Az újvárosi gittegylet már most összeveszett azon, ki, milyen pozíciót kapjon

2019. október 7. (hétfő) 12:39 - doszerk

Pintér Tamás már győzelmét üli. Olyannyira, hogy információnk szerint a jobbikos vezér csoportosulásában már el is kezdték osztogatni, hogy ki legyen majd a helyére lépő országgyűlési képviselő - írja az Újvárosi Valóság.

Már most osztozkodnak a nemlétező pozícióikon Pintérék, ami már most komoly feszültséget generált a dunaújvárosi ellenzéki gittegyletben. A Jobbik helyi nagyágyúja ugyanis Orosz Csabát szeretné, de a Demokratikus Koalíció erről hallani sem akar, ragaszkodik Huszti Zsolthoz, s az MSZP sem akar kimaradni a sorból, mert ők Magyar Andrást szeretnék. Mindegyik fél ragaszkodik a maga emberéhez. Pintérnek állnia kell a szavát, hiszen forrásaink szerint ezért csatlakozott hozzájuk a celeb-lelkületű volt parancsnok. (Aki nehezen viselte, hogy nincs már laktanya, ahol embereket ugráltathat, s nincs zubbonya, ami mögé bújva színpadra állhat szerepelni, így előbb az MSZP-hez kopogott, majd a DK-nál járt. Mind a két szervezetben vezető tisztséget szeretett volna. Azonban régi bolsevik módszerrel működő szervezetekről van szó, így csak utcáról bejőve nem lehet senki falkavezér.) Számára egyetlen lehetőség maradt, a Jobbik, ami azért személyzetileg eléggé le van gatyásodva. Ő lesz tehát a jobbik üdvöskéje, és itt azért érdemes azt is halkan megjegyezi, hogy Pintérnek semmi esélye sincs Orosz Csaba karrierjét tovább egyengetni, mert a baracsi Mezei Zsolt a háta mögött Gyurcsánnyal húzatja a nótát.

Maradt tehát Huszti Zsolt. Legutoljára az élményfürdő szaunaszeánszait vezényelte, de most újabb karrier-lehetőség után pályázik. Igyekszik is megdolgozni érte, a barátai mesélik róla, hogy a név nélküli gyalázkodást irányító közösségi oldal az ő fényes tekintetéhez köthető. Volt  vezető a szocik városi kormányzása idején a Tourinform iroda elődjénél, de még a saját elvtársainak is sok lett, amit ott csinált, így még Don Szekeres is megelégelte a körülötte lévő problémákat, s kipenderítette a szűrét. Mivel a potenciális helyi politikai karrierje befuccsolt, új reménységet látott Gyurcsány mellett. Pár sikertelen üzlet és elbukott választás kötődik a nevéhez. Barátai szerint hisztis, sértődékeny, igazi feminim vonásokkal terhelt személyiség. Anekdotaként mondják róla, hogy azt mesélte egy ideig magáról, hogy a Magyar Tudományos Akadémia levelező tagja, de szűk baráti körének elmesélte, hogy végül is csak írt levelet az Akadémiának.

Magyar András, az MSZP részéről már csak csakazértis is elindulna az országgyűlési mandátumért. Nem nagyon örült az MSZP a horrorkoalíciónak, de azért a saját arcukat, identitásukat nem adják fel egyik műcelebért sem. Igazolja ezt az is, hogy egyedül Pintér Attila, az MSZP helyi elnöke képviselte az aradi vértanúk megemlékezésén külön koszorúval a pártjátA többi gittegyesületi tagnak a saját színe és a saját választóinak képviselete már nem számított.

De nem csupán az országgyűlési képviselői helyeket osztogatja Pintér Tamás.

Vállalkozók mesélik, hogy behívatta őket Pintér Zsolt, Tamás bátyja, s már folynak a biznisz-egyeztetések, hogy ki, milyen beruházásokban szeretne majd részt venni, s milyen feltételekkel. Szomorú azonban, hogy Zsolt komoly alkohol-problémával küzd, ez egészen magánügye is lehetne, ha a rockmaraton utolsó napján nem fogták volna meg a rendőrök ittas vezetésen. Olyan mértékben volt alkohol a vérében, hogy azonnal elvették a jogosítványát, s hamarosan bíróság előtt kell elszámolnia tettével. De megjelent a gittegylet környékén a “ki tudja milyen pártban nem voltam még” Illéssy István is, sőt, a volt jegyző, Tóth István is, akinek regnálása idején adták el a vasműs részvényeketbezártak iskolákat, elkótyavetyélték a Zöld Sztk-t. Ott van gyülekezet körül a Lokal munkatársa, Varga Richárd, akinek vállalkozása idén januártól televíziós műsorokat gyárt a Dunaferr ZTR-nekTeljességgel véletlen lehet az, hogy az utóbbi hetekben most ugyanazzal a céggel egy pártújságot is kiad Pintér Tamással a címlapon. Még szerencse, hogy a Vasmű menedzsmentje nyilatkozatban állítja, hogy nem kíván politizálni. Vajon, akkor mi lenne, ha igen? Szerintem, egyáltalán nem lehet ennek köze ahhoz, hogy a Duna szennyezettségét folyamatosan figyeli Pintérék bandája, de a Vasmű levegőszennyezettségére se Pintér, se Mezei, se Tóth nem hívja fel a figyelmet.

Folytatjuk.

- ujvarosivalosag.hu -

A rovat további hírei: Belföld

Ilyen is régen volt: nem változik az üzemanyag ára!

Ilyen is régen volt: nem változik az üzemanyag ára!

2020. augusztus 06. (csütörtök)

Csoda a kutakon!
 

Elfajult a vita Érden, egy ember meghalt

Elfajult a vita Érden, egy ember meghalt

2020. július 31. (péntek)

Végzetes cselekményig fajult két társaság vitája egy érdi benzinkútnál csütörtökön este. Egy 50 éves férfi meghalt, több sérült kórházi ápolásra szorult. Gyorshír.

Tovább csökken az üzemanyag ára péntektől

Tovább csökken az üzemanyag ára péntektől

2020. július 30. (csütörtök)

Folytatódik az elmúlt időszak trendje, ha leheletnyit is, de tovább csökken péntektől az üzemanyag ára: a benzin 2, a gázolaj 3 forinttal lesz olcsóbb literenként.

Koronavírus: újra publikus, melyik megyében hány aktív fertőzött van

Koronavírus: újra publikus, melyik megyében hány aktív fertőzött van

2020. július 30. (csütörtök)

A kormányzati tájékoztatási oldal először két hete közölt adatokat megyékre bontva az aktív esetekről és a koronavírusban elhunytakról, írja a 444. Fejér megyei mutatók itt!

Átlagos lehet az idei zöldségtermés

Átlagos lehet az idei zöldségtermés

2020. július 29. (szerda)

Átlagos évre számít tavalyhoz hasonlóan az idén is a zöldségtermesztésben a Magyar Zöldség-gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (FruitVeB) a jelenlegi körülményeket figyelembe véve, ugyanakkor a következő két-három hónap még jelentősen befolyásolhatja a mennyiségeket.

Csökkenhet egyes lakáshitelek a törlesztőrészlete

Csökkenhet egyes lakáshitelek a törlesztőrészlete

2020. július 29. (szerda)

A kisebb alapkamat miatt augusztustól akár 2-3 százalékkal kevesebb törlesztőrészletet kell fizetni a változó kamatozású lakáshitelek után, közölte a Bankmonitor az MTI-vel.

A közönség is szavazhat a Virágos Magyarországért versenyen

A közönség is szavazhat a Virágos Magyarországért versenyen

2020. július 27. (hétfő)

A közönség is szavazhat az idén rendhagyó módon a lakosságnak meghirdetett Virágos Magyarországért verseny közönségdíjas fotóira; a nevezés lezárult - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.