Kiütéssel az élre!

2019. szeptember 20. (péntek) 13:04 - spigott

Tizenegy gólos győzelmet aratva állt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának élére a Ködi Generál Kft. együttese a sorozat harmadik fordulójában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának harmadik fordulója. A DLSZ Arénában lejátszott mérkőzéseken először az eddig hibátlan Ködi Generál mérte össze erejét a pont nélkül álló Szil-Ker Ablakkal, s aratott végül nagyon sima, 14-3-as sikert úgy, hogy már az első félidő után öt góllal, 6-1-re vezetett. A nap második meccse sem hozott túl nagy küzdelmet, mert a Solarwelt-Dunabiztos 1-0-s első félidei vezetés után 6-1-re legyőzte a Hardferr Bau gárdáját, s ezzel nemcsak befogta, hanem jobb gólarányának köszönhetően le is előzte csütörtöki ellenfelét.

Kép: DO-archív

A forduló záró találkozóján a Dunaferr és a GBB Zrt. együttesei néztek egymással farkasszemet, s bár utóbbi szerzett vezetést még az első félidőben, a Dunaferr erre három találattal válaszolva tudott fordítani a 30. percig. A folytatásban nagy erőket mozgósított a GBB a felzárkózásért, s bár a 48. percben szépített, tovább már nem jutott, így a Dunaferr végül nagy csatában, de behúzta a meccset, s 3-2-es sikerének köszönhetően megtartotta harmadik helyét a táblázaton.

Eredmények
Szil-Ker Ablak – Ködi Generál Kft. 3-14 (1-6)
Solarwelt-Dunabiztos – Hardferr Bau Kft. 6-1 (1-0)
Dunaferr – GBB Zrt. 3-2 (1-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1 Ködi Generál Kft. 9 pont, 2. SZP-Asztalos 9 pont, 3. Dunaferr 6 pont, 4. Solarwelt-Dunabiztos 3 pont, 5. Karmacsi Autó FC 3 pont, 6. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 7. GBB Zrt. 0 pont, 8. Fejó-Therm Kft. 0 pont, 9. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Világbajnoki bronz Grúziából

Világbajnoki bronz Grúziából

2019. október 17. (csütörtök)

Egy harmadik és egy ötödik helyezéssel zárták a Veterán Kötött- és Szabadfogású Világbajnokságot a dunaújvárosi birkózók.

Kupameccs előtt a röplabdázóink

Kupameccs előtt a röplabdázóink

2019. október 17. (csütörtök)

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első fordulójában a Dunaferr SE csapata a Szolnoki Röplabda Klubot fogadja.

Bravúros pontszerzés Debrecenben

Bravúros pontszerzés Debrecenben

2019. október 16. (szerda)

Óriásit küzdött, s nagyon értékes pontot szerzett Debrecenben a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata.

Sűrűsödő élmezőny

Sűrűsödő élmezőny

2019. október 16. (szerda)

Elmaradtak a nagy küzdelmek a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályának hetedik fordulójában.

Nehéz meccs vár a Kohászra

Nehéz meccs vár a Kohászra

2019. október 16. (szerda)

Az idei szezonban még veretlen Debrecen ellen lép pályára ma este hat órától a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt együttese.

Újra nyert a DAB!

Újra nyert a DAB!

2019. október 15. (kedd)

Korán hátrányba került, ám végül 4-2-es sikert aratott a Hokiklub Budapest elleni hazai találkozón a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Nem hibázott a Karmacsi

Nem hibázott a Karmacsi

2019. október 15. (kedd)

Újabb sima győzelemnek örülhetett a címvédő a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályában.