Véghajrában a jegyigénylés

doszerk - 2019. július 5. 8:04

Már csak egy hétig lehet jegyet igényelni a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Az eddigi legnagyobb Európa-bajnokságnak Budapest is házigazdája lesz 2020-ban, vagyis karnyújtásnyira lesznek a kontinens legjobb labdarúgói, és akik megváltják belépőiket, azok élőben láthatják őket és a kontinensviadal mérkőzéseit. Az uefa.com/uefaeuro-2020/ticketing/ oldalon július 12-én, 14.00 óráig lehet jegyet igényelni a tornára. Aki ebben az első körben nem teszi ezt meg, az könnyen lemaradhat az Eb-ről, hiszen később már csak minimális esélye lesz jegyhez jutni. Amennyiben több jegyigénylés érkezik, mint ahány belépő rendelkezésre áll, a jegyek sorsolás útján találnak gazdára az igénylők között.

A Puskás-stadionban is lesznek Eb-mérkőzések! (Kép forrása: magyarepitok.hu)

A belépők három árkategóriában érhetők el minden helyszínen. A budapesti találkozókra 125, 75, valamint 30 euróba kerülnek. Az esélyek növelése érdekében érdemes több árkategóriát is megjelölni, így ha valakit egy árkategóriában nem sorsolnak ki, akkor másik árkategória sorsolásán is részt vesz. Ekkor még nem kell fizetni; hogy megvásárolják-e a jegyeket, azt elég eldönteni, ha kihúzták őket. A fizetésre ezt követően nagyjából 10 napjuk lesz a szerencséseknek. Egy szurkoló maximum négy jegyet igényelhet egy mérkőzésre, amelyeken szerepel majd a vásárló neve, így a stadionoknál ellenőrizhetik, hogy a jegyekkel valóban az arra jogosult szurkolók lépnek-e be az arénába.

Azok, akik igényeltek jegyet, de nem sorsolták ki őket, elsőként fognak értesülni a további lehetőségekről, amennyiben további jegyek válnak elérhetővé az általuk kiválasztott mérkőzésre. Az ünnepi Európa-bajnokságon nagy szerep jut az önkénteseknek. A budapesti szervezők is várják az önkéntesek jelentkezését. Aki egy életre szóló élménnyel szeretne gazdagodni, az euro2020.mlsz.hu/onkentes oldalon tudja leadni jelentkezését.

Milyen jegyet válasszak?

A szurkolók kétféle jegy közül választhatnak: Az egyéni jegyek egy adott mérkőzésre, egy adott stadionba szólnak; míg a „követem a csapatom” típusú jegyekkel – amelyen 2019 decemberétől lesznek elérhetőek – a szurkolók végigkövethetik csapatuk szereplését a tornán, függetlenül a mérkőzések helyszíneitől. Ha az adott csapat a torna egy szakaszában kiesik, akkor az ennek következtében fel nem használt jegyek árát az UEFA 100 százalékban visszatéríti a szurkolóknak.

 

A rovat további hírei: Sport

Nem borult a papírforma Miskolcon

Nem borult a papírforma Miskolcon

2024. már. 28.

Három szettben szenvedett vereséget Miskolcon a DKSE röplabda csapata az Extraliga alsóházának szerda esti összecsapásán.

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

Biztosan hozta a kötelezőt a DFVE

2024. már. 28.

Mindössze öt gólt kapva aratott sima győzelmet a DFVE női vízilabda csapata a III. Ker. TVE elleni bajnokin a Fabó Éva Sportuszodában szerdán este.

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

Hazai pályán vágna vissza a NEKA-nak a Kohász

2024. már. 27.

Fontos találkozó vár a DKKA női kézilabdázóira a balatonboglári akadémisták ellen csütörtökön délután öt órától.

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

Kizárták az DAB-ASP-t a rájátszásból

2024. már. 27.

Jogosulatlan szereplés miatt az ellenfeleknek írták jóvá a DAB-ASP Andersen Ligás negyeddöntőjének és elődöntőjének mérkőzéseit. A sorozatból így kizárt dunaújvárosiak fellebbezést nyújtanak be a döntés ellen.

Fontos pontokra hajt a DFVE

Fontos pontokra hajt a DFVE

2024. már. 27.

A III. Ker. TVE elleni hazai összecsapással folytatja az OB I-es pontvadászat alapszakaszát a DFVE női vízilabda csapata ma este hét órától.

DSTV: újabb öt év az elnökségben

DSTV: újabb öt év az elnökségben

2024. már. 26.

A Magyar Birkózó Szövetség újabb 5 évre választotta az elnökség tagjává Mátyás Gábort, a DKSE ügyvezető elnökét. A szakemberrel az elnökségben végzett munkáról, annak céljairól, valamint arról is beszélgettünk, hogy ennek milyen hatásai lesznek a DKSE birkózó szakosztályára. Hangkép.

Biztos siker a felnőttek között

Biztos siker a felnőttek között

2024. már. 26.

A Szigetszentmiklós elleni hatgólos győzelemmel folytatta az NB II-es felnőtt bajnokság alsóházi pontvadászatát a DKKA U21-es együttese.