Hibátlan Tízpróbások

2019. szeptember 8. (vasárnap) 14:25 - spigott

A Tízpróbások együttese nyerte a harmadik alkalommal megrendezett Vitalsport Foci Kupát a DLSZ Arénában.

Nyolc együttes részvételével rendezték meg szombaton a III. Vitalsport Foci Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelmeit a DLSZ Arénában. A viadal első szakaszában két négyes csoportba osztva mérték össze egymással erejüket a csapatok, s harcoltak nagyot az elődöntőt jelentő első két hely megszerzéséért. Az A-jelű négyesből a BLD és a Multisteel Hungary, míg a "B" csoportból a Tízpróbások és a Green-Go együttesei jutottak végül tovább, s játszhattak a fináléba jutásért. Előbb azonban az FC Fakabát 3-0-ra legyőzte a Real Concord gárdáját a hetedik helyért, majd a B.T. Mirage gárdája aratott nagyon sima, 8-0-s sikert a Szöglet FC ellen az ötödik helyért lejátszott összecsapáson.

Kép: DO-archív

Az első elődöntőben a Green-Go nagy csatában, 2-1-re legyőzte a BLD együttesét, majd a Tízpróbások aratott 2-0-s sikert a Multisteel Hungary ellen, így a B-csoport első két helyezettje játszhatta a sorozat döntőjét. A bronzmérkőzésen a BLD 1-0-ra legyőzte a Multisteel Hungary gárdáját, míg a Tízpróbások a csoportkör után a fináléban is felül tudták múlni a Green-Go formációját (3-1), így idén ők örülhettek a Vitalsport Kupa megnyerésének.

A III. Vitalsport Foci Kupa végeredménye: 1. Tízpróbások, 2. Green-Go, 3. BLD, 4. Multisteel Hungary, 5. B.T. Mirage, 6. Szöglet FC, 7. FC Fakabát, 8. Real Concord.

Különdíjak

Legjobb játékos: Petrás Gábor (Tízpróbások)
Legjobb kapus: Fügedi István (Green-Go)
Gólkirály: Brand Balázs (B.T. Mirage)
DLSZ+ díj: Horváth Róbert (Decathlon Áruház részlegvezető)
Miklós István díj: Csajtai Zoltán (Tízpróbások)

A torna részletes eredménysora

A rovat további hírei: Sport

Három héten belül döntenek az új időpontról

Három héten belül döntenek az új időpontról

2020. március 28. (szombat)

A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) várhatóan három héten belül dönt a jövő évre halasztott tokiói ötkarikás játékok pontos dátumáról.

Halasztott az EHF is

Halasztott az EHF is

2020. március 28. (szombat)

Az Európai Kézilabda Szövetség közzétette a koronavírus-járvány miatt hozott, Eb- és vb-selejtezőkkel, valamint az európai kupamérkőzésekkel és versenyekkel kapcsolatos döntéseit.

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

MOB: az olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették

2020. március 27. (péntek)

A tokiói olimpiát nem eltörölték, hanem megmentették - mondta Kulcsár Krisztián, a szervezet elnöke és Vékássy Bálint főtitkár a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) által készített videóban, amelyben a sportvezetők a magyar sajtó kérdéseire válaszoltak az idei ötkarikás játékok halasztását követően. A MOB a koronavírus-járvány miatt, az újságírók egészségének megóvását is szem előtt tartva döntött az interjú ezen formája mellett.

Szövetségi támogatás

Szövetségi támogatás

2020. március 27. (péntek)

A Fejér Megyei Kézilabda Szövetség is segíti a kórházunkat a koronavírus-járvány elleni védekezésben.

Dolgoznak tovább a kenusok

Dolgoznak tovább a kenusok

2020. március 26. (csütörtök)

Jó döntésnek tartja a tokiói ötkarikás játékok 2021-re halasztását Pető Zsolt, a Dunaferr SE kajak-kenu szakosztályának elnöke.

Várakozó állásponton

Várakozó állásponton

2020. március 26. (csütörtök)

Egyelőre leálltak a munkával, s reménykedve várják a javuló híreket a Dunaferr SE tornászai.

A túlélés az elsődleges cél!

A túlélés az elsődleges cél!

2020. március 25. (szerda)

Az egyesület ügyvezető elnöke szerint komoly kompromisszumokat kell kötniük azért, hogy a Dunaferr SE átvészelje a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetet.