Nagy csaták a műfüvön

2019. szeptember 21. (szombat) 13:16 - spigott

Már csak az éllovas Tízpróbások együttese nem veszített pontot a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában.

Három összecsapást rendeztek meg pénteken este a városi kispályás labdarúgó bajnokság Campus Osztályában. A harmadik forduló zárómérkőzésein először a Gyalog Galopp és a Varázs Kép együttesei léptek pályára a DLSZ Arénában, s bár utóbbiak már az első félidőt követően 2-0-ra vezettek, a fordulás után a kapu előtt pontosabb Gyalog Galopp nemcsak egyenlített, hanem bő tíz perccel a meccs vége előtt a győztes gólt is megszerezte (3-2).

Este hét órától két hárompontos csapat, a Papa SE és az Irapuato játékosai húztak szerelést, s vívtak egymással rendkívül kiélezett, nagy csatát. A Papa SE kezdett jobban, ám hiába vezetett kétszer is két góllal, ellenfele rendre utolérte Kéring Péteréket. Már-már úgy tűnt, hogy 4-4-es döntetlennel ér véget a találkozó, mikor az utolsó előtti percben Felföldi Zsolt is megszerezte második találatát, így a Papa SE örülhetett végül az 5-4-es sikernek.

Kép: DO-archív

A forduló utolsó találkozóját az eddig hibátlan Multisteel Hungary, valamint az ötödik Kemi-Ker játszotta. Az előzmények alapján előbbi számított az esélyesebbnek, ám a Kemi-Ker összeszedett játékkal, valamint Szabó Szabolcs két találatának köszönhetően végül 3-1-es sikert aratva szerezte meg a három pontot.

Eredmények
Gyalog Galopp – Varázs Kép 3-2 (0-2)
Papa SE – PW-Shield Kft. 5-4 (2-1)
Multisteel Hungary – Kemi-Ker Kft. 1-3 (0-2)

A Campus Osztály állása a 3. forduló után: 1. Tízpróbások 9 pont, 2. Multisteel Hungary 6 pont, 3. Kemi-Ker Kft. 6 pont, 4. Papa SE 6 pont, 5. Gyalog Galopp 4 pont, 6. PW-Shield Kft. 3 pont, 7. Varázs Kép 3 pont, 8. Irapuato 3 pont, 9. Akrasz-Bau SE 2 pont, 10. B.T. Mirage 1 pont.

A rovat további hírei: Sport

Újabb parádés győzelem!

Újabb parádés győzelem!

2019. október 19. (szombat)

Rendkívül izgalmas, magas hőfokú mérkőzésen győzték le a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói a Gyergyói HK együttesét.

Rangadóval folytatják a bajnokságot

Rangadóval folytatják a bajnokságot

2019. október 19. (szombat)

Az ötödik helyezett Dunaújváros PASE labdarúgói a hatodik Budapest Honvéd II. gárdáját látják vendégül vasárnap délután az NB III Közép Csoportjában.

Nem pihennek az Acélbikák

Nem pihennek az Acélbikák

2019. október 19. (szombat)

Az Újpesten aratott 3-1-es győzelem után ma már a Gyergyói HK ellen korcsolyáznak jégre a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói.

Remek siker Újpesten

Remek siker Újpesten

2019. október 18. (péntek)

Hátrányból fordítva aratott 3-1-es győzelmet az Újpest vendégeként a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.

Továbbra is hibátlanul

Továbbra is hibátlanul

2019. október 18. (péntek)

Az éllovas nyerte a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának csütörtöki rangadóját.

Nagy csaták a sportcentrumban

Nagy csaták a sportcentrumban

2019. október 18. (péntek)

Összesen harminc csapat vett részt csütörtökön az Ovi Foci Kupa harmadik és a Suli Foci Kupa első két korosztályának nyitófordulójában.

Először az UTE ellen

Először az UTE ellen

2019. október 18. (péntek)

Az Újpest elleni fővárosi mérkőzéssel folytatja az Erste Liga alapszakaszának küzdelmeit a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata.