Sima meccsek a bajnokságban

2019. július 18. (csütörtök) 8:10 - spigott

A Tízpróbások és a Fejó-Therm együttese is könnyedén szerezte meg a három pontot a Decathlon Nyári Bajnokság újabb fordulójában.

Nem sokat pihenhettek a második forduló keddi lezárása után a Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokság együttesei, ugyanis szerdán este már megkezdődtek a sorozat harmadik körének küzdelmei. A DLSZ Arénában megrendezett mérkőzéseken először a Tízpróbások és a Zéró Tolerancia együttese mérette meg magát, s ahogy arra számítani is lehetett, a másodosztályú Tízpróbások nem kímélte alacsonyabb osztályú ellenfelét, s összesen tizenegy gólt szere gyűjtötte be a sikerért járó három pontot (2-11).

Kép: DO-archív

Este nyolc órától az Acerbis Osztályból érkező Fejó-Therm, valamint a közelmúltban alakult Szöglet FC játékosai húztak szerelést, s bár utóbbi az előző fordulóban egy bravúros sikernek már örülhetett, ezúttal nem tudta megnehezíteni esélyesebb ellenfele dolgát, így a Fejó végül igen sima, 9-2-es győzelemmel őrizte meg hibátlan mérlegét.

Eredmények

Zéró Tolerancia – Tízpróbások 2-11
Szöglet FC – Fejó-Therm Kft. 2-9

A bajnokság állása: 1. Fejó-Therm Kft. 9 pont, 2. Tízpróbások 6 pont, 3. Labdaérzék Gourmand 3 pont, 4. B.T. Mirage 3 pont, 5. Irapuato 3 pont, 6. Solarwelt Dunabiztos 3 pont, 7. Szöglet FC 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Évzárót tartott a Dunaferr SE

Évzárót tartott a Dunaferr SE

2019. december 12. (csütörtök)

A Duna-parti szabadidőparkban tartotta hagyományos évzáró eseményét a Dunaferr SE. Az egyesülethez tartozó szakosztályok, így a kajak- kenu, úszás, röplabda, birkózás és torna csapatok is meghívást kaptak a rendezvényre, ahol a legeredményesebb sportolók díjat vehettek át.

Nyitrai siker a jégcsarnokban

Nyitrai siker a jégcsarnokban

2019. december 12. (csütörtök)

A Dunaújvárosi Acélbikák erősebbik csapata a második helyen végzett a Santa Claus Cup A elnevezésű utánpótlás jégkorong tornán.

Nagy lehetőség előtt!

Nagy lehetőség előtt!

2019. december 11. (szerda)

A holland első osztályban szereplő Twente korosztályos csapatánál szerepel próbajátékon a Dunaújváros PASE labdarúgóinak fiatal tehetsége, Kovács Barnabás.

Birkózással emlékeztek

Birkózással emlékeztek

2019. december 11. (szerda)

A Gurics György BDSE birkózóinak végső sikerét hozta Mezőfalván megrendezett Majosházi István Emlékgála.

Győzelem a fővárosban

Győzelem a fővárosban

2019. december 10. (kedd)

Hullámzó játékkal aratott négygólos sikert a junior válogatott elleni fővárosi mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapata.

Szép eredmények Seregélyesen

Szép eredmények Seregélyesen

2019. december 10. (kedd)

Több dobogós helyezésnek is örülhettek a Danubius KSE tollaslabdázói a Seregélyesen megrendezett országos ranglista versenyen.

Négy dunaújvárosi a válogatottban

Négy dunaújvárosi a válogatottban

2019. december 10. (kedd)

Garda Krisztina, Gurisatti Gréta, Horváth Brigitta és Vályi Vanda is bekerült a magyar női vízilabda válogatott Európa-bajnokságra készülő bő keretébe.