Hibátlan Tízpróbások

2019. szeptember 8. (vasárnap) 14:25 - spigott

A Tízpróbások együttese nyerte a harmadik alkalommal megrendezett Vitalsport Foci Kupát a DLSZ Arénában.

Nyolc együttes részvételével rendezték meg szombaton a III. Vitalsport Foci Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelmeit a DLSZ Arénában. A viadal első szakaszában két négyes csoportba osztva mérték össze egymással erejüket a csapatok, s harcoltak nagyot az elődöntőt jelentő első két hely megszerzéséért. Az A-jelű négyesből a BLD és a Multisteel Hungary, míg a "B" csoportból a Tízpróbások és a Green-Go együttesei jutottak végül tovább, s játszhattak a fináléba jutásért. Előbb azonban az FC Fakabát 3-0-ra legyőzte a Real Concord gárdáját a hetedik helyért, majd a B.T. Mirage gárdája aratott nagyon sima, 8-0-s sikert a Szöglet FC ellen az ötödik helyért lejátszott összecsapáson.

Kép: DO-archív

Az első elődöntőben a Green-Go nagy csatában, 2-1-re legyőzte a BLD együttesét, majd a Tízpróbások aratott 2-0-s sikert a Multisteel Hungary ellen, így a B-csoport első két helyezettje játszhatta a sorozat döntőjét. A bronzmérkőzésen a BLD 1-0-ra legyőzte a Multisteel Hungary gárdáját, míg a Tízpróbások a csoportkör után a fináléban is felül tudták múlni a Green-Go formációját (3-1), így idén ők örülhettek a Vitalsport Kupa megnyerésének.

A III. Vitalsport Foci Kupa végeredménye: 1. Tízpróbások, 2. Green-Go, 3. BLD, 4. Multisteel Hungary, 5. B.T. Mirage, 6. Szöglet FC, 7. FC Fakabát, 8. Real Concord.

Különdíjak

Legjobb játékos: Petrás Gábor (Tízpróbások)
Legjobb kapus: Fügedi István (Green-Go)
Gólkirály: Brand Balázs (B.T. Mirage)
DLSZ+ díj: Horváth Róbert (Decathlon Áruház részlegvezető)
Miklós István díj: Csajtai Zoltán (Tízpróbások)

A torna részletes eredménysora

A rovat további hírei: Sport

Négy között a válogatott

Négy között a válogatott

2020. január 22. (szerda)

A várakozásoknak megfelelő sima győzelmet aratott a magyar női vízilabda válogatott a franciák ellen lejátszott Európa-bajnoki negyeddöntőben.

Győzelemmel kezdett a DAB

Győzelemmel kezdett a DAB

2020. január 21. (kedd)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es sikert a DEAC elleni mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata az Erste Liga felsőházának első fordulójában.

A város továbbra is az akadémia mögött áll

A város továbbra is az akadémia mögött áll

2020. január 21. (kedd)

Biztosított a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia NB I-es szereplésnek háttere, derült ki Barta Endre alpolgármester és Mátyás Gábor ügyvezető ma délutáni sajtótájékoztatóján.

A Veszprém ellen nem megy

A Veszprém ellen nem megy

2020. január 21. (kedd)

Az idei szezonban másodszor is legyőzte a sereghajtó Veszprém a Dunaferrt, s ez könnyen a felsőházról szőtt álmok végét jelentheti futsalosaink számára.

Címvédés a hölgyeknél

Címvédés a hölgyeknél

2020. január 20. (hétfő)

A hölgyek mezőnyében a Híd-Unió SE, míg a férfiaknál a Komló csapata nyerte a hétvégén megrendezett Mikulás Kupa elnevezésű kézilabda torna küzdelmeit.

Kötelező a győzelem

Kötelező a győzelem

2020. január 20. (hétfő)

Amennyiben komoly gondolja felsőházi szereplését a Dunaferr DUE Dutrade FC futsal csapata, úgy győznie kell ma este hét órától a Veszprém elleni hazai bajnokin.

Gálameccs a szerbek ellen

Gálameccs a szerbek ellen

2020. január 19. (vasárnap)

Gólt sem kapott utolsó csoportmérkőzésén a magyar női vízilabda válogatott a budapesti Európa-bajnokságon.