Végig koncentrálni kell!

2019. augusztus 24. (szombat) 9:11 - spigott

A szintén három ponttal álló Szekszárd otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket vasárnap délután a DPASE labdarúgó csapata.

Hazai pályán egyelőre nem megy a Dunaújváros PASE labdarúgó csapatának, mely az első fordulóban az Iváncsától kapott ki 2-1-re, míg a harmadikban a Szentlőrinc SE távozott 3-2-es győzelemmel Dunaújvárosból úgy, hogy a 75. percben még 2-0-ra a mieink vezettek. Talán éppen ezért is lehet szerencsés az, hogy az NB III-as pontvadászat negyedik fordulójában nem itthon, hanem idegenben lépnek pályára Lőrincz Emil tanítványai, akik ezúttal Szekszárdra látogatnak.

A vasárnap délután öt órakor kezdődő találkozó előtt a mieink a kilencedik helyen állnak a tabellán úgy, hogy eddig lejátszott három meccsükön három pontot szereztek. Nem áll jobban a szekszárdi gárda sem, mely az első fordulóban 4-0-ra kikapott a PMFC-től, s ugyan a másodikban 2-1-re legyőzte a Dunaharasztit, az előző héten Dabason szenvedett 2-0-s vereséget, így jelenleg a tizenegyedik helyen áll a bajnokságban.

Kép: DO-archív

Az biztosnak tűnik tehát, hogy egy javítani vágyó elszánt csapat vár labdarúgóinkra, ám ez ugyanez elmondható a mieinktől is, akik kicsivel nagyobb odafigyeléssel lényegesen jobban is állhatnának jelenlegi helyezésüknél. A három pont remélt megszerzéséhez nemcsak játékban, hanem koncentrációban is előrébb kell lépnie együttesünknek, de biztosan vagyunk abban, hogy Lőrincz Emil és tanítványai azon dolgoztak a héten, hogy ebben is javítsanak, s mindent el fognak követni azért, hogy ponttal, pontokkal távozzanak vasárnap Szekszárdról.

A rovat további hírei: Sport

Elvárható a győzelem

Elvárható a győzelem

2020. február 23. (vasárnap)

A sereghajtó PTE-PEAC ellen csak a három pont megszerzésének célja lebeghet a Dunaferr SE röplabdázóinak szeme előtt.

Hátrányban az Acélbikák

Hátrányban az Acélbikák

2020. február 22. (szombat)

Hazai környezetben szenvedett 4-1-es vereséget a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Újpesttől az Erste Liga rájátszásának első mérkőzésén.

Döntetlen az edzőmeccsen

Döntetlen az edzőmeccsen

2020. február 22. (szombat)

Kétszer is egyenlítve ért el 2-2-es döntetlent az Érd elleni felkészülési találkozón a Dunaújváros PASE labdarúgó csapata.

Kezdődik a rájátszás!

Kezdődik a rájátszás!

2020. február 22. (szombat)

Hazai környezetben vág neki az Újpest elleni negyeddöntőnek ma este hat órától a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Vereség az MTK-tól

Vereség az MTK-tól

2020. február 21. (péntek)

Sok hibával játszva szenvedett vereséget az MTK elleni szekszárdi bajnokin a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Triesztben küzd az olimpiáért válogatottunk!

Triesztben küzd az olimpiáért válogatottunk!

2020. február 21. (péntek)

Új-Zéland ellen kezdi meg szereplését a magyar női vízilabda válogatott a trieszti olimpiai kvalifikációs tornán.

Végleges a DAB menetrendje

Végleges a DAB menetrendje

2020. február 21. (péntek)

Amennyiben hét mérkőzésre kerül sor a DAB és az Újpest jégkorongozóinak párharcában, azt március 5-én rendezik meg a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.