Nagy csaták a műfüvön

2019. szeptember 21. (szombat) 13:16 - spigott

Már csak az éllovas Tízpróbások együttese nem veszített pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapást rendeztek meg pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában. A harmadik forduló zárómérkőzésein először a Gyalog Galopp és a Varázs Kép együttesei léptek pályára a DLSZ Arénában, s bár utóbbiak már az első félidőt követően 2-0-ra vezettek, a fordulás után a kapu előtt pontosabb Gyalog Galopp nemcsak egyenlített, hanem bő tíz perccel a meccs vége előtt a győztes gólt is megszerezte (3-2).

Este hét órától két hárompontos csapat, a Papa SE és az Irapuato játékosai húztak szerelést, s vívtak egymással rendkívül kiélezett, nagy csatát. A Papa SE kezdett jobban, ám hiába vezetett kétszer is két góllal, ellenfele rendre utolérte Kéring Péteréket. Már-már úgy tűnt, hogy 4-4-es döntetlennel ér véget a találkozó, mikor az utolsó előtti percben Felföldi Zsolt is megszerezte második találatát, így a Papa SE örülhetett végül az 5-4-es sikernek.

Kép: DO-archív

A forduló utolsó találkozóját az eddig hibátlan Multisteel Hungary, valamint az ötödik Kemi-Ker játszotta. Az előzmények alapján előbbi számított az esélyesebbnek, ám a Kemi-Ker összeszedett játékkal, valamint Szabó Szabolcs két találatának köszönhetően végül 3-1-es sikert aratva szerezte meg a három pontot.

Eredmények
Gyalog Galopp – Varázs Kép 3-2 (0-2)
Papa SE – PW-Shield Kft. 5-4 (2-1)
Multisteel Hungary – Kemi-Ker Kft. 1-3 (0-2)

A Campus Osztály állása a 3. forduló után: 1. Tízpróbások 9 pont, 2. Multisteel Hungary 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 4. Papa SE 6 pont, 5. Gyalog Galopp 4 pont, 6. PW-Shield Kft. 3 pont, 7. Varázs Kép 3 pont, 8. Irapuato 3 pont, 9. Akrasz-Bau SE 2 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Már Tokióig terveznek

Már Tokióig terveznek

2020. május 29. (péntek)

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének felkérésére Hüttner Csaba, és Weisz Róbert szövetségi kapitányok már júniusra beterjesztik a tokiói olimpiáig tartó felkészülési programokat és válogatási elveket.

Júniusban rendezik a tisztújító közgyűlést

Júniusban rendezik a tisztújító közgyűlést

2020. május 29. (péntek)

Az elnökségi ülésen eldőlt, hogy június 20-án rendezik a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) tisztújító közgyűlését.

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.