Nagy csaták az élvonalban

2019. szeptember 13. (péntek) 13:21 - spigott

Két csapat sem tudta megőrizni első félidei vezetését a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának második fordulójában.

Mivel a Karmacsi Autó FC mérkőzését elhalasztották, így három összecsapással folytatódott a városi kispályás labdarúgó bajnokság Acerbis Osztályának küzdelemsorozata az elmúlt napokban.
A második forduló első mérkőzését két pont nélküli együttes, a Hardferr Bau Kft., valamint a Fejó-Therm Kft. játszotta, s bár az első felvonásban utóbbi örülhetett 1-0-s vezetésnek, a fordulás után már csak a Hardferr Bau szerzett gólokat, így végül 3-1-es sikerrel szerezte meg első pontjait az idei bajnokságban.

Nagy csatát vívott egymással a Ködi Generál és a Solarwelt-Dunabiztos is, s bár előbbiek már a 6. percben két góllal vezettek, a második felvonás derekához érve a Dunabiztos állt közelebb a győzelemhez (2-3). A Ködi Generál azonban nemcsak a meccs elején, hanem a hajrában is szerzett egy percen belül két találatot, így ha nehezen is, de megnyerte az összecsapást (4-3).

Kép: DO-archív

A forduló rangadóját az SZP-Asztalos és a Dunaferr csapatai játszották, ám hiába vezetett az első félidő után a Dunaferr, a második felvonásban Fürj Ádám kétszer is bevette kapuját, így az "asztalosok" 2-1-es győzelmével ért véget a találkozó.

Eredmények

Hardferr Bau Kft. – Fejó-Therm Kft. 3-1 (0-1)
Ködi Generál Kft. – Solarwelt-Dunabiztos 4-3 (2-1)
SZP-Asztalos SE – Dunaferr 2-1 (0-1)

Az Acerbis Osztály állása a 2. forduló után: 1. Ködi Generál Kft. 6 pont, 2. SZP-Asztalos SE 6 pont, 3. Dunaferr 3 pont, 4. Karmacsi Autó FC 3 pont, 5. Hardferr Bau Kft. 3 pont, 6. Szil-Ker Ablak 0 pont, 7. GBB Zrt. 0 pont, 8. Solarwelt-Dunabiztos 0 pont, 9. Fejó-Therm Kft. 0 pont.

A rovat további hírei: Sport

Négy új érkező a Kohásznál!

Négy új érkező a Kohásznál!

2020. május 28. (csütörtök)

Érden játssza a 2020/2021-es szezon hazai mérkőzéseit a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia csapata, mely négy új játékos szerződtetését jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

Kovács Bronson Zoltán is marad az Acélbikáknál

2020. május 28. (csütörtök)

A 2020/2021-es szezonban is a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapatának védelmét erősíti Kovács Bronson Zoltán.

Augusztusban kell csúcsformában lenni

Augusztusban kell csúcsformában lenni

2020. május 27. (szerda)

Némi meglepetést azért okozott kenusaink számára a szolnoki tesztviadal, ám ettől még nem alakítják át felkészülésüket, mert a nyár végére kell időzíteni a versenyformát.

Van idő a munkához!

Van idő a munkához!

2020. május 27. (szerda)

Csak a délelőtti edzések maradnak el a dunaújvárosi vízilabdázóknál, akiknek bőven lesz idejük felkészülni nyáron az új szezon küzdelmeire.

Duplázások napja Szolnokon!

Duplázások napja Szolnokon!

2020. május 26. (kedd)

Hüttner Csaba szövetségi kapitány szerint sok kérdést megválaszolt a kajak-kenusok első edzésversenye.

Rövidebb szezon jöhet!

Rövidebb szezon jöhet!

2020. május 26. (kedd)

Boda Gábor szövetségi elnök szerint akár már augusztus 20-án elkezdődhet az amerikai focisták bajnoki szezonja.

A munka nem állt meg

A munka nem állt meg

2020. május 26. (kedd)

Legközelebb csak július 6-án, a 2020/2021-es szezon első edzésén dolgoznak közösen a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia felnőtt csapatának játékosai.