Véget ért a Nyári Bajnokság

spigott - 2019. augusztus 16. 8:08

A gólkülönbség döntötte el a dobogós helyezéseket a Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokság véghajrájában.

A Decathlon Nyári Kispályás Labdarúgó Bajnokság utolsó két mérkőzését rendezték meg csütörtökön este a DLSZ Arénában. Az ugyan már korábban eldőlt, hogy a sorozat küzdelmeit a Tízpróbások gárdája nyerte meg, a dobog második és harmadik fokára azonban még három csapat pályázott. A nap első találkozóján a B.T. Mirage együttese lépett pályára a sereghajtó, még pont nélkül álló Zéró Tolerancia ellen, s ahogy az várható volt, magabiztos, 6-1-es győzelmet aratva gyűjtötte be a három pontot. Ezzel pontszámban, győzelmek számában és gólarányban is beérte a Labdaérzék-Gourmand együttesét, s az egymás elleni 4-1-es sikerének köszönhetően felkapaszkodott a dobogó harmadik fokára.

Kép: DO-archív

Este nyolc órától az eddig hibátlan, de a bajnokságban versenyen kívül induló Fejó-Therm lépett pályára az Irapuato ellen, s aratott biztos, 6-2-es győzelmet. A gólkülönbségnek itt is nagy szerepe volt, mert a négyfás vereség azt jelentette, hogy az Irapuato +2-es gólkülönbséggel zárta a bajnokságot, így megtarthatta második helyét a Tízpróbások mögött.

Eredmények

B.T. Mirage – Zéró Tolerancia 6-1
Irapuato – Fejó-Therm Kft. 2-6

A Decathlon Nyári Labdarúgó Bajnokság végeredménye: 1. Fejó-Therm Kft. 21 pont, 2. Solarwelt-Dunabiztos 18 pont, 3. Tízpróbások 15 pont, 4. Irapuato 9 pont, 5. B.T. Mirage 9 pont, 6. Labdaérzék-Gourmand 9 pont, 7. Szöglet FC 3 pont, 8. Zéró Tolerancia 0 pont.

A Decathlon Nyári Labdarúgó Bajnokság hivatalos végeredménye: 1. Tízpróbások 15 pont, 2. Irapuato 9 pont, 3. B.T. Mirage 9 pont, 4. Labdaérzék-Gourmand 9 pont, 5. Szöglet FC 3 pont, 6. Zéró Tolerancia 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

Nagyot csatáztak a Dragon Steel SE sárkányhajósai

2024. ápr. 24.

Pozitív élményekkel és egy értékes hetedik helyezéssel tért haza a dunaújvárosi Dragon Steel SE a 13. Hosszú Távú Sárkányhajó Magyar Bajnokságról.

Újra élen a Karmacsi

Újra élen a Karmacsi

2024. ápr. 24.

A listavezető elleni győzelemmel feledtette korábbi botlását a Karmacsi Autó FC együttese a városi kispályás labdarúgó bajnokság ST Solar Csoportjában.

Már a döntőért küzd a DFVE

Már a döntőért küzd a DFVE

2024. ápr. 24.

A Ferencváros otthonában kezdi meg a két nyert mérkőzésig tartó bajnoki elődöntőt a DFVE női vízilabda csapata ma este nyolc órától.

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

Somogyi Balázs lett az Acélbikák vezetőedzője

2024. ápr. 23.

A helyi nevelésű szakember munkáját Revák Zolták és Hetler Ádám segítik másodedzőként, míg a kapusok szakmai munkájáért Pinczés Bendegúz felel a DAB hokisainál a 2024/2025-ös szezonban.

Kilenc érem az országos döntőről

Kilenc érem az országos döntőről

2024. ápr. 23.

Kiválóan szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdázók a Mohácson megrendezett országos diákolimpiai fináléban.

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

Remekeltek a DKSE kajak-kenusai az évadnyitón

2024. ápr. 23.

Összesen tizennégy dobogós helyezéssel, s az éremtábla hatodik helyével zárták az évadnyitó Máramarosi Kupát a DKSE ifjú kajak-kenusai a mögöttünk hagyott hétvégén.

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

Dunaújvárosi éremeső Veszprémből

2024. ápr. 22.

Tizenegy dobogós helyezéssel, az éremtábla hetedik helyén zárták legutóbbi versenyüket a DKSE korosztályos úszói a mögöttünk hagyott hétvégén.