A gyűlöletkeltés nagymesterei

2019. szeptember 4. (szerda) 18:36 - doszerk

A jobbikos Pintér Tamás névtelenül névtelen és arctalan oldalain rágalom és gyűlölet-hadjáratot indított a Fidesz-jelöltjei és támogatottjai ellen - írja az Újvárosi Valóság.

A párás tekintetű Celeb Tomika, először Palkovics Kata független jelöltet vette célba. Háromrészes cikksorozatban taglalták, hogy a cége milyen szörnyűségeket követett el, hogyan emelt árat, bla-bla…

Azért nem részletezzük, hogy minden egyes ostobaság helyett mi a valóság, mert ez nem a kibeszélőshow legújabb adása, ráadásul ennyi blődséget azért nyilván nem volt összehordani. Az igen gazdag fantáziával megáldott emberünk által elmondottakkal lényegében nem is kellene foglalkozni, annyira nívótlan megnyilvánulás ez részéről, hogy már nekünk kellemetlen. De azért egy dolgot nem árt, ha magukba vésnek a dunaújvárosiak: azt sem szabad elhinni, amit Pintér kérdez. Mert az, hogy nettó hazugsághalmazt tálalt eléjük, hogy szemrebbenés nélkül hazudott bele az arcukba egyébként nem méltó egy országgyűlési képviselőhöz. Mert lássuk be: semmi sem igaz az egész rémtörténetből.  Nem árt tudni, hogy 2019 június végén a Dunaújvárosi Kegyelet Bt visszaadta a temető üzemeltetését az önkormányzatnak, közbeszerzési eljárás megindítását kezdeményezték az ügyben. Tehát az új üzemeltető kiválasztásáig vállalta a cég a Dunaújvárosi Temető üzemeltetését, jelenleg még nincs kiválasztva, hogy ki üzemelteti a temetőt. Így aztán semmilyen következtetés ebből adódóan nem állja meg a helyét.  

Az sem meglepő hogy minden olyan hozzászólást, kommentet töröltek a rágalomhalmaz oldalán, akiknek ellentétes információjuk, véleményük van és nem a Pintér-mantrát tolják folyamatosan, hanem a tények ismeretében foglalnak állást az adott kérdésben. Egyébként annak van némi diszkrét bája, hogy Palkovics Katát támogató és a temetőt üzemeltető cég hozzászólást letöröltek, mindenkit kitiltottak, de így tesznek a jobbikos Pintér Tamás oldaláról is. Náluk semmilyen ellenvéleménynek nincs helye. Hiába, ilyenek voltak mindig is a fasiszták módszerei. Egyedül Palkovics Katának engedték meg – a látszat kedvéért – hogy hozzászóljon.

Palkovics Katalin, mint a Dunaújvárosi Kegyelet Kft ügyvezetője ezúton szeretnék reagálni az engem és társaságomat itt ért vádakra. Sajnos természetes, hogy „új indulóként” komoly támadások érnek a gyűlöletkampány jegyében. A korrekt tájékoztatás – ahogyan a bejegyzés írója hirdeti – természetesen nem állja meg a helyét, mivel a leginkább érintett felet, azaz engem meg sem keresett. A cikk arctalan és névtelen írója félinformációkat és komoly csúsztatásokat közöl, mely kifejezetten a lejáratásom céljából született. Úgy gondolom, hogy egy üzleti sérelmet politikai köntösbe öltöztetni több, mint gusztustalan, és nem korrekt.

Információink szerint a rágalmazó oldal egyik üzemeltetője Palkovicsék temetkezési konkurenciája, akik végre elérkezettnek látták az időt, hogy politikai ügyet csináljanak Palkovics Katalin indulásából, s felajánlották szolgálataikat a jobbikos Pintér Tamásnak.

Már a család sem szent számukra

Nem lepődtünk meg, hogy a másik fiatal és most induló képviselő-jelölt is a gyűlöletkampány áldozatává vált. De most kicsit tovább merészkedtek, mint eddig: nem csupán Vass Ádámot, a fiatal, tehetséges újságírót, hanem annak családját mocskolták be. Ezzel is igazolva, hogy akik cselekedni nem tudnak, azok mások lejáratásával próbálnak eredményt, népszerűséget elérni. Olyan sötét és mély gyalázkodásba, gyűlöletkeltésbe fogtak, ami csak a fasisztákra jellemző.

Közben még időnként azt is elfelejtik, hogy legalább a mostani szövetségeseiket ne gúnyolják ki. A baloldali érzelmű emberek valószínűleg felháborodnak azon, hogy jó poénnak tartják ahogy írják „ Munkásököl VASS ököl, oda üt ahova köll”- kezdetű cikküket, amelyben Vass Ádám családját gyalázzák.

A jobbikos Pintér a baloldali érzelmű embereket gúnyoltatja ki, a munkásokat alázza meg. Ez is azt mutatja, hogy a baloldali embereket a fasiszta szellemiségű jobbikos Pintér és bandája, csak ki akarja használni, de közben kinevetik, kigúnyolják, meggyalázzák őket. Vass Ádám felháborodva adott ki közleményt arról, hogy mennyire alantas és szánalmas módszerrel próbálják őt lejáratni, a családját állítva a célkeresztbe. 

Mindeközben Pintér Tamás a rendőrség ajtajában fotóztatja magát. Hogy ő ám feljelentést tett, mert bántják…Pedig csak arról szóltak a hírek, hogy személyesen összefüggésbe hozható egy bűncselekmény elkövetőjével. Ami egyáltalán nem rágalom, hiszen az ügy már bírósági szakaszban van.

Hobbi szinten jelent fel másokat, de mindegyik alaptalannak bizonyult

Pintér Tamásnak már több mint negyven feljelentése volt Dunaújváros a „szeretett városa” ellen, ahogy olvastuk Cserna Gábor polgármester közleményében, s eddig mindet elvesztette.

Ha kicsit másik oldalról nézzük a dolgot, legalább ebben kiéli a tenni akarását, ha már a képviselői munka nem gyümölcsöző számára. Szegény Tomikát egyébként nem szabad bántani, mert akkor bizony elszalad a rendőrbácsikhoz, hogy védjék meg. Az persze mellékes, hogy mindeközben a hordája tobzódik a gyűlölködés és gyűlöletkeltés mocskában.

És csak tényleg néhány kérdés, amire még sosem sikerült választ kapnunk. Drága Tomika-rajongó jobbikosok, mutassatok már egyetlen méternyi járdát, amit Pintérnek köszönhetünk. Hol van valami, amit ő hozott ide a városba? Hol van bármi is, ami előremutat? Nos?Mit tett ő eddig?

- ujvarosivalosg.hu -

A rovat további hírei: Politika

Süli János: a legkorszerűbb blokkok épülnek meg a Paks II. projekt keretében

Süli János: a legkorszerűbb blokkok épülnek meg a Paks II. projekt keretében

2019. november 07. (csütörtök)

A Paks II. projekt keretében a legkorszerűbb blokkok épülnek meg, nemzetközi együttműködésben - mondta Süli János, a Paksi Atomerőmű két új blokkjának tervezéséért, megépítéséért és üzembe helyezésért felelős tárca nélküli miniszterrel kedden, a Roszatom vezérigazggatójával tartott közös sajtótájékoztatón Pakson, miután áttekintették a projekt előrehaladását.

EP-választás - Közzétették a végleges eredményeket

EP-választás - Közzétették a végleges eredményeket

2019. október 29. (kedd)

Közzétették a május végi európai parlamenti (EP-) választás végleges eredményeit kedden Brüsszelben, amelyek szerint az átlagos részvételi arány 50,66 százalékos volt a közösségben.

Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában

Orbán: 1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában

2019. október 23. (szerda)

1956-ban is szabad és független Magyarországot akartunk magunknak a nemzetek Európájában - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök szerdán Budapesten, az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulója alkalmából a Zeneakadémián rendezett díszünnepségen.

Orbán: a kormány minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely erre kész

Orbán: a kormány minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely erre kész

2019. október 21. (hétfő)

A kormány álláspontja ismert: minden polgármesterrel és képviselőtestülettel együttműködik, amely maga is kész erre - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés őszi ülésszakát megnyitó, hétfői ülésén.

Az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el a magyar gazdaság Európában

Az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el a magyar gazdaság Európában

2019. október 19. (szombat)

Várakozásokon felül teljesített és Európában az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el tavaly a magyar gazdaság – írta a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a napokban közzétett jelentésében. Az értékelés szerint a magyar jövedelem szintje látványos felzárkózást mutat a fejlett gazdaságokhoz képest. A munkabérek gyors ütemben növekednek, míg a munkanélküliségi ráta történelmileg alacsony szintre mérséklődött - írja a hirado.hu.

Csaknem 8 milliárdos támogatási igény érkezett a falusi csokra

Csaknem 8 milliárdos támogatási igény érkezett a falusi csokra

2019. október 16. (szerda)

Eddig csaknem 1500 kérelem érkezett a falusi családi otthonteremtési kedvezményre (csok), mintegy 8 milliárd forint értékben.

Jó bizonyítványt állít ki a magyar gazdaságról az IMF jelentése

Jó bizonyítványt állít ki a magyar gazdaságról az IMF jelentése

2019. október 15. (kedd)

Egyre erősödő kihívásokkal terhelt világgazdasági környezetben várakozásokon felül teljesített, és Európában az egyik legmagasabb növekedési ütemet érte el 2018-ban a magyar gazdaság - állapította meg az IMF küldöttsége a tagsági szerződés négyes cikkelye alapján végzett felülvizsgálat eredményét összefoglaló jelentése.