Hibátlan Tízpróbások

2019. szeptember 8. (vasárnap) 14:25 - spigott

A Tízpróbások együttese nyerte a harmadik alkalommal megrendezett Vitalsport Foci Kupát a DLSZ Arénában.

Nyolc együttes részvételével rendezték meg szombaton a III. Vitalsport Foci Kupa elnevezésű kispályás labdarúgó torna küzdelmeit a DLSZ Arénában. A viadal első szakaszában két négyes csoportba osztva mérték össze egymással erejüket a csapatok, s harcoltak nagyot az elődöntőt jelentő első két hely megszerzéséért. Az A-jelű négyesből a BLD és a Multisteel Hungary, míg a "B" csoportból a Tízpróbások és a Green-Go együttesei jutottak végül tovább, s játszhattak a fináléba jutásért. Előbb azonban az FC Fakabát 3-0-ra legyőzte a Real Concord gárdáját a hetedik helyért, majd a B.T. Mirage gárdája aratott nagyon sima, 8-0-s sikert a Szöglet FC ellen az ötödik helyért lejátszott összecsapáson.

Kép: DO-archív

Az első elődöntőben a Green-Go nagy csatában, 2-1-re legyőzte a BLD együttesét, majd a Tízpróbások aratott 2-0-s sikert a Multisteel Hungary ellen, így a B-csoport első két helyezettje játszhatta a sorozat döntőjét. A bronzmérkőzésen a BLD 1-0-ra legyőzte a Multisteel Hungary gárdáját, míg a Tízpróbások a csoportkör után a fináléban is felül tudták múlni a Green-Go formációját (3-1), így idén ők örülhettek a Vitalsport Kupa megnyerésének.

A III. Vitalsport Foci Kupa végeredménye: 1. Tízpróbások, 2. Green-Go, 3. BLD, 4. Multisteel Hungary, 5. B.T. Mirage, 6. Szöglet FC, 7. FC Fakabát, 8. Real Concord.

Különdíjak

Legjobb játékos: Petrás Gábor (Tízpróbások)
Legjobb kapus: Fügedi István (Green-Go)
Gólkirály: Brand Balázs (B.T. Mirage)
DLSZ+ díj: Horváth Róbert (Decathlon Áruház részlegvezető)
Miklós István díj: Csajtai Zoltán (Tízpróbások)

A torna részletes eredménysora

A rovat további hírei: Sport

Ezúttal nem volt esély

Ezúttal nem volt esély

2019. szeptember 22. (vasárnap)

Az első félidőben még tartotta magát, ám végül súlyos vereséget szenvedett a DKKA U19-es csapata a Kozármisleny elleni felnőtt NB I/B-s találkozón.

Jó folytatásban bíznak az Acélbikák!

Jó folytatásban bíznak az Acélbikák!

2019. szeptember 22. (vasárnap)

Csak a győzelem lehet a célja a Fehérvári Titánok elleni hazai mérkőzésen a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának.

Döntetlen a fővárosban

Döntetlen a fővárosban

2019. szeptember 21. (szombat)

Végletekig kiélezett csatában ért el 27-27-es döntetlent az MTK otthonában lejátszott bajnoki találkozón a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Nagy csaták a műfüvön

Nagy csaták a műfüvön

2019. szeptember 21. (szombat)

Már csak az éllovas Tízpróbások együttese nem veszített pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Rangadó vár a Kohászra

Rangadó vár a Kohászra

2019. szeptember 21. (szombat)

Nehéz feladat előtt állnak a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapatának játékosai az MTK elleni fővárosi bajnokin.

Továbbra is száz százalékos a DAB!

Továbbra is száz százalékos a DAB!

2019. szeptember 20. (péntek)

A jégkorong Erste Liga harmadik fordulójában a végig nagyszerűen játszó Acélbikák három góllal győzték le a Debrecen gárdáját.

Kiütéssel az élre!

Kiütéssel az élre!

2019. szeptember 20. (péntek)

Tizenegy gólos győzelmet aratva állt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának élére a Ködi Generál Kft. együttese a sorozat harmadik fordulójában.