Több százezer forinttal károsította meg a sértettet

2019. július 25. (csütörtök) 15:05 - doszerk

A sértett a házfelújítás anyagköltségét átutalta a vállalkozónak, aki az árut csak részben szállította le, és a munkálatokat meg sem kezdte.

Egy beloianniszi lakos tett feljelentést a rendőrségen 2019 júniusában arról, hogy egy férfi megkárosította őt. A sértett elmondta, hogy lakóházának felújítását végezte, és az ingatlan teraszának építési munkálataival egy S. László nevű pusztaszabolcsi vállalkozót bízott meg. A férfi 2019 áprilisában elment a helyszínre, hogy az igényeket felmérje, és a részleteket megbeszélje a tulajdonossal, akivel megegyeztek abban is, hogy az anyagköltséget a sértett egy összegben, a vállalkozó által megjelölt bankszámlára utalja.

A megállapodásban szereplő összeget a sértett átutalta, azonban az árunak csak egy töredékét szállította le a pusztaszabolcsi férfi, majd eltűnt. Sértett többszöri telefonos megkeresésre a férfi nem reagált, az előzetesen megbeszélt időben a munkát nem kezdte meg, és a kért pénzt nem fizette vissza a károsultnak. S. Lászlót a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai sikkasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. A dunaújvárosi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat a napokban az ügyészségnek átadták, derült ki a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közleményéből.

A rovat további hírei: Sziréna

Súlyos baleset a 6-os úton

Súlyos baleset a 6-os úton

2019. augusztus 24. (szombat)

Árokba hajtott egy minibusz a 6-os főúton, Dunaújváros határában. Egy villanyoszlopot is elsodort a jármű, amelyben öten utaztak.

Huszonnégy óra számokban

Huszonnégy óra számokban

2019. augusztus 24. (szombat)

Fejér megyében, tegnap a rendőrök 6 személyt fogtak el és 7 főt állítottak elő kisebb-nagyobb bűncselekmény elkövetése, vagy annak gyanúja miatt. A járőrök 8 személynél szabálysértési feljelentéssel éltek, valamint 2 fejér megyei lakossal szemben intézkedtek ittas vezetés miatt, akiknek a vezetői engedélyét el is vették a helyszínen. A megye útjain 3 súlyos és 3 könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt.

Eltűnés miatt keresik Hegedüs Jánost

Eltűnés miatt keresik Hegedüs Jánost

2019. augusztus 23. (péntek)

A dunaújvárosi rendőrök keresik a 63 éves férfit, aki augusztus 7-e óta nem adott életjelet magáról.

Halálos baleset Enyingen

Halálos baleset Enyingen

2019. augusztus 22. (csütörtök)

Egy kamion és egy kisbusz ütközött össze csütörtök reggel Enyingen a Fő utcában, utóbbi sofőrje a helyszínen életét vesztette - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján. A helyszíni szemle idején - rendőri irányítás mellett - félpályán halad a forgalom - jelezték.

Baleset a Baracsi úton

Baleset a Baracsi úton

2019. augusztus 17. (szombat)

Összeütközött két személyautó Dunaújvárosban, a Baracsi úton. A város hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a gépkocsikat. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett útszakaszt lezárták a forgalom elől.

Baleset Nagyvenyimen

Baleset Nagyvenyimen

2019. augusztus 14. (szerda)

Két gépkocsi ütközött össze Nagyvenyimben, a Fő utca és a Rákóczi utca sarkán. A dunaújvárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a karambolos autókat, amelyek miatt lezárták az érintett útszakaszt. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Lezárták a Fő utca és a Rákóczi utca sarkát a baleset miatt.

Öngyilkosság a Rómain

Öngyilkosság a Rómain

2019. augusztus 14. (szerda)

Öngyilkos lett egy idős nő: a Római körúton a 41-es lépcsőház egyik hetedik emeleti lakásából ugrott ki. A rendőrség az estetet közigazgatósági-hatósági eljárás keretében vizsgálja.