Kiütéssel az élre!

2019. szeptember 20. (péntek) 13:04 - spigott

Tizenegy gólos győzelmet aratva állt a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának élére a Ködi Generál Kft. együttese a sorozat harmadik fordulójában.

Három összecsapással folytatódott és fejeződött is be egyben csütörtökön este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának harmadik fordulója. A DLSZ Arénában lejátszott mérkőzéseken először az eddig hibátlan Ködi Generál mérte össze erejét a pont nélkül álló Szil-Ker Ablakkal, s aratott végül nagyon sima, 14-3-as sikert úgy, hogy már az első félidő után öt góllal, 6-1-re vezetett. A nap második meccse sem hozott túl nagy küzdelmet, mert a Solarwelt-Dunabiztos 1-0-s első félidei vezetés után 6-1-re legyőzte a Hardferr Bau gárdáját, s ezzel nemcsak befogta, hanem jobb gólarányának köszönhetően le is előzte csütörtöki ellenfelét.

Kép: DO-archív

A forduló záró találkozóján a Dunaferr és a GBB Zrt. együttesei néztek egymással farkasszemet, s bár utóbbi szerzett vezetést még az első félidőben, a Dunaferr erre három találattal válaszolva tudott fordítani a 30. percig. A folytatásban nagy erőket mozgósított a GBB a felzárkózásért, s bár a 48. percben szépített, tovább már nem jutott, így a Dunaferr végül nagy csatában, de behúzta a meccset, s 3-2-es sikerének köszönhetően megtartotta harmadik helyét a táblázaton.

Eredmények
Szil-Ker Ablak – Ködi Generál Kft. 3-14 (1-6)
Solarwelt-Dunabiztos – Hardferr Bau Kft. 6-1 (1-0)
Dunaferr – GBB Zrt. 3-2 (1-1)

Az Acerbis Osztály állása: 1 Ködi Generál Kft. 9 pont, 2. SZP-Asztalos 9 pont, 3. Dunaferr 6 pont, 4. Solarwelt-Dunabiztos 3 pont, 5. Karmacsi Autó FC 3 pont, 6. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 7. GBB Zrt. 0 pont, 8. Fejó-Therm Kft. 0 pont, 9. Szil-Ker Ablak 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.