. szeptember 14. (szombat)

Összehangolt közúti ellenőrzés kezdődik hétfőn egész Magyarországon - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Felborult egy autó a 62-esen

Felborult egy autó a 62-esen

2019. szeptember 14. (szombat)

Árokba hajtott és felborult egy személyautó a 62-es főúton, Perkáta közelében. A jármű a tetején állt meg. A balesethez a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak ki. Az egység áramtalanítja az autót.

Jogsi nélkül, kamu rendszámmal

Jogsi nélkül, kamu rendszámmal

2019. szeptember 14. (szombat)

A járőrök tegnap a Petőfi Sándor utcában ellenőriztek egy Volkswagen típusú személygépjárművet és az azt vezető fiatal férfit. Az intézkedéskor a rendőrök megállapították, hogy a jármű első hatósági jelzése hiányzik, a hátsó pedig egy BMW típusú gépkocsira lett kiállítva, valamint a jármű soha nem volt Magyarországon forgalomba helyezve és az autót vezető dunaújvárosi lakos úgy vett részt a közúti forgalomban, hogy a járművezetéstől korábban már eltiltották. 

Nem is ülhetett volna a volán mögé

Nem is ülhetett volna a volán mögé

2019. szeptember 12. (csütörtök)

Mezőfalván, a Vörösmarty Mihály utcában ellenőriztek a rendőrök tegnap egy személygépkocsit és annak 44 éves sofőrjét. Az intézkedés során az egyenruhások megállapították, hogy a dunaújvárosi lakost a Siófoki Rendőrkapitányság a járművezetéstől eltiltotta, ezért őt a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra meghallgatás végett előállították.

Emberölési kísérlet Dunaújvárosban

Emberölési kísérlet Dunaújvárosban

2019. szeptember 11. (szerda)

A gyanú szerint az őrizetbe vett újszentmargitai férfi törött üveggel vágta meg barátnője nyakát.