Jól kezdett az utánpótlás

2019. szeptember 19. (csütörtök) 8:15 - spigott

Három fordulót követően a negyedik helyen áll a bajnokságban a Dunaújvárosi Acélbikák U21-es jégkorong csapata.

Idén nemcsak a felnőtt csapatot, hanem U21-es együttest is igyekeztek megerősíteni a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. A tavalyi szezonban nyolcadik helyezett gárda nem is kezdte rosszul az új szezont, hiszen eddig három találkozót játszott, s ezekből kettőt sikerült megnyernie. Borbás Gergely és Láng Zoltán tanítványai Debrecenben kezdték az új szezont, s vívtak nagy csatát vetélytársukkal úgy, hogy az 58. percig egálra álltak a felek. A véghajrában azonban Ambrus Ervin és Barna Dávid is bevette a DEAC ketrecét, így a mieink végül 5-3-as győzelemnek örülhettek.

Ezt követte az UTE elleni hazai összecsapás, melynek egyik főszereplője kapusunk, Pinczés Bendegúz volt. a DAB felnőtt együttesének második számú hálóőre ugyanis a ketrecére zúduló negyvenhárom lövés mindegyikét hárítani tudta, s ez remek alapot jelentett az újabb sikerhez. A túloldalon ugyanis a társak négy alkalommal is mattolni tudták az újpesti védelmet, így fiataljaink két mérkőzést követően hat ponttal álltak a tabella élén.

Képek: DO-archív

A harmadik fordulóban a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor Akadémia együttese látogatott Dunaújvárosba, s itt azért óriási bravúrt jelentett volna a pontszerzés a dunaújvárosi fiatalok számára. A vendégek sokkal veszélyesebben is játszottak együttesünknél, ám ennek ellenére a mérkőzés derekán még 2-0-s hazai előnyt mutatott az eredményjelző. A fehérváriak azonban tudtak fokozni a tempón, s még a második harmadban fordítottak, majd a harmadik húsz percben újabb négy gólt szerezve arattak 7-2-es sikert. Az Acélbikák U21-es csapata jelenleg a negyedik helyen áll a tabellán, s jövő hét hétfőn a nyolcadik DVTK otthonában folytatja a bajnoki küzdelmeket.

A rovat további hírei: Sport

Bravúros hazai siker

Bravúros hazai siker

2019. december 09. (hétfő)

Parádés második harmaddal alapozta meg bravúros győzelmét a Komárom elleni bajnokin a DUE-RFT floorball csapata.

Kassai öröm Dunaújvárosban!

Kassai öröm Dunaújvárosban!

2019. december 08. (vasárnap)

Minden meccsét megnyerve hódította el a Santa Claus Kupa első helyét a Kassa U10-es jégkorong csapata.

Biztos siker idegenben

Biztos siker idegenben

2019. december 08. (vasárnap)

Szettveszteség nélkül aratott győzelmet a székesfehérvári bajnoki mérkőzésén a Dunaferr SE röplabda csapata.

Kupagyőztes a DUE-Maarsk Graphics!

Kupagyőztes a DUE-Maarsk Graphics!

2019. december 08. (vasárnap)

Heroikus küzdelemben, ötméteresekkel aratott 13-12-es győzelmet az UVSE elleni Magyar Kupa fináléban a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata!

Látogatás a sereghajtónál

Látogatás a sereghajtónál

2019. december 08. (vasárnap)

A megyeszékhelyen folytatja a bajnoki küzdelmeket ma délután négy órától a Dunaferr SE röplabda csapata.

Végül sima vereség

Végül sima vereség

2019. december 07. (szombat)

A hajrában esett szét teljesen a Dunaújvárosi Acélbikák csapata Gyergyószentmiklóson, így nem kerülhette el az újabb vereséget.

Kupadöntős egyetemisták!

Kupadöntős egyetemisták!

2019. december 07. (szombat)

A Szentes elleni sima győzelemmel jutott be a Magyar Kupa fináléjába a DUE-Maarsk Graphics női vízilabda csapata, mely vasárnap a címvédő UVSE ellen játszhat az aranyéremért.