A gyűlöletkeltés nagymesterei

2019. szeptember 4. (szerda) 18:36 - doszerk

A jobbikos Pintér Tamás névtelenül névtelen és arctalan oldalain rágalom és gyűlölet-hadjáratot indított a Fidesz-jelöltjei és támogatottjai ellen - írja az Újvárosi Valóság.

A párás tekintetű Celeb Tomika, először Palkovics Kata független jelöltet vette célba. Háromrészes cikksorozatban taglalták, hogy a cége milyen szörnyűségeket követett el, hogyan emelt árat, bla-bla…

Azért nem részletezzük, hogy minden egyes ostobaság helyett mi a valóság, mert ez nem a kibeszélőshow legújabb adása, ráadásul ennyi blődséget azért nyilván nem volt összehordani. Az igen gazdag fantáziával megáldott emberünk által elmondottakkal lényegében nem is kellene foglalkozni, annyira nívótlan megnyilvánulás ez részéről, hogy már nekünk kellemetlen. De azért egy dolgot nem árt, ha magukba vésnek a dunaújvárosiak: azt sem szabad elhinni, amit Pintér kérdez. Mert az, hogy nettó hazugsághalmazt tálalt eléjük, hogy szemrebbenés nélkül hazudott bele az arcukba egyébként nem méltó egy országgyűlési képviselőhöz. Mert lássuk be: semmi sem igaz az egész rémtörténetből.  Nem árt tudni, hogy 2019 június végén a Dunaújvárosi Kegyelet Bt visszaadta a temető üzemeltetését az önkormányzatnak, közbeszerzési eljárás megindítását kezdeményezték az ügyben. Tehát az új üzemeltető kiválasztásáig vállalta a cég a Dunaújvárosi Temető üzemeltetését, jelenleg még nincs kiválasztva, hogy ki üzemelteti a temetőt. Így aztán semmilyen következtetés ebből adódóan nem állja meg a helyét.  

Az sem meglepő hogy minden olyan hozzászólást, kommentet töröltek a rágalomhalmaz oldalán, akiknek ellentétes információjuk, véleményük van és nem a Pintér-mantrát tolják folyamatosan, hanem a tények ismeretében foglalnak állást az adott kérdésben. Egyébként annak van némi diszkrét bája, hogy Palkovics Katát támogató és a temetőt üzemeltető cég hozzászólást letöröltek, mindenkit kitiltottak, de így tesznek a jobbikos Pintér Tamás oldaláról is. Náluk semmilyen ellenvéleménynek nincs helye. Hiába, ilyenek voltak mindig is a fasiszták módszerei. Egyedül Palkovics Katának engedték meg – a látszat kedvéért – hogy hozzászóljon.

Palkovics Katalin, mint a Dunaújvárosi Kegyelet Kft ügyvezetője ezúton szeretnék reagálni az engem és társaságomat itt ért vádakra. Sajnos természetes, hogy „új indulóként” komoly támadások érnek a gyűlöletkampány jegyében. A korrekt tájékoztatás – ahogyan a bejegyzés írója hirdeti – természetesen nem állja meg a helyét, mivel a leginkább érintett felet, azaz engem meg sem keresett. A cikk arctalan és névtelen írója félinformációkat és komoly csúsztatásokat közöl, mely kifejezetten a lejáratásom céljából született. Úgy gondolom, hogy egy üzleti sérelmet politikai köntösbe öltöztetni több, mint gusztustalan, és nem korrekt.

Információink szerint a rágalmazó oldal egyik üzemeltetője Palkovicsék temetkezési konkurenciája, akik végre elérkezettnek látták az időt, hogy politikai ügyet csináljanak Palkovics Katalin indulásából, s felajánlották szolgálataikat a jobbikos Pintér Tamásnak.

Már a család sem szent számukra

Nem lepődtünk meg, hogy a másik fiatal és most induló képviselő-jelölt is a gyűlöletkampány áldozatává vált. De most kicsit tovább merészkedtek, mint eddig: nem csupán Vass Ádámot, a fiatal, tehetséges újságírót, hanem annak családját mocskolták be. Ezzel is igazolva, hogy akik cselekedni nem tudnak, azok mások lejáratásával próbálnak eredményt, népszerűséget elérni. Olyan sötét és mély gyalázkodásba, gyűlöletkeltésbe fogtak, ami csak a fasisztákra jellemző.

Közben még időnként azt is elfelejtik, hogy legalább a mostani szövetségeseiket ne gúnyolják ki. A baloldali érzelmű emberek valószínűleg felháborodnak azon, hogy jó poénnak tartják ahogy írják „ Munkásököl VASS ököl, oda üt ahova köll”- kezdetű cikküket, amelyben Vass Ádám családját gyalázzák.

A jobbikos Pintér a baloldali érzelmű embereket gúnyoltatja ki, a munkásokat alázza meg. Ez is azt mutatja, hogy a baloldali embereket a fasiszta szellemiségű jobbikos Pintér és bandája, csak ki akarja használni, de közben kinevetik, kigúnyolják, meggyalázzák őket. Vass Ádám felháborodva adott ki közleményt arról, hogy mennyire alantas és szánalmas módszerrel próbálják őt lejáratni, a családját állítva a célkeresztbe. 

Mindeközben Pintér Tamás a rendőrség ajtajában fotóztatja magát. Hogy ő ám feljelentést tett, mert bántják…Pedig csak arról szóltak a hírek, hogy személyesen összefüggésbe hozható egy bűncselekmény elkövetőjével. Ami egyáltalán nem rágalom, hiszen az ügy már bírósági szakaszban van.

Hobbi szinten jelent fel másokat, de mindegyik alaptalannak bizonyult

Pintér Tamásnak már több mint negyven feljelentése volt Dunaújváros a „szeretett városa” ellen, ahogy olvastuk Cserna Gábor polgármester közleményében, s eddig mindet elvesztette.

Ha kicsit másik oldalról nézzük a dolgot, legalább ebben kiéli a tenni akarását, ha már a képviselői munka nem gyümölcsöző számára. Szegény Tomikát egyébként nem szabad bántani, mert akkor bizony elszalad a rendőrbácsikhoz, hogy védjék meg. Az persze mellékes, hogy mindeközben a hordája tobzódik a gyűlölködés és gyűlöletkeltés mocskában.

És csak tényleg néhány kérdés, amire még sosem sikerült választ kapnunk. Drága Tomika-rajongó jobbikosok, mutassatok már egyetlen méternyi járdát, amit Pintérnek köszönhetünk. Hol van valami, amit ő hozott ide a városba? Hol van bármi is, ami előremutat? Nos?Mit tett ő eddig?

- ujvarosivalosg.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Koronavírus: 678 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, elhunyt 6 beteg

Koronavírus: 678 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, elhunyt 6 beteg

2020. április 04. (szombat)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 678 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 6 krónikus beteg.

Vírus: már 623 fő az azonosított fertőzöttek száma – és 5 beteg hunyt el

Vírus: már 623 fő az azonosított fertőzöttek száma – és 5 beteg hunyt el

2020. április 03. (péntek)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 623 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt újabb 5 idős krónikus beteg, emellett 43 főre emelkedett a gyógyultak száma is.

Járvány: 585 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, egy beteg elhunyt, 42 gyógyult

Járvány: 585 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma, egy beteg elhunyt, 42 gyógyult

2020. április 02. (csütörtök)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 585 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy idős beteg, míg a gyógyultak száma 42 főre emelkedett.

Járvány: 525 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma – 4 idős beteg hunyt el (FRISSÍTVE!)

Járvány: 525 főre nőtt az azonosított fertőzöttek száma – 4 idős beteg hunyt el (FRISSÍTVE!)

2020. április 01. (szerda)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 525 főre nőtt a hazánkban azonosított fertőzöttek száma;  az elhunytak száma 20 főre emelkedett, négy idős, krónikus betegséggel küzdő, ember halt meg. Frissítés: megjelent a megyei mutatók vírustérképe - Fejérben 

Közzétették a koronavírus-fertőzésben elhunytak korát, nemét és alapbetegségeit is

Közzétették a koronavírus-fertőzésben elhunytak korát, nemét és alapbetegségeit is

2020. március 31. (kedd)

Nyilvánossá vált annak a 16 elhunytnak a kora, neme és alapbetegsége is, akik az elmúlt időszakban veszítették életüket Magyarországon koronavírus-fertőzés miatt.

Nincs szükség új lakcímkártyára a kijárási korlátozás miatt

Nincs szükség új lakcímkártyára a kijárási korlátozás miatt

2020. március 31. (kedd)

Nem szükséges új lakcímkártya készítése abban az esetben, ha a kijárási korlátozás időtartama alatt nem az állandó, bejelentett lakcímen tartózkodunk.

Vírus: 492 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb beteg

Vírus: 492 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb beteg

2020. március 31. (kedd)

Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Emellett 34 főről 37 főre nőtt a gyógyultak száma is.